Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,
Nasılsınız?
Bnmde ovulasyon testini kullanacağım günler gelecek mi acaba? Çok uzun süreç beni bekliyoooo

Bence bir başka doktora daha görünmelisin yerinde olsam bir başka göz de görsün isterdim.

Canım çok doktor değiştirdim şimdi eğitim araştırmada ki doktorum hamile kaldığın kanda çıktığında hemen kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söyledi diğerleri de ya kese görüldüğünde ya da kalp atımından sonra söylemişlerdi iğneyi ama benim zaten biri 5 diğeri 7 haftalıkken düştü zaten. O yüzden hemen başlicam nasip olursa ama bu esnada başka doktorlara da gidiyorum tabi

nasil yani gebelik testi yapmadinmi. ben anlamadim hamilemisin degilmisin

Benim sadece bir genimde heterozigot cikti canim o halde bile doktor bana gebelik oncesi kan sulandırıcı hap başladı gebe kalinca da hem hap hem iğneyle devam edeceğiz dedi .

Amin teşekkür ederim..

Yaptım tabi canım 3 gündür yapıyorum bu sabah da yaptım son kez..
3. kez her sabah koyulaşma var artık sabah gittim kan verdim sonucunu bekliyorum..

gözünüz aydın.. tahlil sonucunu paylaşırsanız seviniriz bizde

Bize en iyi amerikan hastanesi ve maslak acıbadem dendi. Labaratuvar olarakta en iyisi onlar. Ama bu testleri araştırdım tekrarlayan düşük ve başarısız tüp bebek tedavilerinden sonra yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…