yase canım var mı belirtilerin.Mesela miden bulanıyor mu?göğüslerin şişti mi?
canım belirti ne demek mahvoldum eğer gebesem çok sarstıı beni baştan. ben aslında regl olmayı bekliodum. adet belirtilerim daha önceleri gibi tıpatıp aynıdı. benzer diolar dı ya ikisin,in de belrtileri. vala aynısının tıpkısımış!!! mide bulantısı iştahsızlık bitkinlik çabu k yorulma uyku gelmesi gaz vs.. ne bilim bunlar var bende. göüsler olması gerekenden daha şiş uçları irileşti çok hassas koyulaştı ve beze gibi küçük notalar oluo bazen.karın ağrım ara oluo eskisi kadar deil ama. ben kasıktan anlamıom ya hani kasık ağrısı denio ya ben de karında rahmimde mi ne garip şeler oluo adetim yaklaşınca da olurdu . bunlaron çoğu gebelik belirtisi sanırım.
hani vajinamda ıslaklık oluo genelde.. sanki regl olcam die gidiom wc ye yok .
guzel olmuş mudu sen de böle? ben de hep oluo ya fenalık geldiiii.. böle açıklık var sanki vajinamda karnım acaipp. bazen ii olduom ama gene halsizlik var çok nedense . sıcaklardan mı bilmem ki.. iştahım ii olmaya başladı ama. 1 lt süt içiom günde . o da bozuo ama alıştırmam lazım bedenimi!!!
canım kısavcası eğer gebesem ilk başlardan beri çok hissettim ve sarsıldım olcak bu kadar beklemiodum. heemn n karnım çıkıcak belli olcak sanki yaa şişkinlik desen cabası bak onu untmuşum! sivilceler de gereinden çok çıkmıştıııııııııııııı....................
ya acaba gebeyim de .. çok mu sarsıldımm. osun ama ben razıyım bünyem alışıo belkimmm.