Amin canım inşallah. Rabbim büyük. Ol der ve olur. hAYIRLISI NESE O OLSUN. Ne kadar adet belirtileri hisstsemde nolcanı Allah bilir..
tabi ki öyle, daha önce hamile kaldın mı bilmiyorum yasecim ama hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı diyebilirim canımm..
hayır kalmadım. zate 4 aydır düşünüoruz. bu da 4.
edacım merakla seninde sonucunu bekliyorum.baya geçti senin adetin
Aysu'cum, tekrar gözün aydın canım. Sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına almanı diliyorum.
Bence eşine akşam için bir çift patik hediye et.
Ama hediyesini açarkende mutlaka kamera ile kayıt et.
merhabalar az önce doktordan geldim ve haftaya rahim filmi çekelim dedi..Ve bunun için bir ilaç yzıyorum dedi..İlaç da ultravist diye birşey ve o gün damardan verilecekmiş..Bir de rahim filmi için 150 tl istedi..Özel hastane, bende emekli sandığına bağlıyım..Sizce normal mi?? lütfen cevap yazın..Bir de rahim filmini çektirme zormu??
kızlar merhaba. canım çok sıkkın. progesteron testim 10,5 çıkmıştı. klomene başladım progesteronun yükselmesi gerekirken 1,35 e düştü. kafam çok karıştıbu gidişle sanırım aşılamaya geçeceğiz. çok umutluydum yaa klomenden ((
evet canım 21. gün testi
aysucumm tekrar tebrik ediyorum canım rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkesede nasip etsin senin kaç günün geçmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?