Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım gözünaydın
Ewt bugünü gir. Ovulasyon tarihin yanlış olmasın. Önemli
Tamam canim oyle yapacagim. Bitsin bakalim kac gun surecek. Bir de seyi soracagim, adet uzunluguna lekelenmelerin falan bittigi gunu mu ekliyorsunuz o da onemliymis misal benim tam temizlendigimde 7.gun olmus oluyor.

Tamam canim oyle yapacagim. Bitsin bakalim kac gun surecek. Bir de seyi soracagim, adet uzunluguna lekelenmelerin falan bittigi gunu mu ekliyorsunuz o da onemliymis misal benim tam temizlendigimde 7.gun olmus oluyor.

7 olarak gir canım ama zaten ovu günü hesaplarken önemi yok uzunlugun

Sen bılerekmı bekledın yoksa hamıle kalmaya ugrasıyomsn cnm drun kac ay bekle dedı bn hıc beklemek ıstemıyorum

Canım doktor ilk adetini mutlaka gör sonrasında tekrar deneyebilirsiniz dedi ama en sağlıklısı 3 ay beklemen demişti. 3 ay beklemiştik sonrasıda tekrar istedik ama hamile kalamadım

Ben de bı yılık evlıyım ama ılıskıye gırecekgımız zaman cok korkuyorum canım acıyacak dıye hıc atlatamadım ılıskıye gırıyoruz ama canım acıyor bu yuzden mı cocuk olmuyor dıye dusunmeye basladım artık

Merhaba kızlar banada yardımcı olurmusunuz belki aranızda beni hatırlayanlarınız vardır 2 ay önce bu forumdaydım. Adetime 10 gün kala kan testi verdim 2.0 çıktı 1 gün sonra tekrarladim 2.1 çıktı ardından bir gün sonra tekrar kan verince bu kez 2.0 çıktı . Sizce artarmı bu değer ?
Birde asıl merak ettiğim 2 gün önceki ovulasyon testim (üstte olan) bugün tekrarladım koyulaşığını fark ettim(altta olan) . Gebeliğini öğrenenler varmış bu şekilde bu günden itibaren adetime 6 gün var . Bir kaç yerde okudum ovulasyon testi adet gününe yaklaştıkça koyulaşırsa gebelik habercisiymiş. Sizce benim durum nedir ? Aranızda varmı ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen

Eklentiler

• Snapchat-475237758~2.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 35
Canm ilk girerken aciyor. Sanirim hep boyle devam edecek kendi adima. Herkeste boyle mi bilmiyorum.. ama bu aci beni korkutmuyor artik. Sen de korkma. Akisina birak :) cocuk olup olmamasiyla bi alakasi var mi bilmiyorm acikcasi

Cnm ovuda evt cıkıyo ama normal testte koyu olması lazm beta cok artınca cıkıyo

Hadı ons guzel hbrlerını paylas cnm

İnşallah güzel haberler alırım da o haberi sizlerle mutluluk içinde paylaşmak nasip olur

Selam kızlar, beni de hatırlarsınız, tiroidim yükselmişti düşmüştü ama ilacı düşük dozla bırakalım bu ay bakalım önümğzdeki ayda gebelikte içilen ilaçtan veririm çok düşük dozda başlarsınız denemeye demişti, ama bu ay da engel yok demişti yinede .. 3 kayıp 1 sağlıklı oğlum var .. folik aspirin içiyorum zaten hazır bunları içiyoken deneyelim dedik bu ay .. regl 26 27 güm döngüme geri döndü zaten, dün 11.gündü yumurtlama oldu sanırım dünü değerlendik sadece bakalım bi daha olmaz belki .. tutarsa gelsin sağlıkla .. tutmazsa bi daha ki aya gün aşırı denicez .. 3 ay öbce kürtaj olduğum bebiş de tek ilişkiyle hiç olmayacak şekilde gelmişti ama bakalım şimdi istiyoruz diye olmaz kesin :)

Bugunu de degerlendır olmadı cnm hakkında hayırlısı olsn

:) o bende de oluyordu malesef. ilişkiye hazırlanmak açık tabiriyle ön sevişme ne kadar uzun olursa o kadar rahatlıyo insan :/ Eşinle bu korkunu paylaş mutlaka eminim seni rahatlatmaya çalışacaktır.

Bugunu de degerlendır olmadı cnm hakkında hayırlısı olsn

Sanki yumurtlama akuntısı gibi çok çok az geliyor ama dün en çoğundu galiba akıntı. Acaba çatlamışmıdır bugün olmaz belki, yarın denesek işe yaramaz belki o da .. ya bu ay içimden pek denemek gelmiyor alerji ilacı da içiyorum.
Alerjim tavan yaptı o yüzden 1 deneme yapalım olursa olur olmazsa öbür ay daha düzenli ilişkiyle deneriz diye düşündüm. Alerji ilacımın bi zararı yokmuş ama yinede düşünüyo insan işte

Cnm bn hergun ılıskıye grmştm ovu testı kullndm yumurtlmyı anlmstm onla hamıle klmştm

Kızlar benim aşılamam tutmadı galiba varolan göğüs ağrılarım geçti hassasiyet falan kalmadı adet olcam galiba

Kızlar benim aşılamam tutmadı galiba varolan göğüs ağrılarım geçti hassasiyet falan kalmadı adet olcam galiba

Canım nerden biliyosun neden olumsuz düşünüyorsun ki. Ben hamile kaldığım zaman adet olacakmışm gibi karnım , bacaklarım ağrımıştı. Dedim kesin adet olucam bi baktım ki hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…