canım dısarda yıyorsanız da olsun.masaya bır ucuncu tabak catal kasık koydur ne varkı.esın sorarsa bır mısafırımız var dersın ama once hedıyemı ac dersın.zaten kucuk mınık senın karnında beslenmıycekmı:)))) o mısafırın kım oldugunu dusunerek kutuyu acar hihoyyyt
temmuz lıstesı ck uzun daha en az 5 hmıs cıkar gıbı gelıyor
Kızlar merhaba,
aysucum gözün aydın :lepi: Ben korkmuştum negatif çıkarsa tam da doğumgününde üzülürsün diye ama insan kendini biliyor işte, iyi etmişin vereliniortak
Verebileceğin en güzel hediye oldu bu, allah nazardan saklasın
Sağlıkla kucağına da almak nasip olsun canım, sana ve eşine nice mutlu yıllar dilerim :Saruboceq:
bugun regl oldum bekledıgım uzre 25. gunumde geldı.zaten bu ay calısmada olmamıstı.agustosa kısmet artık ınsallah bızımde yuzumuz guler bırdahakı ay absynthcım.bugun bırde halı yıkadık hem benımkılerı hem annemınkılerı yıkadık öldük yorgunluktan.kollarım tutmuyor vallahı.
sız nasılsınız absynth ve ramıznur
varya sunu kesınlıkle anladım.hergune ılıskı sart yumurtlama donemınde.cunku aysu ramıznur faran boyle hamıle kaldılar.bız agustosta hergun yapabılırmıyız bılmıyorum ama sonrakı aylarda oyle denıycem
aysucum daha gelmedımı yaaa ben catlardım valla gelsın artık cok merak edıyorum esının nasıl tepkı verecegını.mutlaka yaz bıze yarın
aysucum dıkısler kapandı erıdı ıpler.hafıf sıslık vardı ama eskısı kadar degıl ve dıkıs yerlerının altı sert.ama hareketlerı normal artık.normalhayatına döndü.ınsallah 4 ay sonra sperm degerlerının cok yukseldıgını gorurum.ozellıklede morfolojısı.beklıycez artık canım
aysucum hazrladınmı hedıye pakedını yazı yazdınmı pekı