inaşllah canım allhım gönlüne göre versin canım blogumda ördüklerimi yayınlıyorum onlardan sipariş alıp istenilen aylara renklere göre örüyorummm:hulya::hulya:
evde boş duramıyorum ve ördükçe coook mutlu oluyorum bitinceeee:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
canım dr bana igneyi yazdı bende saatlerce eczanelerde igne aradım her yerde satılmıyor cok aradım ama nihayetinde buldum igneyi gittim bi poliklinige yaptırdım ignemi acısına gelince normal igne nasıl acıtıyorsa öyle ama bu biraz yaktı ve popom halen agrıyo.canım benim tam son 4 aydır düzensiz regl oluyorum ilaçsız regil göremiyordum ancak son 2 aydır sogan kürü ve ada çayı içmiştim ondan sonra düzene girdi.birde pkoda catlama olmaz cünkü yumurtalar gelişmez ve küçük kistler olarak kalır bu şekilde nasıl catlası.ulturasyonda gözüküyor rahmimde fındık büyüklügünde cok fazla birşeyler vardı işte onlar kistmiş canım nedemek kafa şişirmek bildigim konularda elimden geldikce yardımcı olmaya hazırım canım...
nurberra sanırım pco kıst var demek.sende kıst yoksa takma hemen.denızcım sogan suyuna devam et bence.bu ayda.catlatma ıgnesıde olmussun.sırada bol bol calısmak ve beklemek var.gelsın bebıslerrrr
istanbul avrupa yakasında BAHÇELİEVLER KOLAN HASTANESİ-MURAT ÖZTÜRK çok iyi bir doktordur sırası çok olur benim abimin eşi ve kuzenide oraya gidiyor çok memnunuzz...bir de BAHÇELİEVLER MEDİCANA HASTANESİ-DÜZGÜN BEY var o da çok iyidirr..ama benim doktorum murat bey çok memnunumm ve çok iyi davranıyor hastalarıyla arkadaş gibi..rica ederim cnmm :))
nurberra nasılsın canım?
nurberra canım özel mesaj yazdım.
nurberra ben sılıvrı kolana gıdıyorum orası meble anlasmalı.emınım bahcelıevler kolanda aynıdır.sılıvrıde 12 tl verıyorsun .3 tl da eczanede kesılıyor.zaten devlet hast bıle 8 tl kesıyor eczanede 2 tl kesıyr sanırım.ıyıyse bende haftasonu bahcelıevleremı gıtsem yumurta takıbı ıcın.amaonceden randevumu almak gerekıyor acaba.
edammmm onceden mı randevu alıyoruz.canım
canım iyiyim ben de. nolsun çalışmalara devam ediyoruz :)
gerçi umudum yok hiç, doktor ilaç tedavisi dediğinden bu yana. ama belli mi olur diye devam ediyorum işte.
canım ben ov. testinde 2 koyu çizgiyi dün yakaladım. öğlen yaptığım bayağı koyuydu. akşam tekrarladım hafif silikleşmişti ama yine koyuydu. şimdi bugün öğlen yaptım silikleşmiş.
bakalım artık işimiz Allaha kaldı. Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursn inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?