canım % 2 morfolojıyle umutsuzluga kapılmamak mumkun degıl ama rabbım ısterse olur.ınsallah acız kullarını sevındırır[/QUOTE
canım öyle düşünme forumu takip ediyosan senin durumunda olan bir çok arkadaşımız kucaklarına aldılar bebişlerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım % 2 morfolojıyle umutsuzluga kapılmamak mumkun degıl ama rabbım ısterse olur.ınsallah acız kullarını sevındırır[/QUOTE
canım öyle düşünme forumu takip ediyosan senin durumunda olan bir çok arkadaşımız kucaklarına aldılar bebişlerini
evet aysımacım olanları gordum ama bayagı zaman alıyor .ben 28 yasındayım ınsallah cok beklemem.ve ınsallah amelıyat ıse yarar.
inşallah canımm en kısa zmaanda alırız güzell haberlerini keçiboynuzu kürü gerçekten düzenli kullanıldıında işe yarıyo canım allah yar ve yardımcın olsunopuyorumnanaktan
merhaba toprakcım nasılsın.esıne kavustun gozun aydın.calısmalar baslamıstr nasıl gıdıyor
:sinifsinif: iyiyim canım sağol evet eşime kavuştum ama bu ay yine adet olmadım doktor yine farlutal verdi moralim çok bozuluyo düşük yaptıktan sonra psikolojim ve tüm düzenim bozuldu ilaca dün başladım adet olmayı bekliyorum zaten eşimin yanında son 30 günüm:1no2:senağlama
ceylin bozma moralini canım yaa. ben de bu ay adet olmadım da. adet olmayı sağlayacak ilaç mı verdi doktorun?
canım kurtajdan sonra duzene gırmeı zaman alıyormus.bıkac aya duzene gırer canım.ınsallah esının yanındayken hamıle kalırsın.donerkende bebegınle donersın yalnız kalmazsın![]()