yase canım var mı belirtilerin.Mesela miden bulanıyor mu?göğüslerin şişti mi?
inşallak güzel haberler getirirsinb bizlere...yinede sen testin sonucunu görünceye kadar kendini kaptırma canımfiziksel ruhsal alışmaya çalışıorum sanırım ama bazı belirtiler erken gbi ne bilim yaa. sanırım belli birsüre sonra tamaman alışıcam. şükür ki dinlenebiliorum bol bol. Rabbim zamanı bilio işte..
pazartesi netleşcek . eşimle bakalım belki o gün olmam ya p geç gelirim .. inşallah akın zamanlarda güzel haber gelicek. hafta içi az kaldıııııı!!!!!!!!!
fiziksel ruhsal alışmaya çalışıorum sanırım ama bazı belirtiler erken gbi ne bilim yaa. sanırım belli birsüre sonra tamaman alışıcam. şükür ki dinlenebiliorum bol bol. Rabbim zamanı bilio işte..
pazartesi netleşcek . eşimle bakalım belki o gün olmam ya p geç gelirim .. inşallah akın zamanlarda güzel haber gelicek. hafta içi az kaldıııııı!!!!!!!!!
fiziksel ruhsal alışmaya çalışıorum sanırım ama bazı belirtiler erken gbi ne bilim yaa. sanırım belli birsüre sonra tamaman alışıcam. şükür ki dinlenebiliorum bol bol. Rabbim zamanı bilio işte..
pazartesi netleşcek . eşimle bakalım belki o gün olmam yazuldu. p geç gelirim .. inşallah akın zamanlarda güzel haber gelicek. hafta içi az kaldıııııı!!!!!!!!!
hamişsin canım..tbrkler....söktürücünün bir zararı olmuyor sakin olkızlar ii akşamlar ben 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı aradan 1 saat geçtikten sonra belirsiz 2. çizgi bende adet söktürücüye başladım içime kurt düştü ve bugün tekrar test yaptım yine 1 saat sonra falan açık pembe tam belli olmayan 2. çizgi tekrar çıktı yaptıktan sonrada adet söktürücüyü tekrar içtim teste bi baktım 2. çizgi çok silik ya 1 saat sonra çıkan gerçekmidir ya kafayı yice ilaçta içtim ne yapıcam ben hamiş değilimdir değil mi
kızlar ii akşamlar ben 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı aradan 1 saat geçtikten sonra belirsiz 2. çizgi bende adet söktürücüye başladım içime kurt düştü ve bugün tekrar test yaptım yine 1 saat sonra falan açık pembe tam belli olmayan 2. çizgi tekrar çıktı yaptıktan sonrada adet söktürücüyü tekrar içtim teste bi baktım 2. çizgi çok silik ya 1 saat sonra çıkan gerçekmidir ya kafayı yice ilaçta içtim ne yapıcam ben hamiş değilimdir değil mi
inşallah ağustos ayında nüfus patlaması yaşarız kızlarrrr
canım gebelik yoksa o belirsiz çizgi 5 saatte beklese çıkmıyo...ben bizzat yaşadım...eğer gebelik varsa biraz zaman geçtikten sonrada belirebiliyo..muhtemelen daha çok yenidir...yada ben gibi kimyasal gebelik yaşıyosundurkızlar bide 2 testte elimde ilk yaptığımla 2. yaptığım arasında 3 gün var ilk yaptığımda 2. çizgi zor gözüküyo 2. yaptığımda açık pembe daha belirgin ama tek sorun ikiside 1 saat sonra belirdi
sen bu nisandan beri çalışıyosun ben geçen yıl nisandan beri çalışıyorum...beterin beteri var sakin ol tatlımKızlar bende nisan ayından beri çalışıyorum ama henüz yok malesef ki bebeğim
kızlar bide 2 testte elimde ilk yaptığımla 2. yaptığım arasında 3 gün var ilk yaptığımda 2. çizgi zor gözüküyo 2. yaptığımda açık pembe daha belirgin ama tek sorun ikiside 1 saat sonra belirdi
canım beniiiiim sendemi hamilesin...valla hamişlerin sayısı gün geçtikçe artıyo...sıra bizemi geliyor ne???canım kanda cıkmadı sanırım ama bende bugun öğrendim meleğimi ve 3 gün önce hiçbirşey yoktu ne çizgi ne bişi ama bugun yani gecikmenin 5. gununde silikde olsa çizgim vardı inşallah sende hamilesindir cnm
canım gebelik yoksa o belirsiz çizgi 5 saatte beklese çıkmıyo...ben bizzat yaşadım...eğer gebelik varsa biraz zaman geçtikten sonrada belirebiliyo..muhtemelen daha çok yenidir...yada ben gibi kimyasal gebelik yaşıyosundur
canım kanda cıkmadı sanırım ama bende bugun öğrendim meleğimi ve 3 gün önce hiçbirşey yoktu ne çizgi ne bişi ama bugun yani gecikmenin 5. gununde silikde olsa çizgim vardı inşallah sende hamilesindir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?