Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar ben de iki düşük yasadim bir genimde pihtilasma cikti simdi tekrar basladik çalışmalara
Bat 6 temmuz :) inşallah güzel haberler verelim buradan

Pıhtılaşmanın çözümü daha kolay. Bnde septumdan dolayı bebeğimi kaybettim.

Ooo maşallah peki sen kilodan dolayimi hamile kalamiyodn

Yok canım kiloyla ilgili değil benim sebepsiz infertilire vardı 10 yıl olmadı 10. yıl kızım doğdu 3. tüp bebeğe gidecekken, kızım 15 aylıkkende oğluma hamile kaldım kendiliğinden şimdi 3. yü istiyorum Allah kısmet ederse ama işte öncesinde 10 yıl olmayıp bekleyince her hamilelik bana hala mucize gibi geliyor. Bu ay 3. denemem hayırlısı olsun hepimiz için senin sorun varmıydı?

Bendede sorun yok canm bende 3 tane var 4 u istiyorum ama 3 yıl oldu olmuyor ilki tedavi ile 2 ve 3 normal yolla oldu ama simdi olmuyor

Bendede sorun yok canm bende 3 tane var 4 u istiyorum ama 3 yıl oldu olmuyor ilki tedavi ile 2 ve 3 normal yolla oldu ama simdi olmuyor

Hatırladım canım şimdi inşallah hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz bana tedavi sürecindeyken doktor en zoru aslında sebepsiz infertilite demişti sorun olsa üstüne gideriz ama herşey normalken böyle bir şansımız yok demişti

benim bat 23unde bu ayin yani dort gun sonra, hic bi degisiklik hissetmiyorum! test kalmadi evde dayanamayip erkenden kullandigim icin ahaha! bu aksam alip yarin sabah tekrar deniicem ama bu aydan umutlu degilim.
diger yandan da cuma gunu ilk kez doktora gidecegiz, biraz heyecanliyim o yuzden.

guzel haberler veren kimse yok mu? goremedim!

Kızlar predictor erken gebelik testinde negatif görüp sonra hamile olduğunu öğrenen varmı hamile değilse de psikolojik olarak mı adetim gecikti öfff napıcamm bir yanım umutluydu ama diğer yanım malesef

Evet simdi hapa basladim gebelik olursa igne dedi
Çok geçmiş olsun canim ameliyat olacak misin

Sağol canım. Ewt histersokopi ile 2 aşamada alacak dr zarı. İlki yarın ofis histeroskopisi. Diğeride sonraki adetten sonra ve ameliyathanede olacak. Off çok korkuyorum yaa

canim okudum

hosbuldum sagol canim sen niye histerskobi olcan gecmis e bakiyodum ararken tam yazdiginj gordum dedin ona soruyum daha iyi

Canım bebeğimi n 8 haftada kalbi durdu. Septum olduğu ortaya çıktı. Bu yüzden histeroskopi yapılacak.

Allah sifa versin bebegine kavustursun
histereakobiden korkma bende oldum gerci farkliydi ama hastaliktan dolayi.

Amin inş. canım.
Benim ki histeroskopi yapılarak zarı almak aslında. Birde bayağı kalın ve rahmin yarısını kaplayan bir zar. Dr yarın ki histeroskopide zarı itip yumuşatmaya çalışacağını söyledi. Çok korkuyorum. Rahim filmide çok zor oldu benim. Anestezi veriyolar dimi yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…