Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım, ne güzel bak yakalamışsın değerlendir. Dikkat et stres de yapma olur inşallah
İnşallah kuzum benim stres yapmamam elde değil . Mart ve Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim. Bakalım inşallah bu ay olur çok ihtiyacım var .

Cnm en son koyu testınden sonra aksam test yap sılıklestınde catlamıstır bugunu degerlendır

Kızlar bat 13 hazirandı hala olmadım bi kaç gün aşırı derecede sol göğsüme sancı oldu belim ağrıdı. Şuan karnımda adet sancısına benzer bi sancı var hafif test yapmayada korkuyorum bu durumu yaşayan var mı bu tarz belirtiler olan ? Adet tarihinden bir gün öncr basit testlerden yaptım bugun baktımda silik çizgi nelirmiş ne derece doğru bilmiyorum

Canım senin ki bayağı büyüktü bnce normal. Yine de sr unla görüş bi istersen.
40 a kadar normalms harır bazen kanlı akıntı gelıyo bıgun bar bıgun yok parca varsa dussun dıye ılac verdı drum dun kucuk bıkac bısey cıktı agrıda kafasına gore oluyo dr normal buyuk bebek dogumu gıbı olur hersey dedı 40 ım gcsınde guzel dr amgıdıcem sen nasılsın buatada fılmden sonra cok agrın olmus gectımı

Hımm o zaman 40 günün geçmesini bekle canım.
Benm felaket ağrım oldu film çekilirken aynı gün kahverengimsi lekelenmelerim oldu sonra ne ağrı ne de lekelenmem oldu. Bir alet koyuyolar ve klipsliyolar felaket acıyo yaa birde sıvı veriyolar içeri Allahım nasıl bir acı. Normalde bu kadar acımazmış ama bnm zar olduğu için yine rahmin bi tarafına giremedikleri için bı kadar ağrılı olmuş. Bnm durumumda olanlar anestezi alıyolarmış ama ben almadım.
Haftayada histeroskopi olucam çok korkuyorum

Ay gecms olsn cnm ya keske alsaydın acı cekmıssın bısuna benımde bugun ne kanama ne agrı var

Ay gecms olsn cnm ya keske alsaydın acı cekmıssın bısuna benımde bugun ne kanama ne agrı var

Canım ben randevu alırken sordum ama gerek yok kalp hastası olanlar ve panik atağı olanlara öneriyoryz anesteziyi dediler. Bnde nerden bileyim halbuki zar aşağı kadarmış ve kalınmış. Hatta bir tüpe sıvı gitmedi kapatmış zar rahmin yarısını. Dr ilk baktığında yarım rahim olarak gördü.

Alaalla okdr buyuk zar yanı ıns kurtulursun cnm

İnş canım. Bu şartlarda hamile kalmam bile mucize bence. Hamileyken lekelenmelerimde oluyodu bence onun sebebide bu zar. Hamile kalmadan önce rahim filmi şart bence
Haklsıın belkı dr benden de ıster rahımde nıye kasılma ve dogum agrısı oldu acılma oldu bu bebege ozgumu yoksa sıkıntımı var tedavımı olmam gerek Ins en kısa zamanda ıyı oluruz buarafa dun ne agrı ne kanama vardı bugun gene basladı bıgun normalım bıgun anormal ılgınc

Benimde bat 13 hazirandı hâlâ olmadım bel ağrısı ve karın ağrısı ara ara oluyor gaz problemimde var tabi ama başka hiç bir belirti yok test yapmaya korkuyorum ya yoksa diye

Benim şiddetli düşük kanamam 17 Mayıs'ta başlamıştı o yüzden bugün adet olmam gerek diye düşünüyorum ama en ufak bir belirti bile yok yakın zamanda adet olacağımı hiç sanmıyorum

Ben durup durup başa sariyorum gerçekten çok üzgün ve kötü hissediyorum şu an heyecanla bebeğimi bekleyecektim diyorum tek çarem tekrar hamile kalmak diye düşünüyorum inşallah adetim en kısa zamanda gelir bende umutla beklerim 6 haftada gelmezse ozaman gel demişti doktor ama bunlara gerek kalmaz inşallah ya of bizde herkes gibi sağlıklı hamile olsak çocuğumuz şu an karnimizda veya kucagimizda olsa ne olurdu ki sanki isyan ediyorum artık neden bu mutsuzluğu layık gördün Allah'ım neden evlat ile sınadın benim ömrümün sonuna kadar kapanmayacak bu yara bu yaşadıklarımı istesem de asla unutamam hafiflemeyecek herzaman içimi delip geçecek her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…