- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.241
hakkaten iki cizgi ayni koyulukta olmamis hic bir gun, hatta en koyu hangi gun onda tereddut ettim. ay bu testler cok gicik yaa!Eki Görüntüle 2158241 Kızlar sizce yumurtlamadım mı hala? Geçen ay 14. Gün yumurtlamıştım? İki çizgi aynı koyulukta olmadı bi türlü
korkulacak bisey degil narkozlu oldum ben benim de rahmimi temizledi. polipler falan birde kanamam durmuyodu oyuzden. -4 sene once kist verdi . dr .gz.a etti . 3 sene boyunca giderrk artan ve durmayan kanamalarim sonucunda kisti yok etmek icin verdigi hormon yuzunde pregesteron hormonu salgilamadigimdan hep adettim ben ve sadece 10 gun temiz kaliyodum ve ara kanamalarimda oluyodu polipten sebep . 4 senedirde hamile kalamiyorum. hep adetken nasil hamile kalacaksam artikCanım bebeğimi n 8 haftada kalbi durdu. Septum olduğu ortaya çıktı. Bu yüzden histeroskopi yapılacak.
ben anesteziyle oldum ozelde bazi devlet hastaneleri bolgesel uyusturarak yapiyomus diye duydum amaAmin inş. canım.
Benim ki histeroskopi yapılarak zarı almak aslında. Birde bayağı kalın ve rahmin yarısını kaplayan bir zar. Dr yarın ki histeroskopide zarı itip yumuşatmaya çalışacağını söyledi. Çok korkuyorum. Rahim filmide çok zor oldu benim. Anestezi veriyolar dimi yaa.
bu zar nedir, neden olusurmus?Amin inş. canım.
Benim ki histeroskopi yapılarak zarı almak aslında. Birde bayağı kalın ve rahmin yarısını kaplayan bir zar. Dr yarın ki histeroskopide zarı itip yumuşatmaya çalışacağını söyledi. Çok korkuyorum. Rahim filmide çok zor oldu benim. Anestezi veriyolar dimi yaa.
korkulacak bisey degil narkozlu oldum ben benim de rahmimi temizledi. polipler falan birde kanamam durmuyodu oyuzden. -4 sene once kist verdi . dr .gz.a etti . 3 sene boyunca giderrk artan ve durmayan kanamalarim sonucunda kisti yok etmek icin verdigi hormon yuzunde pregesteron hormonu salgilamadigimdan hep adettim ben ve sadece 10 gun temiz kaliyodum ve ara kanamalarimda oluyodu polipten sebep . 4 senedirde hamile kalamiyorum. hep adetken nasil hamile kalacaksam artik
ben anesteziyle oldum ozelde bazi devlet hastaneleri bolgesel uyusturarak yapiyomus diye duydum ama
simdi temmuzun sonu bidaha olucam parca da alinacak duzelip duzelmedigime bakilacak. korkulacak bisey yok bisey hissetmiyosun. yani bende rahim kalinlasmasida vardi. cok fazla kanamam olmus. yani poliplerde vardi ben bisey hisstmedim yani sen hayli hayli rahat gecer emin ol korkma .hersey Allahtan yapacak bisey yokAmin inş. canım.
Aynen öyle insallah olur ve en yakın zamanda gelir bebislerimz kuzum ya çok şükür 3 tane var ama rabbim onları saklasin ama öyle bir şey varki içinde süt kokusu özledi. M Bebek kokusu sesi özledim hasret gibi bişey insallah olurHatırladım canım şimdi inşallah hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz bana tedavi sürecindeyken doktor en zoru aslında sebepsiz infertilite demişti sorun olsa üstüne gideriz ama herşey normalken böyle bir şansımız yok demişti
ozelse anestezi lidir bi sor sende talep edebilirsinBenim ki özel hastanede yapılacak.
bu zar nedir, neden olusurmus?
masAllah 3 tane var 4. cuyu bekliyosunuz masAllah olur olur inisAllahAynen öyle insallah olur ve en yakın zamanda gelir bebislerimz kuzum ya çok şükür 3 tane var ama rabbim onları saklasin ama öyle bir şey varki içinde süt kokusu özledi. M Bebek kokusu sesi özledim hasret gibi bişey insallah olur
evet perdeyi bende duymustum.Doğuştan olan bişey septum canım. Perde deniliyo sanırım.
Rahimde perdemi canımDoğuştan olan bişey septum canım. Perde deniliyo sanırım.
Insallaholur 3 yıl dir olmuyo ama duami inancimi ve çabamı hiç birakmadim insallah olur olmasa 2 ay sonra asilama dusunuyormmasAllah 3 tane var 4. cuyu bekliyosunuz masAllah olur olur inisAllah
otekiler hemen oldu herhalde pespesemiInsallaholur 3 yıl dir olmuyo ama duami inancimi ve çabamı hiç birakmadim insallah olur olmasa 2 ay sonra asilama dusunuyorm
simdi temmuzun sonu bidaha olucam parca da alinacak duzelip duzelmedigime bakilacak. korkulacak bisey yok bisey hissetmiyosun. yani bende rahim kalinlasmasida vardi. cok fazla kanamam olmus. yani poliplerde vardi ben bisey hisstmedim yani sen hayli hayli rahat gecer emin ol korkma .hersey Allahtan yapacak bisey yok
Rahimde perdemi canım
dr da cok onemli hem psikolojik olarak hem tecrube olarak guven vermeli ben hic korkmadan girdim dr a cok guveniyodum cunku. hatta ozel olarak getirttim hastaneyeYaa canım benm bu septumdan dolayı hem kürtajım hemde rahim filmim çok zor ve sancılı olmuştu walla korkuyorum artık.
Ilki tedavi ile 2. 2 buçuk yıl sonra korunmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım 3. Yine 2 buçuk yıl sonra korunmayı biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldı. Mm ama 3. Bi türlü hamile olduğum çikmiyodu 7 hafta 5 günlüktü öğrendim şimdi 3. 4 yaşında çok istiyorum hemen olur sandım ama olmadı malesefotekiler hemen oldu herhalde pespesemi
anladim, Allah Allah, neler duyacagiz daha.Doğuştan olan bişey septum canım. Perde deniliyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?