- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.861
Fikir için teşekkürler. Bir de bu şekil deneyelim bakalım :)
Şuan yumurtlama zamanım geçti, bata gün sayıyorum. İnşallah 8 gün sonra iyi haber veririm
iyi fikir mi canım naptın ya gün aşırı candır ne o öyle günde 2 3
İnşallah güzel haberini alırız..
Çalışıyor muydun bu arada?
Aaa az kalmış baya ben 4-5 gün kala öğrenmiştim ilkinde, hadi hayırlısı
aynen öyle tam gün çalışsan biraz daha hafiflersin..Walla gün aşırı tutmuyor, her fikre açığım. Beni bebeğime kavuşturacak her yol mübahtır.
Çalışıyorum ama part time çalışıyorum. rahatım yani genelde. Full çalışsam belki kafayı bu kadar takmayacam.
aynen öyle tam gün çalışsan biraz daha hafiflersin..
En güzeli geçince yapmak öyle bir iki gün değil 5 6 gün geçince
ben de yapmayacaktım sözde, burdaki arkadaşların gazıyla adet günü yaptım çıktı, sonrasında beklemek daha yorucu..
2 3 sperm kalitesini de düşürür ama, zaten hız düşük diyorsun bilemedim.. o zaman her gün dene bakalım inşallah bu ay olur gerek kalmaz da.
Ah. Şimdi taşlar yerine oturdu. Siz 35 günde adet oluyorum demiştiniz değil mi, yumurtlamanız da 21. gün civarı gerçekleşmeli normal olarak (35-14 mantığıyla)
Ovulasyon testi aynı gebelik testi gibidir, iki koyu çift çizgi çıktı mı 24 saat içinde yumurtlama olacak demektir. İşe yarar bir yöntem ama ben henüz hayrını göremedim
Cnm uc kere yapmasam yumurtamın koyulasıp aynı anda ogun catladıgıgnı bılemezdm onun sayesınde hamıle kalmstm cnm3 mü kuzum naptın sen yazık değil mi
Aynı gun koyulasıp sılıklestıgını o sayede gormustm cnm benkm akıntımda olmustu hatta goguslerım acıyoduFikir için teşekkürler. Bir de bu şekil deneyelim bakalım :)
Şuan yumurtlama zamanım geçti, bata gün sayıyorum. İnşallah 8 gün sonra iyi haber veririm
Ben fotoğraftan göremedim ama sağda sen çizgi görüyormusunEki Görüntüle 2165600 Kızlar soldakini dün yapıp nöbete gitmiştim sabah farkettim sağdakini de az önce yaptım. Sizce bişi var mı yoksa test beklediği için yanlış mı sonuç verdi?
10 euro mu çokmuş ya ben 3 liralık testlerden almıştımBen artık günü geçmeden test yapmamaya kararlıyım. Geçen ay yapmadım zaten adet oldum 10Euro cebimde kaldı.
Bu ay da öyle yapacam becerebilirsem
haaa testtt hay Allah iyiliğini versinnCnm uc kere yapmasam yumurtamın koyulasıp aynı anda ogun catladıgıgnı bılemezdm onun sayesınde hamıle kalmstm cnm
ne kadar zaman arayla farkettin bunu canım, hani iki çizgi koyu çıkıp 24 saat yumurta çatlayacağını gösteriyor ya, ne kadar sürede çatlamış oldu seninki yani??Aynı gun koyulasıp sılıklestıgını o sayede gormustm cnm benkm akıntımda olmustu hatta goguslerım acıyodu
ben de 5 liralık eczane testiyle yapıyordum, erken gebelik testlerine o kadar para vermenin yazık olduğunu düşünüyorum ayrıca..10 euro mu çokmuş ya ben 3 liralık testlerden almıştım
Hayirli olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinTeşekkürler canım bakalım pazartesi tekrar test yaptıracağım.bende ki belirtiler adette 12 gün kala falan başladı göğüslerim şişti çok sızlamaya başladı ve yeşil damarlar belirginleşti,kasıklarım hastalancakmışım gibi ağrıdı bunlar var bende,inşallah Allah hevesimi kursağımda bırakmaz,kimsenin kucağı boş kalmasın amiin..
Benım aksam koyulastı sabah yaptm kopkoyuydu 6 saat sonra bırden sılıklesmıstı cnm ıkı uc gun ustuste ıkıskk olmstune kadar zaman arayla farkettin bunu canım, hani iki çizgi koyu çıkıp 24 saat yumurta çatlayacağını gösteriyor ya, ne kadar sürede çatlamış oldu seninki yani??
Hatta bak bıanda koyuluga cok degısıyone kadar zaman arayla farkettin bunu canım, hani iki çizgi koyu çıkıp 24 saat yumurta çatlayacağını gösteriyor ya, ne kadar sürede çatlamış oldu seninki yani??
hmm ilginçç... herkeste böyle değildir tabi demi? yaş faktörü, sorunlar etkiliyordur sanırım..Hatta bak bıanda koyuluga cok degısıyo
Yok canım sağda hiç bişi görmedim soldakinde sanki bişiler var ama o da çok beklediği için olabilirBen fotoğraftan göremedim ama sağda sen çizgi görüyormusun
Ahahhha ay guldurdn bnı ıkıgunde bır ılıskım oldu cnm koyulugu gorunce ucgun ustuste oldu amahmm ilginçç... herkeste böyle değildir tabi demi? yaş faktörü, sorunlar etkiliyordur sanırım..
ya benim aklım uçmuş, sen testten bahsediyormuşsun, ben de ilişkiden anladıım:) neyse sorun çözüldü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?