Ağzından bal damlıyorrr bal Edammm...Hayırlısıyla inş bakalım çalışmaları bırakmam yok...Beklenen gün 15 ağustos hayırlısıyla:):)
edammm canım benim bak çok büyük bir moral oldu bana.İnşallah canım.Demek böle bir inanış var Hiç duymamıştım.:)))
ıyıyım canım.benım esım varıkoselden amelıyat oldu 1 ay once.sımdı degerlerın duzelmesını beklıyoruz.tabı bu arada bos durmuyor calısıyoruz yıne.bızde morfolojı % 2 dusuk yanı.ınsallah duzelır .
sen hamılesın canım yaaa.gec dollenme olmustr.yasede oyle.yazarım tabı seve seve.ınsallah saglıkla alırsın bebegını kucagına.darısı da bıze artık ınsallah
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ
BEKELEMEDEKILER
Yasekase----------------------23 Temmuz---------------4. deneme(gebelık testınde ıkıncı sılık cızgı)
Tugok----------------------------23 Temmuz--------------6.deneme
Nurten34------------------------30 Temmuz --------------4. deneme
omman---------------------------? Temmuz---------------? deneme
Anatolya20---------------------? Agustos-------------? deneme
mıray15--------------------------?Agustos---------------? deneme
Karats---------------------------02 Agustos--------------3. deneme
:lepi:HAZıRAN HAMıŞLERıMıZ:lepi:
:lepi:lepi:Sarısheker..........-ugur geıtırır inşallah bize):CüvCüv: BEBıŞ GELIYORRR :lepi:
:lepi:Nurberra----------------23 Haziran-------12. deneme :CüvCüv:-BEBıŞ GELIYORRRRR :lepi:
:lepi:Faran---------------------29 Haziran----------------7. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRR :lepi:
:lepi:Babu---------------25 Haziran-------1. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELIYORRR :lepi:
:lepi:Gonca85gonca----------23 Haziran------------5. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRRR :lepi:
:lepi:TEMMUZ HAMıŞLERı:lepi:
:lepi:ımpaladeniz--------------------2 Temmuz-------------1. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRRR :lepi:
:lepi:Darkangellove58--------------8 Temmuz--------------10. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRR :lepi:
:lepi:06BVN06-----------------------10 Temmuz--------------1. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi:Ramiznur-----------------------11 Temmuz--------------6. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRR :lepi:
:lepi:Aysu87--------------------------23 Temmuz--------------8.deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi::Denizxx--------------------------28 Temmuz-------------11. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi:ozlemsoysal------------------19 Temmuz--------------1. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRR :lepi:
AGUSTOS AYINDA CIFT CIZGIYI GORMEYI UMUT EDENLERRRR
Ekin_09-------------------------06 Agustos--------------2. deneme
basubadelmevt--------------07Agustos---------------1.deneme
Pretty----------------------------10 Agustos------------- 4. deneme
Kubi-----------------------------11 Agustos--------------3. deneme
Esteem--------------------------12 Agustos-------------2. deneme
Hazel82-------------------------13 Agustos-------------5. deneme
Denizcim------------------------15 Agustos------------12.deneme
Tırtılkurabiye------------------21 Agustos-------------3.. deneme
Abysnth-------------------------18 Agustos ------------2.deneme
Firstheaven--------------------20 Agustos------------- ? deneme
Nisa-86-------------------------22 Agustos--------------3. .deneme
Edammm----------------------25 Agustos--------------2.deneme
Ozlemyalcınkaya------------26 Agustos-------------?deneme
Murebdu------------------------26 Agustos--------------8. deneme
Biozard--------------------------29 Agustos--------------? deneme
Guzel83------------------------31 Agustos -------------9. deneme
nehiretna----------------------? Agustos------------? deneme
::lepi:AĞUSTOS HAMİŞLERİ:lepi:
:Saruboceq::Saruboceq:
nurtencım ne yaptın canım.son durum ne guzel haberın varmı.ve kızlar ya sızde ne var ne yok.haber verın
nehıretna ovulasyon donemındemısın.yoksa reglınmı yaklastı canım.ovulasyon donemınde ıkı hatta 3 gun bıle koyu ıkı cızgı gorulebılır.ben gecen ay 14. gun koyu ıkı cızgı grdum.ama 17 yada 18. gunde catladı yumurtam.dr. a gıttım 18. gun.ya dun ya bugun catlamıs yumurtan.hala canlı dedı..olabılıyor yanı
ama regl donemınde koyu cıft cızgı varsa hamıle olma ıhtımalın var.
kızlar yase gelmedımı.
ozgecım ben senden umıtlıydım ama bırdahakı aya ınsalah
selammmm
bugün hastaneye gidip idrarda gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı. evde yapmadım. evde tekrar sabah idrarıla yapıcam yarın. belki akşam falan bi de ovu. testi yaparım sıvı alımını kesip idrarımı tutabilirsem!!
Artık sanırım kesine yakın oldu. son reglime göre 6. haftadaım artık.. 5 hafta bitti. ama kanı pazartesi verdim ona göre bakılır heral. bi de idrarda geç belli oldu. demek gölge gibi çizgi doğrumuş. genelde de öle oluo yaa... ama o da nerdese 6. günde çıkmıştı regl tarihimden yaneee.....
yaın alıcam kesin sonucu..