- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.501
Umarım bisey olmaz acisin a dayanamadım kullandım keşke kullanmasaydım ama kağıdi okudum hamilere bi etki yapmaz diyordu artık allaha kaldı ne nasip olursa
Canım bir an evvel alınsada keşke bnde ovulasyon takibi yapsam artık.
gelir o günler :) peki dr mu yapacak takibi kuzum
Dr kendiniz denersiniz demişti 3 ay. Ama ben adetime yakın yumurtluyorum belki takip etmesini rica edebilirim
dr takip edince iyi oluyor canım bence de öyle yap
mm sine kadar söylüyor daha net bilgi oluyor
Önceki dr uma bayağı kızdı klomen neden verdi diye. Bnde şu zarxan kurtulup bebek çalışmalarına başlayınca dr umla görüşücem bu konuyu.Yumurtladığım tarihi kestiremiyorum. Hep 16. günü değerlendiriyorduk. Sonra adet tarihim yaklaşınca önemsemiyorduk. Ama öğrendim ki 21. günden sonra yumurtluyor muşum
aynen canım takip önemli
senden hayırlı haberler bekliyorum inşallah :)
Canım önümdeki şu zorlu operasyonu bi atlatabilseydim hayırlısıyla.
atlatırsın Allahın izniyle canım rahat ol :)
biz yanındayız
Canım aslında histeroskopide anestezi aldım hiç acı falan hissetmedim. Dr umada güveniyorum. Daha önce çok kez bu ameliyatı yaptığını söyledi. Neler ve nasıl yapacağınıda çizerek tane tane anlattı. Hatta şanslı olduğumu rahim çatımın dar olmadığını söyledi. Hakkımda hayırlısı olsun.
Canım zar derken kızlık zarı mı ? Neden aldırıyorsun acaba sorun nedir. Bende yeni öğrendim zarım esnekmiş şok oldum da sende de mi öyleCanım önümdeki şu zorlu operasyonu bi atlatabilseydim hayırlısıyla.
Canım zar derken kızlık zarı mı ? Neden aldırıyorsun acaba sorun nedir. Bende yeni öğrendim zarım esnekmiş şok oldum da sende de mi öyle
amin kuzum ne zaman olucaksın adet oluncamı?
Çok geçmiş olsun canım kolayca atlatırsın inşallahYok canım benm rahmimde zar var yani septum (perde). Bu zardan dolayı bebeğimi kaybettim. Bir daha bebeğimi kaybetmemek için zarı alacak dr.
Çok geçmiş olsun canım kolayca atlatırsın inşallah
ovulasyonda gayet lh değerinde yükselme görünüyor ve produktorde de ikinci çizgi silik bir şekilde var inşAllah geliyor bebişKizlar sizden yorum bekliyorum testlerim ovulasyon ikili olan diğeri productor son 9 kala bata yapıldı
İnş cnm vardır bata 8 gün kaldıovulasyonda gayet lh değerinde yükselme görünüyor ve produktorde de ikinci çizgi silik bir şekilde var inşAllah geliyor bebiş
bata 9 gün kala baya iyi çıkmış yani.. maşallah adet döngünüz kaç gün acaba
Adet oldum yine, olmam sanmıştım bu ay, yine umutlarım tükendi.. Sanırım artık pes etmenin vakti geldi. Herkes anne olamıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?