Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat’a 5 gün kaldı erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı.Bu aydan geçti galiba darısı Haziran’a diyelim

Merhaba hanımlar beni de aranıza alın :) bu ay bende bekliyorum ama eşim uzakta bir yıldur bu ay da yumurtlama gününden bir gün sonra birliktelik oldu yine tutmayacak biliyorum işte bir umut temmuzda tüp bebek deneyeceğim inş Rabbim hepimize nasip eder

Niye oyle diyorsun oncesi sonrasi hep bi sansimiz var insallah gelir bu ay olmadi temmuz olmadi agustos :)

Selam kızlar,

Ewt Haziran Temmuz Ağustosta hamile kalmak isteyenler nerdesiniz?
Merhaba bütün yazdıklarınızı okudum sayfadaki sorunlarımız çok benziyor rahim perdesi var bende de doktor gebeliğe engel değil ama düşüşe sebep olabilir gebelik görmeden ameliyat yapmam dedi perden derin değil dedi eşimde de ileri hareketli 0 çıktı ikinci bir şok da o zaman yaşadık şimdi vitamin kullanıyor yumurtlamada bir problem yok 1 ay daha deneyip tüp bebek düşünüyoruz

KK da onla ilgili kurler var keciboynuzu incir vs falan tukettiriyorlar eslerine bi arastir onu canim. Insallah faydasi olur .

Canim benim 1 kizim var Allah bagislasin. 2.ye niyetlenmistik olmadi 22sinde kurtaj oldum. Simdilik toparlanmaya calisiyorum 2 regl gecsin belki dusuncez.
Anladım çok geçmiş olsun gebe kalabiliyorsun bu bile çok güzel ben daha o duyguyu hiç tadamadım çocuklara bayılıyorum iletişimim çok iyi artık kendi çocuğumla vakit geçirmek istiyorum Allah nasip edecek biliyorum sadece sabretmem gerekiyor bu arada çocuğunuzu Allah bağışlasın inş ikinciyede hayırlı zamanda kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…