- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.021
Yaptin mi canim lh testini var mi yukselme yoksa ayni siliklikle devam mi?Güne kaçta başlıyorsun? sabah 10 ile akşam 20:00 lh için daha uygun değil mi biyolojik ritme göre ? Ben çok su içiyorum 3 sa tuvalete gitmemek çok zor benim için. Bir de iş yerinde test yapmak az zor olabilir onu iyi organize etmeliyim
Henüz kürtaj sonrası adet olmadım o gün merak ettiğim için deneme yaptım. Testi de bol almıştım ya :)))Yaptin mi canim lh testini var mi yukselme yoksa ayni siliklikle devam mi?
Ben de merak ettigimden sordum belki yapmissindir diyeHenüz kürtaj sonrası adet olmadım o gün merak ettiğim için deneme yaptım. Testi de bol almıştım ya :)))
Benim kürtajdan sonr 16 17.gün olmuştı yumurtlama ama bu ay 2.ay ne akıntı oldu ne bişey :) kürtaj sonrası bile oldu ama bu ay olmadı galiba anlamadım bişey yaBen de merak ettigimden sordum belki yapmissindir diye
Bir yazida 15 20 gun sonra yumurtlama baslar diye okudum ondan.
Belki de ovülasyon dönemimi yakaladımBen de merak ettigimden sordum belki yapmissindir diye
Bir yazida 15 20 gun sonra yumurtlama baslar diye okudum ondan.
Gittim dr a çok şükür düşmüş değerlerim, yani t3 ve t4 normale dönmüş, tsh ım da sıfırlandı tabi, bu ay da sadece tsh ı yükseltelim biraz dedi .. çarpıntım devam ediyor tiroidden değil senin değerlerin normal şu an başka şeylere panik yapıyprsun dedi. Oğlum 27 aylık çok hareketli yaramaz o çok yoruyor beni bazen bir de hep düşecek kendini vuracak korkusuyla işte panik yapıyorum bu ara .. geçen sene yazın boğulma tehlikesi atlattık ölümlerden döndük işte hep korku var içimde .. sakinleştirici içiyorum onu azalt bırakmaya çalış dedi bu ay bakalım .. ben bu ay da deneme yapmayabilrim şu sakinleştiriciyi bırakana kadar en azından .. bakalım regle 10 gün var reglden sonra artık düşünürüm dr bişey demedi zaten
Sağol tatlım :) denicem inşallahCanım çok sevindim gözünaydın. Sakin olmaya çalış stres yapma sakın.
yaa ben hala hasta olmadım 3 gün gecikti bekliyorum bekliyorum kaç gündür ara ara kasıklarıma ağrı geliyor gibi oluyo hah tamam olacam diyorum yok bi şey bi tane daha test alacam akşama gelmezseMerhabalar. Kırmızıları görmeden ümidi kesmeyin derim. Bat günü erken gebelik testiyle yaptığımda negatif görmüştüm ben de. Ama dört gün gecikti ve şüphelenip yaptım dün gece, pozitif çıktı
Allah büyük güzelim, seni hatırlıyorum, tekrar geçmiş olsun,Ben 1 yıl deme sonunda Nisan'da hamile kaldım Mayıs'ta düşük yaptım bebeğim gelişimi 6 haftada kalmıştı 8 haftalıkken kanamam başladı 17 Mayıs'ta ve 24 Mayıs'ta bitti 25 Mayıs'ta ultrason herşey normale dönmüş tamamen temizlenmiş olduğumu olduğumu gosterdi
17 Haziran'da adet olur muyum acaba benim adetlerim hep düzensiz malesef
Doktor 1 adet dönemi bekle öyle dene dedi ama adet olamazsam diye çok korkuyorum hemen denemeye başlamak istiyorum anne olmak istiyorum herkes yavrusunu tatlı sözler ile severken benim kucagim bomboş içim paramparça çok canım yanıyor
Her isteyene bekleyene inşallah tez zamanda nasip olur inşallah kucagimiza almak nasip olur Allah'ım nolur artık duy sesimi
Ben 1 yıl deme sonunda Nisan'da hamile kaldım Mayıs'ta düşük yaptım bebeğim gelişimi 6 haftada kalmıştı 8 haftalıkken kanamam başladı 17 Mayıs'ta ve 24 Mayıs'ta bitti 25 Mayıs'ta ultrason herşey normale dönmüş tamamen temizlenmiş olduğumu olduğumu gosterdi
17 Haziran'da adet olur muyum acaba benim adetlerim hep düzensiz malesef
Doktor 1 adet dönemi bekle öyle dene dedi ama adet olamazsam diye çok korkuyorum hemen denemeye başlamak istiyorum anne olmak istiyorum herkes yavrusunu tatlı sözler ile severken benim kucagim bomboş içim paramparça çok canım yanıyor
Her isteyene bekleyene inşallah tez zamanda nasip olur inşallah kucagimiza almak nasip olur Allah'ım nolur artık duy sesimi
Aynıyız bende de hala devam ediyor. Kanı niçin verecektin ki?Kuzlar nasılsınız bu zaman neden gecmıyor 22.gunum kanama hala devam edıyor bazen agrılı bazen az degısık sekıllerde ne zaman bıtcek ve ne zaman tekrar adet olurum acaba kan vermek ıcın kanamanın bıtmesını beklemek mantıklımı sızce
Hormonlar normale dondumu kansızlık vıtamın olayım ne durumda dıye ıkı uc ay sonra tekrar dusuncez ya cnm senın nekadar gelıyoAynıyız bende de hala devam ediyor. Kanı niçin verecektin ki?
Canım kanama bile üzüntüden stresten uzayabilir .. merak etme yani 30 günü geçerse sen dr a git baksın bi Allah korusun parça falan kalmasında ..Kuzlar nasılsınız bu zaman neden gecmıyor 22.gunum kanama hala devam edıyor bazen agrılı bazen az degısık sekıllerde ne zaman bıtcek ve ne zaman tekrar adet olurum acaba kan vermek ıcın kanamanın bıtmesını beklemek mantıklımı sızce
Hormonlar normale dondumu kansızlık vıtamın olayım ne durumda dıye ıkı uc ay sonra tekrar dusuncez ya cnm senın nekadar gelıyo
Temmuz sonuna dogru vercm ıyıce gecsın cnm daha uc hafta oldu strestense uzayanılır dun aksam delı gıbı ahladm cunku bı saat normalsam ıkı saat bıacayıp oluyorum dıygularım cok degıstıAdetini ol kafan rahatlasın bi öyle ver kanı. Şu an tabi herşeyi takıyosun kafaya normal ama sabır canım elden bişey gelmiyor ..
Kan değerlerine şu anda da baktırabilirsin ki. Ama özellikle baktırmak istediğin bir hormon varsa onu bilemedim.Hormonlar normale dondumu kansızlık vıtamın olayım ne durumda dıye ıkı uc ay sonra tekrar dusuncez ya cnm senın nekadar gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?