cnm senin belirtilerin benimkilerle aynı.
inşallah seninledir bebeğin.bekle cumaya kadar inşallah sana doğum günü süprizi olur.
dualarım hep sizlerle.
slm kızlar dün ilk aşılamam oldu.Kandil gününe denk geldiği için daha bi mutlu oldum.umarım tutar yoksa büyük bir hayal kırıklığı olur benim için.çok dua ettim isteyen herkese, şimdi beklemedeyim adetime 20 gün var daha daha önce beli olmuyormu acaba? gerçi doktorum 4 gün sonra gel ilaç yazacam dedi neden yazacak anlamadım bakacaz işte......
günaydın canım
niye okadar gecikti adetin canım
hiç böyle oluyomuydu????
cnm benim ya neden bu kadar gecikti acaba?sen genede bi doktora git cnm hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir bebeğin.
bilmiyorum ki aysucum ben de ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle..agustosun başında ist a gelicem o zaman kendi dr uma görünücem inş tatlımmm..hayırlısıyla gelir inş canımm..
bu arada sen nasılsın??nasıl gidiyor taze hamilelik ??
Edamm aadet olmuş. Rahatlamışşsındır canım. Bi kere gecikmeden bişi olmaz. Tekrarlamassa bu kadar uzun i i olur tabii bida. Diğer ay için bol şans canım..
evet canım oldum hayırlısıylaa..inan o kadar rahatladım ki anlatamam sana..araştırmama göre yılda 1 yada 2 adet gecikmesi normalmiş tekrarladıgında dr a görünmek gerekiyormuş cnmm..tşk ederim tatlımm..senden de güzel haberler bekliyorum hayırlısıylaa..opuyorumnanaktan
burdayım canımm annemlere gidiyorum sürekli misafirleri varda.sen nasılsın canım bebişin nasıl iyidir inşdenizde yok ortalarda gözükmüyo hiç.ne yaptı acaba?
aynen öle canımmm allah razı olsun ilgin ve alakandan dolayı.inş bir gün bizde senin bebişn için burda bekleyecezdenizcik napsın gebelik heyecanını yenmeye çalışıodur. kafasını dağıtıpdur i i dr inşallah. perşembe günü için sabırsızlanıodur canım ya.
aysu ikinizin gebeliğine çok sevindim. herkesin sevindim. çok güzel bi şi. nolur bize dua edin. sizler çok sıcaksınız hislisiniz ya dua edin bize deeee... hazele dee. isteyen herkese............
saol canımmm rabbim en kısa zmanda sizlerede nasip eder.belkide bebişin senledir.inşşşşşşşslm kızlar nasılsınız tatilden bu gece dönüyoruz hamile arkadaşlar deniz vs. tebrikederim inş. sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız benimde yeni adet döndüm 22 ağustos normale döndü 28 günde bir bakalım ağustos belki uğurlu gelir görüşmeküzere
h.b canım kusura bakma görmedim acil cıkmam gerekti o yüzden cıktım göremedim sen nasılsındenizz hoşgeldin
nasılsın
sağol canım inşallah dediğin gibi olur.bugünler çok zor geçiyo ya.aslında bu ay hiç stres yapmamıştım şu birkaç güne kadar ama adet yaklaşınca işte öyle olmuyor yine başlıyo stres.bu belirtiler başlayana dek gayet rahattım.ama belirtileri ilk defa yaşayınca insan ister istemez umutlanıyo.
slm kızlar dün ilk aşılamam oldu.Kandil gününe denk geldiği için daha bi mutlu oldum.umarım tutar yoksa büyük bir hayal kırıklığı olur benim için.çok dua ettim isteyen herkese, şimdi beklemedeyim adetime 20 gün var daha daha önce beli olmuyormu acaba? gerçi doktorum 4 gün sonra gel ilaç yazacam dedi neden yazacak anlamadım bakacaz işte......
bilmiyorum ki aysucum ben de ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle..agustosun başında ist a gelicem o zaman kendi dr uma görünücem inş tatlımmm..hayırlısıyla gelir inş canımm..
bu arada sen nasılsın??nasıl gidiyor taze hamilelik ??
burdayım canımm annemlere gidiyorum sürekli misafirleri varda.sen nasılsın canım bebişin nasıl iyidir inş
h.b canım kusura bakma görmedim acil cıkmam gerekti o yüzden cıktım göremedim sen nasılsın
bende iiyim edacım.hamilelik güzel gidiyo daha pek bişi anlamadım bi doktora gitseydim görseydim keseyi rahatlıcam inşallah.
inş canım..umarım çok rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın tatlımm..
inş canım..umarım çok rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın tatlımm..
inşallah edacım darısı senin başına cnm
hayırlısıyla inş canımm..
edacım ben çıkıyorum cnm eşim gelir birazdan.
görüşürüz cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?