evet :))6. haftamız bitmek üzere canım. 2 haftadan biraz fazla oldu öğreneli.
senin eşin de benimki gibi tembihlemiş :)
eğer bebiş haberi alırsan söylemek için eve gelmemi bekle demişti.
o eve gelmeden 10 dakika önce öğrendim testle. ama o 10 dakika nasıl uzadı benim için bilemezsin.
Allah tez zamanda kavuştursun sizi canım.
her bebek kısmetiyle gelir.
benim bir arkadaşımın eşi 9 aydır işsizdi. her şeyi göze alıp bebek yaptılar. ve bebek haberini aldıktan bir-iki hafta sonra eşi harika bir iş buldu. şimdi onlardan mutlusu yok.
günaydınnnnnnnnnnnnnn
kızlar dün aldım sonucumu
alınan parça bebkmiş sadece o yazıyo zaten başka bişi yazmıyo
kromozom anelizi istedim ama
ikiden önce yapmıyolarmış(
sadece kan pıhtılaşmasına baktırcam
oda doktor evet derse
rabbim büyük
isteyene isteğini verir inşallah
benim hesaplarıma göre bugündü ikigün önce test yaptım çıkmadı bu sabah silik pozitif çıktıCanım hayırlı uğurlu olsun.
Allah tamamına erdirsin inş sağlıcakla.
Reglin geçmişmiydi seninde ?
çok teşekkür ederim allah sizlerede ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallahcanım hayırlı olsun :)
silik çizgi pozitiftir, en kısa zamanda kan testi ile doğrulat canım.
Allah analı babalı büyütsün :)
çok teşekkür ederim canım yüce rabbim burdaki herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsincnmmm çok sevindim mübarek gecenin ardından ne güzel bi haber bu git tabi tatlım pazartsi doktora mutlaka git hayırlı olsun cnmm
omman hayırlı olsun canım. inş kalbinden geçen sonuçla karşılaşırsın. sen içini ferah tut, doktorlara da çok fazla bağımlı olma. bana bi doktor 3 aylık ilaç tedavisine başlıycaz, yoksa bebek olmaz dedi. ama bal gibi oldu işte :)
benim hesaplarıma göre bugündü ikigün önce test yaptım çıkmadı bu sabah silik pozitif çıktı
Nurberra canım sende hamilesin :)
Ooo maşalah :) Allah hayırla kucaklarınıza almayıda nasip etsin inş.
Ben topiği önceden takip etmiyodum o yüzden pek bilmiyorum...
Canım inş hamilesindir.
Peki alınan parçanın bebeğe br zararı olmaz değil mi ?
benim hesaplarıma göre bugündü ikigün önce test yaptım çıkmadı bu sabah silik pozitif çıktı
Maşallah meleğine :) Çok şükür nasip olmuş :)cnmm sonsuz kez şükürler olsun evt hamişim bende 7.haftamıza girdik teyzesi tam bir yıl bekledim meleğimi ama Rabbim en uygun zamanda yollaldı çok şükür.darısı sana cnm inşş sendede vardır bişiler allah razı olsun güzel dileğin için
yok canım zaten hamileydimde bebeğin kalbi atmadı kürtaj olmak zorunda kaldım
oparçada benden alınan parça bebkmi yoksa bi pıhtılaşma yada başka bişimi diye incelenmeye gönderildi
bebek çıktı
inşallah hamile olurum en yakın zamanda
allah söyletti sanada inşallah:Saruboceq:
Canım güle gülekızlar şimdi kaçıyorum yine gelcem
ütü yapcam offfffff bu sıcakta
bide uykum var anlatamamboshayallersmile
gunaydın kızlar.iyisiniz hepınız ınsallah.
bvn cok sevındım canım rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp eder ınsallah.senın kacıncı denemeydı
candas artık test yap yaaa.ne olcak uzaktaykende soylesen boyle guzel haber her sekılde soylenır.bızde meraklanıyoruz
evet canım benim tek belirtim ara ara sürekli bi sağ kasığım batıyor bi sol kasığım hafite olsa arada bi karın ağrım o kadarAladım canım.Benimde 2 gün gecikti.
Ama kasıklardaki iğneleme dışında hiçbirşeyim yok.
Sende varmıydı bi belirti ?
çok teşekkür ederim benim korunduktan sonraki ilk denememgunaydın kızlar.iyisiniz hepınız ınsallah.
bvn cok sevındım canım rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp eder ınsallah.senın kacıncı denemeydı
candas artık test yap yaaa.ne olcak uzaktaykende soylesen boyle guzel haber her sekılde soylenır.bızde meraklanıyoruz
Maşallah meleğine :) Çok şükür nasip olmuş :)
İnş bizim içinde en hayırlı zamanda olur, o buz amansa inş şimdi hamileyimdir diyeyim :)
Kocaman olmuş artık :) Zorluyor mu seni peki ?
Şubat annesi oluyosrsun o zaman?
.
çok teşekkür ederim canım rabbim sizlerede nasip etsinnnsenin adına çom sevindim.Allah tamamına erdirsin.alkisalkisalkis
Omman hava sıcakmı ankarada ıstanbul buzzz gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?