Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toprakcım aysıma dusuk yapmıs. ama sımdı yıne hamıle .:CüvCüv:
kızlar var mı aranızda düşük yaşayıp sonra adet olamayıp adet söktürücü kullanan en önemliside düşükten sonra hamile kalan
canım benim adet sorunum olmadı ama 1 sene hamile kalmak için uğraştım
1 sene mi((mafoldumben
canım benim kürtajdan sonra psikolojim alt üst olmuştu panik atak nöbetleri geçiriyodum çok fazla kafama takmıştım ama çok arkadaşım var 3 ay bekleyip hamile kalan stres çok etkiliyo
Edam benim çalışmalar tamamlanduı adetimi bekliyorum. 6 günüm kaldı.Ama umudum yok.Sivilcem çıktı.Edam bu ayda adet olursam doktora gideceğim.Hormonarıma falan baktıracağım.GErçi adetlerim düzenli ama.
Edamm ben ocak ayında kürtaj oldumya.Vücut ancak eski halini 6 ayda alıyormuş.Onarılma falan oluyormuş.BEnim kürtajdan önce adetlerimde göğüslerim acırdı büyürdü dokunamazdım.Kürtajdan sonra 4 ay göğüslerim hiç acımadı.Son 2 aydır göğüslerim tekrar eskisi gibi acımaya başladı.Sanırım hormonlar ancak kendisini normale çeviriyormuş.YAni normal doğum gibi düşünmek lazımmış.
Edamm canım senin çalışmalara bu ay nasıl devam edeceksin.YAni uygulayacağın özel yöntemler var mı canım?
Edamm canım sen mimar mıydın?sanki önceden öyle yazmıyordu yanlış mı hatırlıyorum canım?
canım hiç bilmiyorum keşke yardımcı olabilsem . aşılama yapılırken acı çektin mi? benim klomenden sonraki evrem aşılama olcak da
Günaydın..
Test yaptım dünkülerle aynı çıktı. Gebelik varsa belirginleşir die düşünmüştüm. Bi arkadaşıma doktor gebe kaldığında 40 gün sonra çıkar idrarda demiş. Adete yakın da belli olunca testlerde benim 1 hafta geçti. Bi deişiklik yok. Regl de yok.. Ben de gebeklik varsa 5. haftamı doldurup 6. haftanın içindeken öğrencem bu gidişlen. Çünkü pazartesiden önce doktora gitmicem... Test de belirginleşmedi. Moralim bozuldu. Beklemeye devam..
Ekin, aysu, edamm sizler nasılsınız?
Bende işler biraz karışık, tüp bebek tedavisi araştırmalarına başladık. Şimdilik sadece sorguluyoruz, bakalım ne olacak. Bu ay kendi haline bıraktık, dinlenme faslı. Klomen ve progestan çok yan etki yaptı bende, o yüzden bu ay ilaçsız geçsin dedik. Sadece proseed kullanacağım. Kısmet...
selamlar herkese a.s.
tşk ederim tatlım ben çok iyiyim adet oldum bugün son günüm 2.deneme çalışmalarına başlayacaz inş..
sen nasılsın görüşemiyoruz??hakkında hayırlısı olur inş canımmm opuyorumnanaktan
aaa çok sevindim, nihayet :) Olmaması da ayrı bir dert, sinir bozucu ...
Hadi bakalım, kolay gelsin :) Ama sen bu ay istanbula gitmeyecekmiydin? aksama olmasın da :)
Ben aşılama hezimetinden sonra nete pek girmedim, girsemde şöyle bir bakıp çıktım genelde. Çok şükür sağlığımız yerinde ama, en önemlisi de o zaten :)
Merhaba arkadaşlar,
Geçmişi tam okuyamadım ama yeni hamişler var sanırım.
Deniz, tebrikler :teytey: Nasıl gidiyor? belirti sıkıntı var mı?
Yase? nasıl dayanıyorsun bacım, kırk kere kanda baktırdıydım ben şimdiye fisfisfis Hamişsin kabul ediyorum ve seni de tebrik ediyorum. :teytey: Ben demiştim, bebiş seni uğraştırmayacak diye, hatırlatayım opuyorumnanaktan
Hazelcim sen nasılsın, rahatsızmışın yine sanırım. Acil şifalar dilerim. Preseed almaya karar vermişsin, çok sevindim. Hareketlilik sorununda filan yardımcı olabileceğine inanıyorum, ben de aldım bu ay. Sana da eylül ayını uygun bulmuştum ben, inşallah tutar :Saruboceq:
Ekin, aysu, edamm sizler nasılsınız?
Bende işler biraz karışık, tüp bebek tedavisi araştırmalarına başladık. Şimdilik sadece sorguluyoruz, bakalım ne olacak. Bu ay kendi haline bıraktık, dinlenme faslı. Klomen ve progestan çok yan etki yaptı bende, o yüzden bu ay ilaçsız geçsin dedik. Sadece proseed kullanacağım. Kısmet...
selamlar herkese a.s.