Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben test aldım yaptım hemen tabiki koca bir negatif aslında 7 8 gün var regle ama bilemiyorum, olsa gölgesi olurdu belki, yoksa da bu aprılarım kist falan ağrımı acaba yada psikolojik

yollasana testini 7 mi var 8 mi?

Ben test aldım yaptım hemen tabiki koca bir negatif aslında 7 8 gün var regle ama bilemiyorum, olsa gölgesi olurdu belki, yoksa da bu aprılarım kist falan ağrımı acaba yada psikolojik
Daha çok erken ama 7 8 gün benimde 5 gün var negatif çıktı erken test mi yaptınız yoksa normal mi?

Olsun canım bunda da bir hayır vardır de geç boşver stres yapma kendine bak hepimiz neler yaşıyoruz yaşadık. 3 ay sonra tertemiz bi sayfayla başlarsın inşallah
Enszından rahım kalp ve agzı tortıklı bınu ogrendım bıdakı gebelıkte daha dıkkatlı olmam gerektıgını anladm baska drlarada gıderım su parcadan kurtulaym temız cıksın bıde ıns kanserlı olusum falan cıkmaz Allahım cok acı yasadık ıns helımıze evlat versın saglıkla hepımız bunu hakedıyoruz

Valla gaza geldim belirtiler de olumca bakayım dedim ama baya erken oldu :) normal kaset test. En iyisi adete 2 3 kalaya kadar beklemek
Normalde bebek düşünmüyordum ama heveslendim negatif öıkınca çok üzüldüm hiç üzüleceğimi düşünmezdim sabah beri ağlıyorum saf gibi

Normalde bebek düşünmüyordum ama heveslendim negatif öıkınca çok üzüldüm hiç üzüleceğimi düşünmezdim sabah beri ağlıyorum saf gibi

Ay canım ağlama, tabi insan üzülür.
Benim 3 kayıbım olunca olmayınca bu ay hayırlısı değilmiş diyip Allahım sağlıkla gelsin yeterki ben 1 sene de beklerim diyorum.
Zaten ilk deneme idi ve tek ilişki olmuştu. Ağrılarım neyin nesi bilmiyorum eğer adet olursam dr a gidicem bakıcam yumurtlamadan adete kadar ağrı oluyor 2 aydır

daha 8 gün var demekki adete
yarın birdaha test yyap bu arada testini göremedim kuzum

Elimde 1 tane daha var test yarın sabah yapsam mı yoksa sonra mı yapsam :) aslında hiç heycanlı falan değilim de eper varsa dikkat edeyim iş falan oğlumu kaldırıyorum hep dikkat ederim diye bakıyorum önceden.
2 3 hafta önce rüyamda ikiz bebek görmüştğm ama 1 tanesini kucağıma alıyodum.
İşte rüyanın etkisi olabilir belki bu ay sanki bişeyler hissediyor gibiyim tabiki psokoljik de olabilir

canım sabah yapma erken olur yarın bu saatlerde yap

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İdrar enfeksiyonu olabilir ağrıların nedeni mutlaka ürolojiye gitmelisin.

Kızlar mrb, adetim 1 gün geçti ve bu sabah test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Daha sonra kan verdim değerim 17.7 çıktı. Hemşire şuanız düşük bu değer, iki gün sonra yine kan verin, iki katına çıkarsa normal dedi. Benim gibi düşük değerle gebeliğini öğrenip yükselen var mı aranızda. Haliyle tedirginim

tedirgin olma canım
hcg değeri döllenme zamanına bağlı
önemli olan iki gün sonra sağlıklı artması
hayırlı olsun :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İdrar enfeksiyonu olabilir ağrıların nedeni mutlaka ürolojiye gitmelisin.

Ama niye sadece yumurtlama döneminden adete kadar, adetliyken ve yumurtlamaya kadar ağrı yok canım. Bir de rahimde aprı var hafif adet sancısı ağru dediğim.
Birde cimcikleme iğne batması gibi. Bu ay da bebek yoksa artık gideyim bakalım ne var ne yok rahimde bieşyler var da ya kist ya bebek yada psikolojik
Şimdiye kadar hiç kistim de olmadı, kürtajdan sonra kist te olmaz diye biliyorum bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…