Ben şu komplesini eklemeyi beceremediğim için açtım word dosyası, okudukça yazdım da yazdım oraya.
Ee 5 sayfa doldurmuşunuz, kolay değil :) Şimdi tüm cevaplarımı yapıştırıyorum buraya. Hoş ben gelene kadar herkes kaçmış ama olsun :) Eşimle ikiz-üçüz geyiğine dalmışız :)
Buyrun, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Ekin, kitleler her kadında olabiliyor ama zaman içinde tanıyorsun zaten. Büyüme oldukça hissedersin. Adet zamanları artar yalnız panik olmayın. Hoş bana sorsan yapıyormusun diye, ı-ıı. Ben iyice serdim, nasılsa doktorlar bakıyor diye :)
Yumurta meselesini söylediğin iyi oldu. Benim doktor pek bir iyimser, sonra hayalkırıklığı olmasın bana. Ama olsun be yaptığımız geyik bile yeter. ıyi eğlendim, olmuş gibi sanki :)
Benimde yaş 38. Doktor hiç insiyatif vermiyor bana. Aşılama yapılacak, bittiii şeklinde. Doğal yolla yapabilseydiniz bu yaşa kadar olurdu der gibi bir hali var maşallah. Aldı eline sihirli değneği, biz de sığındık ona :) Yaşın geç değil be ekin, üzme kendini vallahi ama bir sperm testi yaptırsanız. Bu ay olmamışsa eğer. En azından görmüş olursunuz.
Yase, rahim filmi çektireceksen, bence de denk getirin de eşinin sperm testi de çıksın aradan. Bende 3 günlük perhiz diye biliyorum. 5 güne bile çok diyorlar. Bir sorun yaptıracağınız yere.
Edamm, bomba haberler sendeymiş ya! Ekinle aynı zamana gelecek haberleriniz, hadi bakalım:)
Hazel ya, bak yumurta meselesinden endişelenmişsin şimdi de. Ben zaten normalde bir tane olur diye biliyorum. Bir de şöyle düşün, sonuçta bunların bir sayısı var. Hepsini bir anda kullanmaktansa, tane hesabı daha mantıklı bence :)
Aysu87, benim de eşim az verebilmiş testte. Stresten oluyor sanırım. Olabilir ama endişe etmeyin, onlar bakarlar yine de gerekli şeylere. Eşiminki 1ml civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten test sonuçlarında da yazar ne kadar olduğu.
Nisa, geçmiş olsun. Yarın için kolaylıklar dilerim. Benim dokt. vajinal baktı. Detaylı görünüyor sanırsam öyle olunca. Genel muayene çok iyi olur tabi.