- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Ben şu an regl bitmek üzere canım 1 ay oldu kürtaj olalı, kalbi durdu 2.5 ayda, tiroidim çok yükselmiş ondan olabilr dendi şu an tedavi oluyorum haziranda korun dedi endokrin dr u da, bayramdan sonra tahlilde bakılıcak tiroid düşmüşse deneyebilirsin tekrar dicekler inşallah temmuzda deneme yaacapım yani :) 1 oğlum var 26 aylık 2.çocuk için denedik olmadı kısmet değilmiş. Oğlumdan öncede 2 kaybım var bu son olır inşallah 1 tanede Rabbim evlat nasip ederse olur olmazsa da canımız sağolsun :)
ama işte o zaman erken gebelik testi alman lazım. iyi bir marka al aynı zamanda. yani erken testler de kesin sonuç değil tabi ki ama normal testler o ayarı hiç ölçemez.yumurtlama 2 gününden sonra kasık agrısı başladı hala devam ediyor kasıklarıma sancı giriyor sonra 1 dakka sürmeden geçiyor o yüzden bu kadar ümitlendim aslında bu kadar takmamak lazım ama elimde değil
Canim bisey sorabilirmiyim tiroidin acaba kaç lardaydi bende de yüksekti ilaçla dusurduk bende hiç gebelik oluşmadı ilac bitti bidaha dr. Da gitmedim ama cok hassas hemen yükselme yapabiliyo.30 unfa tekrsr gidicem onun dışında bir sorun çıkmamıştı 4 ay önce esimde gitti ondada sıkıntı yok ama henüz nasip olmadı daha
Canim bisey sorabilirmiyim tiroidin acaba kaç lardaydi bende de yüksekti ilaçla dusurduk bende hiç gebelik oluşmadı ilac bitti bidaha dr. Da gitmedim ama cok hassas hemen yükselme yapabiliyo.30 unfa tekrsr gidicem onun dışında bir sorun çıkmamıştı 4 ay önce esimde gitti ondada sıkıntı yok ama henüz nasip olmadı daha
ah kuzum inşallah düzelir troid çok önemli gerçekten ama ilaçları düzenli kullandığında değerler düşüyor inşallah en kısa zamanda güzel haber verirsin inşallah
Maria26 çok geçmişmolsun canım inşallah temmuzda hayırlısıyla gelir bebişin
Benim tsh 7.25 ti Dr. Dusmesi lazım dedi dahiliyeye felan gittim ilaç yazdi ultrasin cekildi bisey cikmadi çok şükür ilacın 14. Günü 3.48 e dusmustu sonra ara ara unuttum icmeyi 3.86 olmustu sonra ilaç bitti gitmedim bidaha nasildir bilmiyorum canım hafta ya belli olcak oda bakalmSende hipotiroid var demekki, endokrine git muhakkak benim arkasaşta hamile kalamadı tsh çok yükaekti ilaç içti o ay düştü ve hamile kaldı doüum bile yaptı. Ben hamile kalabiliyorum tsh düşük ama T4 ve T5 çok yüksek onların düşmesi lazım zekayı etkiliyormuş kalbi etkiliyoemuş bebeğin şimdi düzene değer düşerse denemeye başlicam ve doğuma kadar başıa dozda başka ilaç vericekmiş
Brnim t3 t4 serbest felan yazıyo ya onlar noramldiBenim tsh 7.25 ti Dr. Dusmesi lazım dedi dahiliyeye felan gittim ilaç yazdi ultrasin cekildi bisey cikmadi çok şükür ilacın 14. Günü 3.48 e dusmustu sonra ara ara unuttum icmeyi 3.86 olmustu sonra ilaç bitti gitmedim bidaha nasildir bilmiyorum canım hafta ya belli olcak oda bakalm
Heh işte benim onlar tavan yapmış çok yüksrekti kalp çarpıntısı titreme çok şükür azaldı baya demekki.düşüşe geçiyo benimde. Sende gidince baktır belki yükselmiştir ilaç kullanırsın hemen kalırsın sende inşallah benim arkadaş öyleydi ilaçla kaldı ama doğuma kadar kullandı sene öyle olursun belki canım bende öyle içicekmişim tedbir amaçlı.Brnim t3 t4 serbest felan yazıyo ya onlar noramldi
Zatn doktor hamilelik gerçekleşirse o suredede kullanacaksn dedi canım ama dustigu ayda olmadi 1 yıllık evliyim hic korunmadkta ama olmadı 1 yl olunca tekrar gel dedi dr şimdi başka dr.a gidicem ona baktircam bu ay ilk kez ovu. Testi frlan yaptım yum. Günü koyuydu ama o kopkoyu çizgi oluşmadı catliyomu catlamiyomu eminde olamiyirumHeh işte benim onlar tavan yapmış çok yüksrekti kalp çarpıntısı titreme çok şükür azaldı baya demekki.düşüşe geçiyo benimde. Sende gidince baktır belki yükselmiştir ilaç kullanırsın hemen kalırsın sende inşallah benim arkadaş öyleydi ilaçla kaldı ama doğuma kadar kullandı sene öyle olursun belki canım bende öyle içicekmişim tedbir amaçlı.
Zatn doktor hamilelik gerçekleşirse o suredede kullanacaksn dedi canım ama dustigu ayda olmadi 1 yıllık evliyim hic korunmadkta ama olmadı 1 yl olunca tekrar gel dedi dr şimdi başka dr.a gidicem ona baktircam bu ay ilk kez ovu. Testi frlan yaptım yum. Günü koyuydu ama o kopkoyu çizgi oluşmadı catliyomu catlamiyomu eminde olamiyirum
Canım ben şuan adetliyim. Ama sana tavsiyem ovulasyon alma psikolojik çok etkiliyo daha bi strese sokuyor insani ben aldım pisman oldum o yokken kafam daha rahattı gerçekten ama denemek istiyorsan dene ben ilk kez aldım denedim bidaha almamBu ay da olmazsa sen yumurta takibi yaptır bence canım 2 3 ay zaten yumjrta takibi önerebilir dr eğer tsh yüksek çıkmazsa tabi, yada direkt klomen deneyebilir dr a git ama 1 yıl geçmiş madem. İnşallah gerek kalmaz tutmuştur ama :) bende netten alıcam bu ay ovu testi gebelik testi evde hazır dursun diğer aya denerim :)
Hoşgeldin canım bende aynı şekildeyim 1 yil içinde hiç gebelik gerceklesmedimiselamlar herkese :) bende burdayım. 9 aydır bu siteyi üye olmadan takip ediyordum ancak bu konuyu görünce üye olup bende yorumlarımı ve bu süreci sizinle paylaşmak istedim.1 yıllık evliyim ve 9 aydır bebek istiyoruz tüm tahlilerimi yaptırdım herşeim normal olmasına rağmen hamilelik olmadı. nasip tabi bu işler. bu ay çok iyi bir doktor tarafından yumurta takibine başladık. femera verdi bakalım bu ay neler olucak :)
Normalde Benim tsh en son 3,75 idi ancak sonra gebe kaldığımı öğrendim doktor tiroid ilacına başladı aslında 3,75 sağlıklı insan için normal skalada yer alıyor ancsk gebelikte bunun 2,5 altında olmasını istiyoruz dedi. İlaçla 1,45 e düşürdük.bebeğin kalbi durduğu için dün kürtaj oldum iki ay düşünemeyecez zaten genetik testlerimiz yapılacak da acaba benim de ayrıca endokrin uzmanına gitmem gerekir mi?Benim tsh 7.25 ti Dr. Dusmesi lazım dedi dahiliyeye felan gittim ilaç yazdi ultrasin cekildi bisey cikmadi çok şükür ilacın 14. Günü 3.48 e dusmustu sonra ara ara unuttum icmeyi 3.86 olmustu sonra ilaç bitti gitmedim bidaha nasildir bilmiyorum canım hafta ya belli olcak oda bakalm
Canım kaybin icin üzüldüm geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasin senin değer asiri yüksek degilmis acaba dusuk sebebi başka bisey olmasın gayet güzel dusmus tsh değerindeNormalde Benim tsh en son 3,75 idi ancak sonra gebe kaldığımı öğrendim doktor tiroid ilacına başladı aslında 3,75 sağlıklı insan için normal skalada yer alıyor ancsk gebelikte bunun 2,5 altında olmasını istiyoruz dedi. İlaçla 1,45 e düşürdük.bebeğin kalbi durduğu için dün kürtaj oldum iki ay düşünemeyecez zaten genetik testlerimiz yapılacak da acaba benim de ayrıca endokrin uzmanına gitmem gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?