edammm, ekinden sonra senin başına ekşiyeceğim bilmiş ol :))) Sanki senin elindeymiş gibi edaamm edammm edammm hihoyyyt
edamm merhaba canım nasıl gidiyor?günün geçti mi ?
canım sen yine de dr a görün bencee..benim de böyle bir arkadasımın başına gelmişti dr a gitti hamileydi ama düşük tehlikesi vardıı o yüzden böyle hafif kanaması olmuştu..seninde yarın böyle devam ederse muhakkak dr a görün tatlımm..
Haklısın canım,
Kesinlikle ihmal etmeyeceğim. Uyarın için teşekkür ederim.
ben oldum canım hemde 2 gün erken oldum.Edamm ya sen ne yaptın neler uyguluyorsun gün aşırı mı çalıştın?Ben kürtaj olduğumdan beri aylar geçti neden olmadıki tekrar anlayamıyorum oysa ilkinde ilk ayda olmuştu.
Arkadaşlarım,
Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Benim kociş gelmek üzere. Masayı hazırlayayım.
Hepiniz Allaha emanet olun.
canım ben kürtaj olalı 6 ay oldu ama bu ay ilk denememiz 5 ay korundum canımm..hiç birşey uygulamadım tatlımm..sadece yumurtlama günlerinde her gün çalıştım ama tuttumu bilemiyorumm..
İnşallah tutumuştur canım.Acaba kendimi daha toplayamadım mı bilemiyorum.Yada üşüttüm mü bilemiyorum.Gerçi antibiyotikte kullandım ama kürtaj olduğumda kıştı işte böle aklıma bir sürü saçma sapana fikir geliyor.offf offff
edamm özel mesaj yazdım bakar mısın ?
neyse ya bugün ailemin yanından geldim biraz sıkılıyorum geçer sanırım.Özlem duymak zor oluyormuş.Bugün bir bıkkınlık var üzerimde.
kendi memleketinde görev yapanları çok çok şanslı buluyorum.
edamm senin eşin askerdi sanırım değil mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?