- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.281
Gebelik testinde 20dk sonrasi dikkate alinmiyordu bu test icin bilmiyorum nasil yapiyorlar.. ama toplu gorduklerim de oldu, 2li 3lu de. Ustune tarihini at ama takip icin.Mantıklı. Peki fotoğraflarını beş dakikada çekip kolaj mı yapmam lazım yoksa hiç atmayıp hepsi birarada mı çekiyoruz? 10 dk sonrası dikkate alınmıyordu değil mi?
Ama aklima geldi sen koruncam diyordun, vaz mi gectin yoksa bi bakiyim diye mi yapacaksin.Mantıklı. Peki fotoğraflarını beş dakikada çekip kolaj mı yapmam lazım yoksa hiç atmayıp hepsi birarada mı çekiyoruz? 10 dk sonrası dikkate alınmıyordu değil mi?
Hic korkma canim ben de gecen ay kist ameliyatı oldum doktor kanserden bile şüphelendi ama icimizi her zaman ferah tutup dua edelim. Ama senin surec de baya uzuyor bebek icin ama hayırla sağlıkla gelsinSağol canım. Ewt histersokopi ile 2 aşamada alacak dr zarı. İlki yarın ofis histeroskopisi. Diğeride sonraki adetten sonra ve ameliyathanede olacak. Off çok korkuyorum yaa
Hic korkma canim ben de gecen ay kist ameliyatı oldum doktor kanserden bile şüphelendi ama icimizi her zaman ferah tutup dua edelim. Ama senin surec de baya uzuyor bebek icin ama hayırla sağlıkla gelsin
Doktorla görüşüp o tamam derse öyle bebek düşünürüz tekrar. Doktor bir ay bekle dese bile ovülasyon testini bu ay da yapacağım, istatistik olur önümüzdeki ay için.Ama aklima geldi sen koruncam diyordun, vaz mi gectin yoksa bi bakiyim diye mi yapacaksin.
sen deyince bir baktım daMerhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ben ocak ayında dr bülent tıraşa tüp yaptırdım 16 yumurtadan 11 i döllendi 5. Güne 5 tane kaldı ikisi transfer oldu tutmadı. Eşimin 12. Kromozomunda sorun varmış genetik tarama ile yeniden başlanabilir dediler. Benim 3 tane dondurulmuş var sizce baştan mı başlasam onlarımı denesen tutarmı acaba
Korkma canım sen anestezisiz, rahim filmini atlattın..Kızlar,
Bugün histeroskopi ile rahmimdeki zar alınacak. Çok korkuyorum. Umarım anestezi alırım. Gerçi aç karnına gelin sabah 7 den sonra bişey yiyip içmeyin dediklerine göre anestezi alırım haerhalde dimi yaa. Bana dua edin. Keşke bugün tüm zar alınsada bi daha histersokopi olmama gerek kalmasa. Offfffffffff
Kızlar,
Bugün histeroskopi ile rahmimdeki zar alınacak. Çok korkuyorum. Umarım anestezi alırım. Gerçi aç karnına gelin sabah 7 den sonra bişey yiyip içmeyin dediklerine göre anestezi alırım haerhalde dimi yaa. Bana dua edin. Keşke bugün tüm zar alınsada bi daha histersokopi olmama gerek kalmasa. Offfffffffff
Korkma canım sen anestezisiz, rahim filmini atlattın..
Allah dermansız dert vermesin, ol da bir an önce iyileş inşallah.. sonra gelsiin bebişlerr :))
Canım Allah yardımcın olsun şifa versin kolaylıkla atlatıp dön inşallah
Hiç biri yok eşimde 12. Kromozom kopup ters bağlanmısen deyince bir baktım da
12.Kromozom
eşinde bunlar var mı? dr. ne diyor?
- İltihaplı bağırsak hastalıklarına yatkınlık
- Diabet
- Astım
- Alkole bağlı yüz kızarması
Ay canım çok geçmiş olsun aklımdaydın dualarım seninleydi çok sevindim ağrısız geçmesineKızlar selam
Histeroskopim yapıldı şu an odaya alındım hiç ağrım sızım yok anesteziden dolayı hiçbirşey de hissetmiyorum
Ay canım çok geçmiş olsun aklımdaydın dualarım seninleydi çok sevindim ağrısız geçmesine
Senden de canımYaa çok tşk ederimAllah razı olsun canım.
Geçmiş olsun :)Kızlar selam
Histeroskopim yapıldı şu an odaya alındım hiç ağrım sızım yok anesteziden dolayı hiçbirşey de hissetmiyorum
Geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?