- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.461
Bana vermedıler bısey cnm asırı degıl kanama tabı genelde wcde gelıyo gunde yarım oed doldurmıcak tarzda metılerde ıctm gecen hafta ıcerde kalan varsa cıksın dıye ozamandan berı bıraz cogaldıamin amin inşallah.. Kan hapı da vermişlerdi bana senin yok mu?
çok yoğun değildir heralde kanamaların? 40 günü geçcek deme, gelir de düzenli olacağım de canım
benim de düzenliydi bakalım 2. adette belli olur.. artık düzene gireriz..
Bana vermedıler bısey cnm asırı degıl kanama tabı genelde wcde gelıyo gunde yarım oed doldurmıcak tarzda metılerde ıctm gecen hafta ıcerde kalan varsa cıksın dıye ozamandan berı bıraz cogaldı
Ben 2 hafta once agrıyla dr a gttm kanama azalmıstı bıtmek uzereydı ama dr ıcerısı kalın parca kalmıs olabılır dedı ılac verdı ılacı ıctm kanama cogaldı ıcerıyo soksun dıye cnm beklıyorm ne olck dıye senın yumurta kendılıgınden catlamıyomuydu yoksa onlemmıçatlatma iğnesi kuzum
senin kanama bitmedimi daha
Ben 2 hafta once agrıyla dr a gttm kanama azalmıstı bıtmek uzereydı ama dr ıcerısı kalın parca kalmıs olabılır dedı ılac verdı ılacı ıctm kanama cogaldı ıcerıyo soksun dıye cnm beklıyorm ne olck dıye senın yumurta kendılıgınden catlamıyomuydu yoksa onlemmı
Ins guzel haberler alırsın bıkac ay sonrda bızım ıcın ıyı olur cnmcanım dr işi garantilemek istedi bu defa
Ins guzel haberler alırsın bıkac ay sonrda bızım ıcın ıyı olur cnm
Hemde nasıl yıprandm kafayı yemek üzereyim sırf etrafımdakı ınsanlar uzulmesn dıye kndmı toplamaya calısıyorum butun haytm degıstı işi bıraktm lehşr degıstırdm umarım ıyı gelırinşallah kuzum sen çok yıprandın Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavustursun sağlıkla inşallah
canım sen hamileydin en son düşük mü olduinşallah kuzum sen çok yıprandın Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavustursun sağlıkla inşallah
canım sen hamileydin en son düşük mü oldu
hadi hayırlısı canım. neden düşmüş pekievet canım 5 martta
klomene başladım dün iğnemi oldum bakalım
hadi hayırlısı canım. neden düşmüş peki
hayırlısı olsun canım en kısa zamanda kalırsın tekrar inşallah. benim de prolaktinim yüksek çıktıdr sebep bulamadı canım
herşey normal görünüyor
hayırlısı olsun canım en kısa zamanda kalırsın tekrar inşallah. benim de prolaktinim yüksek çıktı
dostinex verdi onu kllanıyorum canım bu ayki yumurtam çatlamamış. değerin düşünce hemen hamile kalırsın dedi. önümüzdeki ay bakacağız inşallah kalırımşuanki durumun nedir peki?
dostinex verdi onu kllanıyorum canım bu ayki yumurtam çatlamamış. değerin düşünce hemen hamile kalırsın dedi. önümüzdeki ay bakacağız inşallah kalırım
Tamam canım sende haber ver. Bat ne zamaninşallah kuzum haberdar et
Tamam canım sende haber ver. Bat ne zaman
Ayyy yapma ya sen baya Prof olmuşsun :) ama sende çabuk oluşuyor hamilelik canım inşallah hemen sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınCanım ben dün çatlatma iğnesi oldum bu gece ilişki dedi dr
şimdi beklemdeyim 30 tane gebelik testi aldım hcg nin düşüşünü tespit edicem etkisi geçince birkaç gün sonra kan vericem 5 üstü çıkarsa iğneden değil bebekten gelen hcg dir
iyice kafayı bozdum anlican :)
Ayyy yapma ya sen baya Prof olmuşsun :) ama sende çabuk oluşuyor hamilelik canım inşallah hemen sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
Amin canımmm bende bekliyorum valla en kısa zamanda gelirler inşallah :) bu ay yumurtam çatlamadı önümüzdeki ay da okul dolayısıyla ben şehir dışına gitmek zorundayım ama Ağustos’ta inşallah o Bebiş olacak inanıyorum :)inşallah kuzum
çok arastırdım çok okudum izledim
testleri söylemeye gerek bile yok
evde yogurt yok test var komşu istese
bakalım neler olucak
hayırlısıyla gelsin bebişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?