Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız geçmiş olsun aysucum
kızlar ya bugun adetten sonra 12. günüm göğüslerim çok gergin şiş bu neden olur acaba bugün çok hafif sızlama vardı acaba ov. döneminde olur mu ki anlamadım
çok saol cnm.
ben ovü. döneminde hiç yaşamadım öle bişi ama olabilirmi ki?gebelik içinde çokm erken bi dönem.çok ilginç bende merak ettim.
herkese merhabe bu sitede daha çok yeniyim . size bi sorum olucak .ben temmuz ayında aşılama oldum fakat tahlil sonucum negatif çıktı şimdide reggli olmayı bekliyorum fakat bugün adetimin 29. günü daha regli olmadım aldığım ilaçlardan olmuş olabilirmi ? normalde çünkü 21 günde bir reggli oluyordum.
iyiyim edacım sen nasılsın?
yasekase hamiş misn ??
gözün aydın canım...allah kucağına almayıda nasip etsin inş:Saruboceq:kızlar selam. dün keseyi gördük. sanki gösterdinden biraz daha küçüğünden bi tane daha var gibi geldi ama bişi doktor bişi demedi. 2 hafta sonra bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için çağırdı. O zaman kan tahlilile gerek yokmuş . normal bakıcak artık. keseden anlışılıodurr gibi gelio..
son adetten sonra kan testlerimi vs gösterdim çok ii dedi. günde 3 adet folik plus kullanmamın yeterli oldunu söledi. başka bişi vermedi. demir ilacı falan vermedi. veriolar mı genelde bilmiorum. bi arkadaşıma vermiş bu doktor ama önceden bana vermedi. ben de bişi demedim. folik plusı da bayadır kullanııodum zate . çok i i dedii ona da.. son adetle bakılması gerektinden kan testlerine falan i i denk geldi. farkında olmadan ben gebeliğe hazırlanıomuşum meğersem. şimdi tekrar ken vermeme gerek kalmadı. artık ultrasondan takip zate!! 2 hafta sonra asıl gebelik bebek ve kalp atışları önemli. . ondan sonra gebeliğin yüzde 95 i i seyirde oldunu söleyebiliriz dedi doktor.
yasecim gelemdin hala doktora gidicektin bugün merak ettim.
gözün aydın canım...allah kucağına almayıda nasip etsin inş:Saruboceq: