Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm hıc bılmıyorum ko ıns adet olmusumdur bıkacgune kanamammbıterse anlarm yatn muaynede ıcerısının goruntusu onemlı

Selam.
Nedense hep Ekim annesi olmak istemişimdir ben, bu yüzden o topiği hala takip ederim üye olmadan önce de.
Şöyle söyliyim, orda kaybını okuduğumda iki gün kendime gelememiştim.
İnşallah adet olmuşsundur da çilen sona ermiştir artık umut etme zamanın gelmiştir tekrardan.

kurtulacaksın tabi ki böyle kalmaz ya, benim de öyle olacak korunma sürem 2 3 adet gibi.. hayırlısı bakalım.

Hocama güveniyorum inş. tek seferde kurtarır beni. Ama ne bileyim işte yaa. Diyorum ki iyi ki başka bi dr a da gitmişim. Yoksa benim gebeliğimi takip eden dr a kalsaydım işim zordu.

işte maalesef doktor var doktorcuk var ...

Aynen öyle keşke en başta bu dr a gitseydim çok pişmanım yaa. O yüzden dr faktörü çok önemli herkesi uyarıyorum araştırın soruşturun başka bi dr unda fikrini alın diye. Çünkü dr mağduruyum. Ama nedense bu dr a çok içim ısındı birde güveniyorum aynı zamanda prof.

Güven çok önemli tabi ki, bak neler okuyoruz.. Ben bazen vaz geçecek gibi oluyorum yeter bir tane kızım var Allah bağışlasın ona sağlıklı sıhhatli ömür versin diyorum. Yaş geçtikçe korku da artıyor tabi.. Ne yazdıysa Rabbim onu göreceğiz.
Umuyorum bundan sonra güzellikler yazmıştır.

selamlar, ben yeni geldiğimde kk yı bilmiyordumm
eşine söyle beni sinirlendirmesin. ne demek bebek lafı yasak..
okumuşsundur hareketliliği artıracak bi ton bitkisel yöntem var onları denedin mi?( imkansız değil en azından )
sorun yokken olmaması da bi ayrı sorun gerçekten, hani problemin olur işte çatlamıyor yumurtan az vs. tedavini olursun vermezse o zaman karalar bağlarsın, böyle insan neden neden diye kurup durur.
Rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla isteyene versin inşallah. amin..

Htta oraya ekım annesı olcm ben dıyodm ıkı gun sonra hamılr oldugumu ogrenmstm sımdı toparlanmaya calısıyorum guzel dıleklerın ıcın sagol cnm Allahım hepımıze yenıden saglıklı evlat versın

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
Keçiboynuzu kürü yaptım bir hafta içti bıraktı.
Fındık fıstık ceviz meyve kurusu koydum önüne yemedi kurtlandılar.
Ben de ha bu ay ha önümüzdeki derken sonunda aldım randevuyu doktora temmuzda.
ilk Rutin kontrolde herşey yolunda görünüyordu hatta rahmimde yumurta gördü bak hamile değilsen birkaç güne adet olacaksın dedi (oldum tabii ki)
Buarada yeri gelmişken sorayım, rutin kontrolde sorunu görünmeyip sonraki ayrıntılı kontrollerde rahatsızlığı çıkan var mı aranızda?

İnş. yaa. Walla birde duyuyoruz doğumda falan sıkıntı yaşayanları insan güvenini kaybediyo dr lara karşı. Eğer hamile kalırsam gebelik takibi için hangi dr a giderim diye düşünüyorum.Offf hamile kalması bi sıkıntı, hamile kaldıktan sonra ayrı bi sıkıntı,sonra doğum başlı başına sıkıntı. Rabbim kadınların yardımcısı olsun. Kadın olmak her zaman çok zor.

Herkese merhaba arkadaşlar gerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?

lh yükselmiş yumurtlama olacak demek bu test 1-1,5 güne kadar

canım günün geçeli 4 gün olmuş erken olamaz
ancak geç döllenme olur ise şuan çıkmayabilir
ama adetlerinde düzenliymiş yani yumurtlaman da düzenli

Eklentiler

• 66592591-5FF5-4B0E-9E05-A602CEE53FF3.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 28
Evet bende de perde var resmini attım sizinkiyle benzer mi yardımınıza ihtiyacım var sizce bana da ameliyat mı der çok endişeliyim beni en iyi siz anlıyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…