- 8 Haziran 2010
- 191
- 4
canım bısı sorcam.belırtın varmı.
miğde yanmam var sabahları özellikle bazende kasıklarım ağrıyor ama öyle aman aman değil bunlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bısı sorcam.belırtın varmı.
selam kızlar
yeni kayıt oldum ben sizleri okudukça daha iyi hissettim kendimi aynı şeyleri hissediyoruz gerçekten birilerinin seni anlayabileceğini bilmek güzel.. umarım hepimiz bu sefer çift çizgiyi görürüz.. a.s
miğde yanmam var sabahları özellikle bazende kasıklarım ağrıyor ama öyle aman aman değil bunlarda
selam kızlar
yeni kayıt oldum ben sizleri okudukça daha iyi hissettim kendimi aynı şeyleri hissediyoruz gerçekten birilerinin seni anlayabileceğini bilmek güzel.. umarım hepimiz bu sefer çift çizgiyi görürüz.. a.s
sonu bana benzemesin canım çok ilginçtir ki doktor çok şaşırmıştı benimki çok erken belli etti idrarda eşini bilemem ama etrafa kesinlikle kalp atışlarını duymadan çaktırma Allah nazardan saklasın hepimizi ama ben biraz pimpirik oldum olaylardan bizim tecrübesizliğimize denk geldi cümle alem duymuştusempatiksalakcinni
mafoldumbenarkadaş beni sevmediniz sanırım kimse benim yazdıklarıma yorum yapmıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende cümle aleme söylemek isterim ama burada ortam farklı hemen ne kadar abartıyor sulandırıyor falan diye laf ederler arkamdan eşimede sürekli daha erken daha olmaz falan diyorum ki büyük bir süpriz olsun ona
sana demiştim ama ben :gitme:
kızlar ben çatlatma ignesi olmuştum çarşamba günü testi ne zaman yapsam acaba.birde ben igneyi olgum günün ertesi günü akıntım acayip olmuştu aynen hazel anlattıgın gibi offf sabretmek cok zormuş.....
denzcım 12 yada 14 gun beklemek gerek heralde ıgne olanlarda o zaman bellı oluyormus okuduguma gore.5 gun gecmıs.bırdahakı haftasonuna kadar bekle bakalım
canım senn için internetteki yorumlara baktım iğneden 12 gün sonra test yap diyolar
cok heycanlıyım vakitte gecmek bilmiyor aslında saymıyorum ama ister istemez aklımdan geciyor.ne zormuş beklemek inş okadar ugraşım boşa gİTmez.
tşk ederim tatlım haftaya inş buraya güzel bir sonoc yazarımdelikafadulden