- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.601
Gelmedi mi daha adetin benim 34.gun geldi sukur darisi basina. Lekelenme agri vs var mi? Sen kurtaj olmadin dusmustu degil mi?Kızlar düşük yapalı 6 hafta oluyor adette yok adet belirtiside
Canım hiç doktora gitmek istemiyor hemde hiç
Yeniden denemek için umutla bekliyordum adetim gelsin diye ama artık herşeyden bunaldım adetinin gelmesinde beklemiyorum artık ama ne yapicami şaşırdım ya
Gelmedi mi daha adetin benim 34.gun geldi sukur darisi basina. Lekelenme agri vs var mi? Sen kurtaj olmadin dusmustu degil mi?
Yakindir muhtemelen. Dr.a kontrol icin gitti miydin peki? Duzenli miydi adetlerin?Senin adına sevindim canım
Kürtaj olmadım normal düşük yaşadım
Hiç belirti kanama leke yok
Bazen kasıklarimda ağrı oluyor ama adet olacakmış gibi değil değişik
Ne yapsam acaba doktora gitmesem nezaman adet olurum bilmiyorum ki
Evet bende de perde var resmini attım sizinkiyle benzer mi yardımınıza ihtiyacım var sizce bana da ameliyat mı der çok endişeliyim beni en iyi siz anlıyorsunuzdur
Rahme zarar verirler mi diye korkuyorum ameliyat olup pişman olan da var olanların mesajlarını tek tek okudum fotoğrafı gördünüz mü peki sizinkiyle benzer mi ama olacaksın derse doktor mecbur olacağımEğer perde varsa aldırmanızı öneririm. Sonra hamileyken sıkıntı oluyo ve hamileliğiniz düşükle sonuçlanıyo. Ameliyattan neden bu kadar korkuyorsunuz ki? Zaten anestezi almadan yapılmaz bişey hissetmiyorsunuz.
Rahme zarar verirler mi diye korkuyorum ameliyat olup pişman olan da var olanların mesajlarını tek tek okudum fotoğrafı gördünüz mü peki sizinkiyle benzer mi ama olacaksın derse doktor mecbur olacağım
Anladım çok teşekkür ederim cevabın için inş en kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza alırız Allah birdahaki kayıp yaşatmasın bende cumartesi gideceğim kendi Doktorum alanında çok iyi ama başka bir doktor daha buldum ona da göstereceğim riske atamam erteledikçe zaman gidiyor sen hangi doktora gidiyorsun ve de hangi şehirdesinBenim dr um histeroskopiden sonra kağıda çizerek tane tane anlattı. Hatta şanslı olduğumu söyledi rahmimin çatısı genişmiş rahat girer müdahale ederim dedi. Hatta benim gibi olan bir hastasıyla aynı gün ben histersokopi olmuşum o kişiyede transfer yapmış dr um. Bir de bana dr um çok kez buna benzer ameliyat yaptığını söyledi. Eğer zarı aldırmazsamda hamile kalıp bebeğimi düşürücem bunu göze alamam. Dr um birde hamile kalmana engel değil dedi zar ama düşükle sonuçlanır dedi. Bence dr un olmanı isterse olmalısın. Rahim filmine baktım Y şeklinde rahim düzeltilebiliyo iyi bir dr bulmanı öneririm. Ben rahim filmime baktım bana kağıtta vermediler cd de vermişlerdi ama bnde böyle bi görüntü yoktu.
Anladım çok teşekkür ederim cevabın için inş en kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza alırız Allah birdahaki kayıp yaşatmasın bende cumartesi gideceğim kendi Doktorum alanında çok iyi ama başka bir doktor daha buldum ona da göstereceğim riske atamam erteledikçe zaman gidiyor sen hangi doktora gidiyorsun ve de hangi şehirdesin
Kızlar düşük yapalı 6 hafta oluyor adette yok adet belirtiside
Canım hiç doktora gitmek istemiyor hemde hiç
Yeniden denemek için umutla bekliyordum adetim gelsin diye ama artık herşeyden bunaldım adetinin gelmesinde beklemiyorum artık ama ne yapicami şaşırdım ya
Kızlar drdan geldım cok moralım bozuldu kanaama adet buyuk ıhtımal dedı rahmın bıtarafında papatya seklınde parca gordu bebegın esınden kalmıs buyumus olablr dedı onu ıkı gun bekleyelım adetle atmazsan salı kürtajla alalım dedı ne oldu bellı dglms kanserlı parca fln olmasn patalojıye gonderıcez dedı rahmım hafıf kalp seklınde be catallıymıs hafıf ıcı erken doguma o sebep olmus olabılır bıdakı hamılelıkte dıkıs gerekır buyuk ıhtımal dedı cok moralım bozuldu nabıcamı bılmıyorum sankı benım bebegım olmıcak
Benim gebeliğimi takip eden dr um zarın bi sakıncasının olmayacağını söylemişti. O zardan dolayı hem kürtajım çok zorlu oldu hem de rahim filmi çekilirken çok acı çektim. İyi ki başka dr a gitmişim o dr la devam etmemişim.
Ben de ankaradayım kendi Doktorum Prof dr. Mehmet Erdem yarın da Prof. Dr. Murat sönmezere gideceğimBenim gebeliğimi takip eden dr um zarın bi sakıncasının olmayacağını söylemişti. O zardan dolayı hem kürtajım çok zorlu oldu hem de rahim filmi çekilirken çok acı çektim. İyi ki başka dr a gitmişim o dr la devam etmemişim.
Ankaradayım ben. Şimdiki dr um Prof Dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu.
Böyle olduysa bunda da vardır bir hayır elbet çok zor gerçekten kabullenmek Allah beterinden sakladın inşallah
Ben de ankaradayım kendi Doktorum Prof dr. Mehmet Erdem yarın da Prof. Dr. Murat sönmezere gideceğim
Mehmet Erdemin methini çok duydum ikiz kardeşler hatta tüp bebek merkezleri var muayenehanesi çukurambarda diğer doktora da tavsiye üzerine gideceğim çok heyecanlıyım yarın neler olacak bakalım :)))Aaa ne güzel
Bu profları hiç duymadım. Hayırlısı olsun canım. Ama dediğim gibi hamile kalmadan aldırman gerekiyorsa aldır. ve illa başka bi dr unda fikrini al derim.
Mehmet Erdemin methini çok duydum ikiz kardeşler hatta tüp bebek merkezleri var muayenehanesi çukurambarda diğer doktora da tavsiye üzerine gideceğim çok heyecanlıyım yarın neler olacak bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?