yasekasecim neden kan testi öyle geç çıkıyor ki doktor da bayağı rahatmış keske az empati yapsada senin nasıl meraklandığını önemseseydi inş. en hayırlııs olur sıkma canını bilmiyorumkismileKızlar ben geldim
Asıl kan sonucum çarşamba öleden sonra belli olucak. bugün sabah verdim ama çarşamba öleden sonramış.. Evde de yapmadım test artık.. Perşembe de gebelik ihtimaline karşın asıl hep gitmeyi düşündüm doktora gidicem tüm sonuçları alıp yaneeee silahlarrı kuşanıp inşallah gebe bi şekildeee..
İdarrda çıksa bile kesin sonuç kan ya ondan ya sabırrr. Tabii ben tedbiri elde bırakmıorummm.
Bu sinir oldum doktora da dedim ilaç falan kullanmam gerekirse onadan dedim hemen idrar bakalım.. O da folik plusını kullan yeter dedi şimdilik. zate temmuzda yaptırdım testşlerde i i yaa.
Böle işte kızlarrrr...
canım rahim filmi adetliyken çekilmiyor...adetinin 10.günü en son çekilme zamanı...bittiği gün gidebilirsin yani...10.güne kadarhazel canım bende yarın doktora gidiyorum.Adetiminde 2. günü oluyor zaten.Acaba diyorum rahim filmide mi çektirsem.Hormonlara baktıracam ulturasona gireceğim.Bunlar hepsi adetliyken yapılabiliyor sanırım.Gideyim bir kafam rahat etsin.
hazel canım bende yarın doktora gidiyorum.Adetiminde 2. günü oluyor zaten.Acaba diyorum rahim filmide mi çektirsem.Hormonlara baktıracam ulturasona gireceğim.Bunlar hepsi adetliyken yapılabiliyor sanırım.Gideyim bir kafam rahat etsin.
Hoşbulduk canım umarım bekletmez meleğim beni daha fazla.Seni de tebrik ederim yeni hamişsin galiba.Allah tamamına erdirsin inş
peki canım belirtin varmıydı
aysucuğum eşine süpriz yapacaktın hazelle fikir alış verişi yapıyordunuz anlatsana çok özel değilse bu güzel haberi nasıl verdin?
aysucugum biliyormusun herşeyimiz aynı benimkide 5 haftalıkmış.bana kalp atışları için 15 sonra gelmemi istemişti dr.benimde sag tarafımda kist olmuş aynen seninki gibi dr bana aynı şeyleri söledi.bebişinin iyi olmasına cok sevindim valla merakla seni bekliyodum.
bu arada kızlar bende rahım fılmı cektrdım hıc ama hıc acımadı.hemde anestezısız.5 dak suruyor ıslem.ılac verıldıgınde adet sancısı gıbı bı sancı gırdı ama hıc acımadı.o da gectı hemen zaten.kanamam da olmadı.fılmden sonrada normaldi herseyım.ama cektrecegınız yerde ıyı makıneler olmalı.banada dr. cektr falan demedı.ben 3. denememde de olmayınca kendım gıttım cektrdım
tebrik ederim cnm sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaopuyorumnanaktan
sanırım sende adetin biter bitmez kamışsınn kızlar gün aşırı ilişki daha çok kolaylaştırıyo sadecce yumurtlama günlerini dikkate almayın
denizcim hazelcimm çook saolun..
hazelcim yatacam tabi bebiş için yeterki o ii olsunn...
sadece 9 ay boyunca yattım dienler olu hep böyle problemli mi olcam dıe korkuyorum ama gerekirse onu da yapacaz napalım Allah büyük..hayırlısı olsun...
kızlar kan testi sonucum 47 çıktı ama tam sevinemiyorum son adet tarihim 5 haziran olduğu için zaten temmuzdada adet olmadım doktor son adet tarihini söleyince çıkan değer uymuyor dedi ama benim 15 temmuzda kan testim negatif çıktı yani ondan sonra yumurtlamış olamazmıyım bakalım çarşamba tekrar bakılacak kanda
bu kadar geç çıkcanı bilsedim cuma verirdim kanı. hormon testleri de geç çıkmıştı sanırım ama hani gebelik ne bilim. yani gebesem bu gidişşle doğuma 7-7.5 ay kaldı yneee. içim rahat ama dikkat ediorum kendime folikplusı yeterli dedi doktor. temmuz başı da kan değerlerim iidi. o yüzden bebek varsa onu besinsiz bırakmadıma inanıorum!!! gebelik netleşirese olur da regl m falan gelmezse perşembe asıl hep gitmei düşündüm doktorda aldı m randevu o yazabilir başka takviye ilaçlar şimdi çalışmıorum beslenmeem ii ama tatil bitince bu kadar ii olmıcak. belki doktor bu ihtimale karşın ekstre bi ilaçlar verebilir. arkadaşım da 6 haftalık öğrenmişti o da çalışıodu düzenli beslenemezsin belki die yazmış . kimileri gerek duymuo. artık o ne derse o olur. ben de zate regl olsadım ana tekrar bi her şee bktırmaı düşünüodumm. kısmet sanırım gebelik için görünmektemiş yaa hayırlısı artık kızlarrrrrr......
nben haziran temmuz ağustos gebelerinden olamadım malesef.Bu başlık açıldığında çok umutluydum
aysucum ben 2 ay once cektrmıstım.hersey guzel cıktı fılm sonucunda.tuplerım acık ve rahmım cok ıyıymıs.hıcbır problem yokmus.zaten benım herseyım normal.sorun esımde.morfolojımız % 2 .ınsallah o da amelıyatın etkısıyle duzelır.
Hazelcim bişey sorcam peki çift çizgiyi gördüğün zamanlardaki akıntın nasıldı...Yani hani şu yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oluyoo ya yumurtlamdan sonra o senin 14. gün civarları mı oldu yoksa 17-18. günlerde mi oldu???nehıretna ovulasyon donemındemısın.yoksa reglınmı yaklastı canım.ovulasyon donemınde ıkı hatta 3 gun bıle koyu ıkı cızgı gorulebılır.ben gecen ay 14. gun koyu ıkı cızgı grdum.ama 17 yada 18. gunde catladı yumurtam.dr. a gıttım 18. gun.ya dun ya bugun catlamıs yumurtan.hala canlı dedı..olabılıyor yanı
nısacım ıyıyım canım.yazlıktayım denızden geldım sımdı yaseyı merak ettım bakayım dedım.ama yase bızıde meraklandırmaya devam edıyor.ogrenseydık artık yaaa.ben catlardım valla.
sen nasılsın nısacım.senın kacıncı gunun.bız bu ay hergun calısıyoruz.6-8-9-11-12-13. gunlerde calısma oldu.bugun 14. gun.19 yada 20 gune kadar hergun devam edıcez.bakalım bırde boyle deneyelım.tatılde ıse yarasada gelse artık melegım.cok uzuyor benı.% 2 morfolojıyle hamıle kalmam cok zor ama rabbıme gore zor yok.bırtek ona guvenıyorum.ınsallah uzmez o da bu acız kulunu
Ne güzel canım yaaa hadi gözün aydın.Rabbim bizlere de nasip etsin inş:):):)mrb kızlarrr...hihoyyythihoyyythihoyyyt
özlemcimm tebrikk ederim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin..
kızlar bizde bugün bebeğimizigördük ve kalp atışını duyduk çokk şükürr:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?