Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fikir için teşekkürler. Bir de bu şekil deneyelim bakalım :)
Şuan yumurtlama zamanım geçti, bata gün sayıyorum. İnşallah 8 gün sonra iyi haber veririm
iyi fikir mi canım naptın ya gün aşırı candır ne o öyle günde 2 3
İnşallah güzel haberini alırız..
Çalışıyor muydun bu arada?

Kızlar soldakini dün yapıp nöbete gitmiştim sabah farkettim sağdakini de az önce yaptım. Sizce bişi var mı yoksa test beklediği için yanlış mı sonuç verdi?

iyi fikir mi canım naptın ya gün aşırı candır ne o öyle günde 2 3
İnşallah güzel haberini alırız..
Çalışıyor muydun bu arada?

Walla gün aşırı tutmuyor, her fikre açığım. Beni bebeğime kavuşturacak her yol mübahtır.
Çalışıyorum ama part time çalışıyorum. rahatım yani genelde. Full çalışsam belki kafayı bu kadar takmayacam.

aynen öyle tam gün çalışsan biraz daha hafiflersin..
En güzeli geçince yapmak öyle bir iki gün değil 5 6 gün geçince
ben de yapmayacaktım sözde, burdaki arkadaşların gazıyla adet günü yaptım çıktı, sonrasında beklemek daha yorucu..
2 3 sperm kalitesini de düşürür ama, zaten hız düşük diyorsun bilemedim.. o zaman her gün dene bakalım inşallah bu ay olur gerek kalmaz da.

Insallah canım yaa. Allahtan artık sizler varsınız moral oluyor yazdiklariniz hem dualariniz. burda çok yalnızım pek arkadaşım yok. olsa da bu kinuyu konusabilecegim arkadaslar değil.

Aynen öyle canım. Bakalım ameliyatımı oluyum korunma sürecim bitsin tekrar denerim. Bayağıda çok almıştım ovulasyon testinden

Fikir için teşekkürler. Bir de bu şekil deneyelim bakalım :)
Şuan yumurtlama zamanım geçti, bata gün sayıyorum. İnşallah 8 gün sonra iyi haber veririm
Aynı gun koyulasıp sılıklestıgını o sayede gormustm cnm benkm akıntımda olmustu hatta goguslerım acıyodu

Aynı gun koyulasıp sılıklestıgını o sayede gormustm cnm benkm akıntımda olmustu hatta goguslerım acıyodu
ne kadar zaman arayla farkettin bunu canım, hani iki çizgi koyu çıkıp 24 saat yumurta çatlayacağını gösteriyor ya, ne kadar sürede çatlamış oldu seninki yani??

10 euro mu çokmuş ya ben 3 liralık testlerden almıştım
ben de 5 liralık eczane testiyle yapıyordum, erken gebelik testlerine o kadar para vermenin yazık olduğunu düşünüyorum ayrıca..
internetten siparişin uygun olduğunu biliyorum, lazım olursa ordan sipariş vereceğim ben de

Hayirli olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

ne kadar zaman arayla farkettin bunu canım, hani iki çizgi koyu çıkıp 24 saat yumurta çatlayacağını gösteriyor ya, ne kadar sürede çatlamış oldu seninki yani??
Benım aksam koyulastı sabah yaptm kopkoyuydu 6 saat sonra bırden sılıklesmıstı cnm ıkı uc gun ustuste ıkıskk olmstu

Hatta bak bıanda koyuluga cok degısıyo

Eklentiler

• 71E64E0B-128F-4FAF-BB72-E2DA37776651.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 25
Ahahhha ay guldurdn bnı ıkıgunde bır ılıskım oldu cnm koyulugu gorunce ucgun ustuste oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…