- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi turuncu_girl
Canim ben kullandim bitrdim yarin kontrole cagirdi ama bugun cok kasik agrim ve akintim oldu niye oldukiBen kullanmıştım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben kullandim bitrdim yarin kontrole cagirdi ama bugun cok kasik agrim ve akintim oldu niye oldukiBen kullanmıştım canım.
Canim ben kullandim bitrdim yarin kontrole cagirdi ama bugun cok kasik agrim ve akintim oldu niye olduki
Benim bugun iliski olsun mu sence. Yarin gidicem doktora ama gecikmis olur muyum kiEwt oluyo yumurtalar gelişiyo büyüyo bnde de olmuştu. Ben ilk kullandığımdada hamile kalmıştım. Hadi inş. sende hamile kalırsın.
Benim bugun iliski olsun mu sence. Yarin gidicem doktora ama gecikmis olur muyum ki
Test yaptim hafif cizgi cikti canimBnce olsun canım
Test yaptim hafif cizgi cikti canim
Evet canimOvulasyon mu cnm
O da komik olur dusunuyorum da adam istiyor sen de bugun silik cikti gerek yok deyip sirtini donup yatiyorsun hahah:))
Ama oyle degil mi adamlari damizliga cevirdik kendilerini kotu hissediyorlardir. Bizde oldu valla 'ee tabi isin bitti'yi bile duydum:)))
Oyle canim haklisin ama yapacak bisey yok mecbur katlanacaklar hersey bebis icinAma oyle degil mi adamlari damizliga cevirdik kendilerini kotu hissediyorlardir. Bizde oldu valla 'ee tabi isin bitti'yi bile duydum:)))
Hamile kalmadan 1 2 ay once baslasaydin iyiydi. Dr ne zmn gideceksin o onersin bence.Kızlar bana önerebileceğiniz bir folik asit var mı?
Tekrar test yaptıracağım değer iki katına çıkmış mı diye? Ona göre Dr randevusu alacağımHamile kalmadan 1 2 ay once baslasaydin iyiydi. Dr ne zmn gideceksin o onersin bence.
Evet canim
Kızlar bana önerebileceğiniz bir folik asit var mı?
Tamam canim saolBnce değerlendir. Tam yumurtaldığın gün 2 kez yapılmalı Tecrübeyle sabit