- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.341
Bence bir başka doktora daha görünmelisin yerinde olsam bir başka göz de görsün isterdim.
cok gecmis olsun. nasilsin iyimisinKızlar selam
Histeroskopim yapıldı şu an odaya alındım hiç ağrım sızım yok anesteziden dolayı hiçbirşey de hissetmiyorum
gozunuz aydin. darisi tum isteyenlere AminSanırım ben Haziran ayı bitmeden gebe kaldım..
Kesin olmamakla beraber bir tık koyulaşan testlerime dayanarak söylüyorum :)
nasil yani gebelik testi yapmadinmi. ben anlamadim hamilemisin degilmisinGerçekten regl dönemimdeki bir çok belirti ile aynı canım..
Ama çok net şu farkları söyleyebilirim; bir arkadaş da demişti ve bende de öyle oldu..
Regl olacağım zaman göğüslerim şiş oluyordu ve aşırı ağırlık hissediyordum..
Bunda yine şiş hissediyorum ama ağırlık yok yani bildiğin balon gibi ve uçlarına kıyafet giyip çıkarırken sürtse böyle bi ağrı değilde acı oluyor..
Kasık ve bel ağrım iğne olduğum için sürekli vardı zaten ama idrarımın kokusunu alıyordum değişmişti biraz ağır kokuyor mesela.
Sadece kasıklarım ağrırken son 3 gündür böyle adım attıkça da ağrı saplanıyordu.
Ve iki sabah yataktan kalkar kalkmaz (ani kalktım) kasığıma giren bıçak var sandım o derece bi acı yaşamıştım adım atamamıştım.
Bunlar benim regl'den farklı yaşadığım şeyler..
Benim sadece bir genimde heterozigot cikti canim o halde bile doktor bana gebelik oncesi kan sulandırıcı hap başladı gebe kalinca da hem hap hem iğneyle devam edeceğiz dedi .Canım çok doktor değiştirdim şimdi eğitim araştırmada ki doktorum hamile kaldığın kanda çıktığında hemen kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söyledi diğerleri de ya kese görüldüğünde ya da kalp atımından sonra söylemişlerdi iğneyi ama benim zaten biri 5 diğeri 7 haftalıkken düştü zaten. O yüzden hemen başlicam nasip olursa ama bu esnada başka doktorlara da gidiyorum tabi
Amin teşekkür ederim..gozunuz aydin. darisi tum isteyenlere Amin
Yaptım tabi canım 3 gündür yapıyorum bu sabah da yaptım son kez..nasil yani gebelik testi yapmadinmi. ben anlamadim hamilemisin degilmisin
gozun aydin. Allah isteyenlerede nasip etsin . AminAmin teşekkür ederim..
Yaptım tabi canım 3 gündür yapıyorum bu sabah da yaptım son kez..
3. kez her sabah koyulaşma var artık sabah gittim kan verdim sonucunu bekliyorum..
Amin amin tüm kalbimle aminn diyorum..gozun aydin. Allah isteyenlerede nasip etsin . Amin
Amin teşekkür ederim..
Yaptım tabi canım 3 gündür yapıyorum bu sabah da yaptım son kez..
3. kez her sabah koyulaşma var artık sabah gittim kan verdim sonucunu bekliyorum..
İnşallah canım bi çıksın paylaşıcam :)gözünüz aydın.. tahlil sonucunu paylaşırsanız seviniriz bizde
Hadi gözün aydın inşallah artar da, sağlıklı bir gebeliktir..Evet çıktı sonuç kızlar..
Regl'e bir gün kala 100.7 çıktı normaldir de mi :)
İnşallah canım..Hadi gözün aydın inşallah artar da, sağlıklı bir gebeliktir..
İyi de öncesinde istemeleri gerekirdi. Tüp bebek hem maddi hem manevi çok masraflı. Tüp bebeğe giden çiftlerin kromozomları taranır kadının trombofili paneli genleri taranır. Bunlar rutin değil midir? Gittiğiniz yerin titizliğini/Özenini bence tekrar sorgulamalısınız.
Bize en iyi amerikan hastanesi ve maslak acıbadem dendi. Labaratuvar olarakta en iyisi onlar. Ama bu testleri araştırdım tekrarlayan düşük ve başarısız tüp bebek tedavilerinden sonra yapılıyor.Bilmiyoduk canım embriyo tutmadığımda istediler ama bence tp bebek yaptıracak herkes bunkan testini talep etmeli yoksa ben gibi biri boşa çıkar. Hiç ihtimal vermiyoduk eşimde hız ve morfoloji sorunu var diye tüp yapmıştık
Hayırlı olsun canım.Evet çıktı sonuç kızlar..
Amin amin darısı isteyen herkese olsun inşallah.. Teşekkür ediyorum .Hayırlı olsun canım.Sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize
cok gecmis olsun. nasilsin iyimisin
Bazı yerlerde tüp bebek tedavisi başlamadan önce rutine alınmış durumda diye biliyorum.Bize en iyi amerikan hastanesi ve maslak acıbadem dendi. Labaratuvar olarakta en iyisi onlar. Ama bu testleri araştırdım tekrarlayan düşük ve başarısız tüp bebek tedavilerinden sonra yapılıyor.
Evet çıktı sonuç kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?