canım bu çizgi silik milik değil, bariz hamilesin şekerim :)
Allah mübarek etsin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
hayırlı olsun aysu.Peki nasıl çalıştınız özel bir çaba harcadın mı?Biraz bilgi verirsen sevinirim.
Çok sevindim aysu.testin bariz gösteriyor.hadi hayırlısı bakalım...
Aysuuu çok sevindim ,çok güzel bi haber eşine en güzel doğum günü hediyesi olacak eminim ki:))))Kan testinden sonra buraya bekliyoruz seni güzel haberlerleDDD:teytey:
Ay aysuuuuu 8. denemenmiş. Benn daha 4 dedim! Sağlık kontrolü olmuş mudunuz canım eşinle sen? Doktor görüşmeleri falan. Doğal yollardan ilaç tedavi olmadan di mi eğer gebelik varsa ki inşallah vardır da kanda da çıktı mı kesindir bu iş dicez ya.. Eşinin doğum günü temmuzun kaçıdı. Süper olucak. Hadi bakalım..
aysu topik doldu seni beklioruuzzzzz...
AYSUUUUUUUU kan sonucun nasıl çıktı? Meeraktan ölücem vala ya bu heyecanı yalşmak ne güzel. Kendimin olsa nasıl olocam acaba!
iyi diyelim iyi olsun yasekase.biraz prolemli benim bebiş.geçen hafta dr boş gebelik olabilir dedi neyseki deilmiş kalp sesini duyduk bu sefer kesenin büyümesinde sorun var yavaş büyüyor.dr düşük yapma ihtimalin var dedi iki gündürde kahverengi lekelenmem oluyor. anlayacağınız hamile kalmakla bitmiyor işimiz.çok sitresliyim sigarayı bırakamıyorum..hiçbir hamilelik belirtim yok ne kusma ne bulanma ne yanma nede tiksinme...anlayacağınız teretdütlü günler geçiriyorum.bu arada 6+5 günlük bebişim
hayırlı olsun aysu.analı babalı büyütsün
aysu hayırlı olsun tatlım. Eşine de çok güzel bir doğum günü hediyesi.
kızlarrr sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi silik ama baya belirgin belli.birazdan kan testi yaptırmaya gidicem.
pozitif bu canım çok sevindim senin adına tebrik ediyorum aysucumm hihoyyyt
aysucum ilişkilerden sonra yaptın bişi varmı dı? aYAĞA kalkmamak vs. Bi de özel ama özel deişik bi pozizyon denediniz mi? Nelerin yararı oldunu düşünüosun? Preseed mesela kullandın mı* Kür falan sana eşine*
cnm çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah cnm.dualarım sizinle.
sağol canım benimm..sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inş canım inan çok sevindim kendine çok dikkat et artıkk :))
sağol canım benimm..sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inş canım inan çok sevindim kendine çok dikkat et artıkk :))
slmm yasecimmm..nasılsın ??
edacım i i yim napim . benim de günüm 23 temmuz test yapmadım. Adet belirtilerim vardı.Bugün pek yok ama göğüslerde şişkinlik başladı. Bu sfer göğüsler geç belli etti kendini..5 gün için de %99.9 afet olurum. ya da %0.1 gebe kalrım..
eda hala adt olmadın sanırım..
canım inş adet olmadan gebe kalırsın bizde burda sevinçle kutlarızz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?