- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yok bugün..ben kapatıncada arkadaşlar geliyo:1no2:
ewt haftasonu yaa ondandr
karatscım sen yumurtlama gunlerını gecrmedın degılmı daha.test falan yapıyormusun yumrtlama ıcın
evet 2 dündüryardım istiyorum hiçcevap gelmedi
kaydirigubbakcemile3:roflol: ayyy bu da guzelmıs:roflol::roflol: guldurdun benı rabbım senıde guldursun
ya gercekten ne cahılmısız.bılsem bu kadar beklermıydım.zaten o kadar bekledıgım ıcın sımdı acele edıyorum.zamanı gelınce dıyrdum.zamanı geldı ama bebıs gelmedı.sımdı de etekler tutustu
evet 2 dündüryardım istiyorum hiçcevap gelmedi
ne konuda canım anlamadım:uhm:
arkadaşlar sizin kaçıncı denemeniz....
Canım benim bu ay 3. deneme olcak.Düşünene kadar özel bir korunma yöntemi uygulamadık.Sadece bebek olmasın die doğal yöntemlerle korunduk.İlaç,prezervatif hiç bişi yapmadık.Dedim gibi sadece dikkat ettik.Düşündüğümüzden beri 3. olcak.Bakalım kaçta tutcak?Bizim de ilk bebğimiz olcak inşallah..
Senin durumlar nasıl?Anlatır mısın?
siteye üye oldum ama nasl kullanıcam bilmiyorum: kilo ileilgilibende arkadaşlarla yazışmak istiyorum ama siteçok karışık geldibana:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım uye gırısı yapınca foruma tıkla .sayfa acılınca ordan asgı dogru ın.bulursun kılo ıle ılgılı topıklerı
Canım benim bu ay 3. deneme olcak.Düşünene kadar özel bir korunma yöntemi uygulamadık.Sadece bebek olmasın die doğal yöntemlerle korunduk.İlaç,prezervatif hiç bişi yapmadık.Dedim gibi sadece dikkat ettik.Düşündüğümüzden beri 3. olcak.Bakalım kaçta tutcak?Bizim de ilk bebğimiz olcak inşallah..
Senin durumlar nasıl?Anlatır mısın?