Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bebeğimi n 8 haftada kalbi durdu. Septum olduğu ortaya çıktı. Bu yüzden histeroskopi yapılacak.
korkulacak bisey degil narkozlu oldum ben benim de rahmimi temizledi. polipler falan birde kanamam durmuyodu oyuzden. -4 sene once kist verdi . dr .gz.a etti . 3 sene boyunca giderrk artan ve durmayan kanamalarim sonucunda kisti yok etmek icin verdigi hormon yuzunde pregesteron hormonu salgilamadigimdan hep adettim ben ve sadece 10 gun temiz kaliyodum ve ara kanamalarimda oluyodu polipten sebep . 4 senedirde hamile kalamiyorum. hep adetken nasil hamile kalacaksam artik

ben anesteziyle oldum ozelde bazi devlet hastaneleri bolgesel uyusturarak yapiyomus diye duydum ama

bu zar nedir, neden olusurmus?

Ben rahim filmi çekilirken anestezi almadım. Çokta pişman oldum. Dr bu işlemler bittikten sonra tekrar rahim filmi çekeriz dedi o zaman anestezi alırsın demişti. Herhalde histeroskopide de anestezili yapılır dimi yaa.

simdi temmuzun sonu bidaha olucam parca da alinacak duzelip duzelmedigime bakilacak. korkulacak bisey yok bisey hissetmiyosun. yani bende rahim kalinlasmasida vardi. cok fazla kanamam olmus. yani poliplerde vardi ben bisey hisstmedim yani sen hayli hayli rahat gecer emin ol korkma .hersey Allahtan yapacak bisey yok

Aynen öyle insallah olur ve en yakın zamanda gelir bebislerimz kuzum ya çok şükür 3 tane var ama rabbim onları saklasin ama öyle bir şey varki içinde süt kokusu özledi. M Bebek kokusu sesi özledim hasret gibi bişey insallah olur

masAllah 3 tane var 4. cuyu bekliyosunuz masAllah olur olur inisAllah

Yaa canım benm bu septumdan dolayı hem kürtajım hemde rahim filmim çok zor ve sancılı olmuştu walla korkuyorum artık.

Yaa canım benm bu septumdan dolayı hem kürtajım hemde rahim filmim çok zor ve sancılı olmuştu walla korkuyorum artık.
dr da cok onemli hem psikolojik olarak hem tecrube olarak guven vermeli ben hic korkmadan girdim dr a cok guveniyodum cunku. hatta ozel olarak getirttim hastaneye

otekiler hemen oldu herhalde pespesemi
Ilki tedavi ile 2. 2 buçuk yıl sonra korunmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım 3. Yine 2 buçuk yıl sonra korunmayı biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldı. Mm ama 3. Bi türlü hamile olduğum çikmiyodu 7 hafta 5 günlüktü öğrendim şimdi 3. 4 yaşında çok istiyorum hemen olur sandım ama olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…