- 8 Mayıs 2018
- 69
- 36
- 3
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Canım iğne olunca tüm hamilelik belirtilerini hissediyorsun ben iğneden sonra 15. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı 16. Gün adet olmuştumkızlar selamlar, bende bu ay femera kullandım geçen hafta perşembe günü çatlatma iğnesi oldum, cuma akşamını da değerlendirdik. ancak salı gününden beri kasıklarımda çok değişik bir ağrı ve his var. yumurtam sol tarafta demişti doktorum sol kasığım özellikle ağrıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı, sanki hamileymişim gibi hissediyorum. bu kadar erken belirti verir mi sizce? test yaptırmak için haftaya perşembeyi bekleyeceğim :)
hadi ya bende belirtiler var diye havaya girmiştim, belli olmaz tabideCanım iğne olunca tüm hamilelik belirtilerini hissediyorsun ben iğneden sonra 15. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı 16. Gün adet olmuştum
Tabi ki canım belli olmaz iğneden sonra gaz göğüs hassasiyeti çok fazlaydı bel ağrısı kasıkta batma vardı iğnede hamilelik hormonu olduğu için ama inşallah hamilesindirhadi ya bende belirtiler var diye havaya girmiştim, belli olmaz tabide
inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin duan için çok teşekkür ederimTabi ki canım belli olmaz iğneden sonra gaz göğüs hassasiyeti çok fazlaydı bel ağrısı kasıkta batma vardı iğnede hamilelik hormonu olduğu için ama inşallah hamilesindir
Amin Allah herkese nasip etsininşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin duan için çok teşekkür ederim
Merhaba ankarada hangi doktora gidiyorsunuz orada iyi bir kadın doğumlu arıyorum daBen 34 üm, Ankara dayım. Bana gebelik öncesi kontrole gittiğimde yumurta rezervimin iyi olduğunu geç kalmadığımızı ama artık fazla da uzatmamamız gerektiğini söylemişti. Ben de şu bekleme sürecim dolsun doktorum her şey yolunda desin hemen istiyorum. Zaten ovülasyon testi filan da aldım ki doktorum gereksiz boş ver onunla uğraşma demesine rağmen. Doktoruma güveniyorum ancak yumurtlama dönemimi tam olarak hangi gün merak ediyorum biraz deneysel gidexem bu sefer:))
Nasil ne zaman ogreniliyor ovulasyon testinde canim gebelik
Haftaya mı gidiceksin canım hadi hayırlısı olsun inş gerek kalmaz hemen denemeye başlarsın .. bende kan vericem akşam şu tiroid için, yarında dr a göstericem bakalım bana ne dicek dr. 100 tane ilaç içtim inş düşmüştür artık değerler ama kalp çarpıntım hala devam ediyor ilaç içmezsemKızlar merhaba nasılsınız?
Bu aralar çok yoğunum yazamadım. Rahim filmi için gün sayıyorum. O güne kadar malum bayram temizliğimi, bayram için kıyafet alışverişimi halletmem lazım. Umarım histeroskopiye gerek kalmaz. Korunma sürecim daha da uzamaz.
Sizlerde ne var ne yok.
Doğumdan sonra 40.günü bile bulabilir ve yoğun kanama olacak canım onlar normal akıntı korkma .. benim doüumlardan sonra 40. 42.g0n oldu ama kürtajlarda hemen 30.gün oldum .. değişkenlik gösterebilir kişiden kişiye tabiiki ama yoğun olacak kanaman ilk adetteBırhafta once gıttm rahım kuculmus ucay bekle dedı ama dr umu degısıcem basla dr bakcam ıst a aılemın yanına geldım uc gundur hafıf bel kasıkmagrım var kırmızı sırı degıl ama kanama gelıyo acaba adetemı cevırdı dıye dusunuyorum 19.gunde kurtajdan buaekıl olması normalmı acaba
BakalDoğumdan sonra 40.günü bile bulabilir ve yoğun kanama olacak canım onlar normal akıntı korkma .. benim doüumlardan sonra 40. 42.g0n oldu ama kürtajlarda hemen 30.gün oldum .. değişkenlik gösterebilir kişiden kişiye tabiiki ama yoğun olacak kanaman ilk adette
Bakalm sımdıkı kanama nezaman bıtıcek ılk adetım nezaman gelcek yumurtlamam olmaya baslıcak mı bakalom neler olckDoğumdan sonra 40.günü bile bulabilir ve yoğun kanama olacak canım onlar normal akıntı korkma .. benim doüumlardan sonra 40. 42.g0n oldu ama kürtajlarda hemen 30.gün oldum .. değişkenlik gösterebilir kişiden kişiye tabiiki ama yoğun olacak kanaman ilk adette
Bakal
Bakalm sımdıkı kanama nezaman bıtıcek ılk adetım nezaman gelcek yumurtlamam olmaya baslıcak mı bakalom neler olck
Haklsn cnm ama hıc aklımdan cıkmıyo zaten elım karnıma gıdıyo hala Allahım ıns kmseye kotu gunler yasatmasın sımdıde rahmım kasıkıyo sankı arada hafıf agrı gırıyo kanamadan anlamadm gıttıDüşünme canım streste etkiler.
Gelir inşallah hayırlısıyla hepsi, inan ilk adetten sonra bi bakacaksın 3 ay dolmuş bile zaman geçicek çabuk inş
Toplanıyo rahim canım içerde çalışma var şu an enfeksiyondan üşütmekten koru kendini.Haklsn cnm ama hıc aklımdan cıkmıyo zaten elım karnıma gıdıyo hala Allahım ıns kmseye kotu gunler yasatmasın sımdıde rahmım kasıkıyo sankı arada hafıf agrı gırıyo kanamadan anlamadm gıttı
Korktm cnm ya ıcerde parca kalr oyuzdn agrı fln olur dıye kasıldı alttan seyırme gbı bısey oldu toplasn kendını anne olmayı cok ıstyrm bakalkm kac gun surucekToplanıyo rahim canım içerde çalışma var şu an enfeksiyondan üşütmekten koru kendini.
Kimi içine kapanır bi daha gebelik düşünmez uzun süre bu tür ölü doğumlarda, korkar ama sende benim gibisin. Bende böyleydim canım Allah bana bekletmeden verdi sende hep böyle umutlu ol inancını kaybetme korkma olacak inş.Korktm cnm ya ıcerde parca kalr oyuzdn agrı fln olur dıye kasıldı alttan seyırme gbı bısey oldu toplasn kendını anne olmayı cok ıstyrm bakalkm kac gun surucek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?