Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
turuncu_girl bat 9 temmuz ekler misin canim.
Bu ay yumurta takibi yaptiriyorum eger catlamazsa catlatma ignesi yapcaz dedi doktor. 6. denemem bu arada. Ama ben 9 10 ay oldu dedm doktora cunku tahlil bile bakmiyolar daha yeni dedigimde

canım ben de takip yaptırıyorum yumurtaların ne dırumda canım?

canım ben de takip yaptırıyorum yumurtaların ne dırumda canım?
Adetimin 12. gunu gittim vajinal bakti 16 mm yumurtan var cok iyi buyuklugu falan dedi rahim zarinin kalinligi da cok ii dedi. Iliski gunlerini soyledi. Pazartesi tekrar gidicem bakalim.
Biliyo musun benden sonra evlenenler hamile. Ben hem vajinismusla ugrastm hem de baska hastaliklarla. 6. ay aslinda cok uzun zaman gecmedi ama millet korunup da hamile kaliyo ya

kuzum yumurtan güzelmiş benim de 8. gün 14mm di ama bir tane göründü ben de pzt gidicem yine

benim kızım var 8 yasında :) 34 yasımdayım

vajinusmusu yenmişsin ve kısa sürede bak sen ne şanslısın şimdi bebek çalışmalarına başladın

hiç umudunu kaybetme millete kulagını kapa

Kimseye bebek dusumdugumuzu soylemedik bile.. iyi ki de soylememisiz herkes hamile kaldi cevremde. Hayirlisi deyip geciyorum napim ama icten ice uzuluyorum tabi...

Merhaba kızlar 20.haftada bebegımı kaybetmıstım 1 Ay oldu 10 gundur kasık bel ahrılarım var dr metıler verdı kurtajdan sonra ıcerde bısey kaldıysa dıye metıler bıtelı ıkı gun oldu bugun sabahtan berı ahrım ve kanamam az daha fazla acaba adet falan mı oluyorum anlamadım benım gıbı kurtaj olan varmı uzun suren ahrısı olan korkuyorum ıcerde kalan varsa kanama bıtmezse bıde saglık sorunuyla ugrasırsam dıye

Canım ben kürtaj oldum geçen sene benim kanamam tam 1 hafta sürmüştü kanamam bitince ağrılarım da geçmişti.

Canım ben kürtaj oldum geçen sene benim kanamam tam 1 hafta sürmüştü kanamam bitince ağrılarım da geçmişti.
Bn normal erken dogum yaptm bebek 20 haftalıktı oyuzden normal dogum gobı 40 gun surer dedı dr agrım ılactan olabılır senın kac haftalıktı nekdr sure sonra tkrar adet oldn rahmın 10 gun once bıraz kalındı ıcerde bısey varsa atsın dıye

Çok geçmiş olsun canımm. Benimkiler çok küçüktü daha biri 5 diğeri 7 haftalık. 7 haftalıkta kürtaj oldum. Normal adet döngümden 3 gün gecikmeyle adet gördüm birdaha. Yani 26 günde bir adet olurken 3 gün gecikmeyle 29. Gün de adet oldum

Allah rahmet eylesin. ahirette sefaâtciniz olsun. kismet iste bu isler .

Canım sen vajınısmusu nasıl atlatın

Kucukms bnm goguslerdn sıt bıle geldı cok cnm yandı allahm yuzumuzu guldursn ıns

Ah canım beniim rabbim birdaha yaşatmasın sana böyle bir acıyı inşallah rabbimin vardır bir bildiği herşey nasip inşallah sağlıkla alacaksın kucağına dünyalar tatlısın meleğini
Allahm kımseeye yasatmasın bıyle acı evlatla sınamasın kımseyı cok zor senın ılkmıydı gercekten yıpratıcı hamıle gormek bıle ıstemıyo ınsan ama 1 ay gectı dıyorum belkı ıkı ay sonra dr denemeye basla der ıns saglıkla hamıle kalır kucagımıza alırı

Ben de 9. Haftanın içinde kürtaj olmuştum, kürtajdan 27 gün sonra adet oldum. Adete kadar hiç pedsiz gezemedim lekelenme şeklinde her gün kanamam oldu.

Canım sen vajınısmusu nasıl atlatın
Egzersizlerle canim. Burda yazilanlar sayesinde. Hala bile ilk girerken canim aciyor. Ama dayanilmayacak bi aci degil.
Parmak egzersizleriyle basladim. Ilk basta dokunamiyordum bile. Aparat aldm internetten. Kayganlastiricilar kullandim
Neges ve kegel egzersizleri. Bu sayede 1 2 ayda falan yendim. Ama ben bir gunde saatlerce egzersiz yapiyordum. Cok pes ettigim oldu. Dun yaptigim egzersizi ertesi gun yapamiyordum agladim cok. Ama sonra tekrar tekrar derken oldu sonunda basardim..

Aynen öyle hamile görünce çok ağlardım ben de hele bir de ondan bundan sorulan sorular varya çıldırtıyordu beni. 1,5-1 yıl geçti ikisinin de ardından ama hala geçmedi aklım hala orda kaldı. Allah ne eylerse güzel eyler inanıyorum zamanı geldiğinde dualarımız kabul olacak. İnşallah en kısa zamanda ...

Sen bılerekmı bekledın yoksa hamıle kalmaya ugrasıyomsn cnm drun kac ay bekle dedı bn hıc beklemek ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…