- Konu Sahibi turuncu_girl
-
hemşire arkadaşımdı hemen halletmişti,hem de tee yedi yıl önce,te o zamanlar fen bu kadar ileri değildi10 dk mı ben şook
10 gün var gunume ama kasıkta batmalar var hafif hafif bide diğer gebeliklerimde olan bir kaç belirti var bir hafta sonra test yapayım diyomHayırlı Cumalar canım hoşgeldin.
Korunmadıysan eğer gebe kalma ihtimalin elbette vardır. Günün geçmiş miydi peki.
Hayıt otuda ıyi geliyo yumurtalıklara canım ben bu ay 10 gün ictimDaha iki gün önce adet oldumbal çörek otu tarçın kurunu duydum denemek istiyorum, kullanan var mi yumurta gelişimi için, soğan kürü yapacaktım ama ramazanda yapamam diye düşündüm
Vitamin değerlerine baktırdın mı? Sınırın Altında olunca insan kendini çok yorgun hissediyor hatta kafasını kaldıramıyorKızlar gunaydın 21 ınden berı ben hala cok yorgunum kendımı sıreklı yorgun hıssedıyorum basımda hafıf agrı Normalmı kurtajdan 12 13 gun gectı toplayammamam daha
Hangi değerlerine baktıracaksın ? Eğer beta filansa iki saate kalmadan çıkıyorGünaydın kızlar. Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?
amin ... rahim filmi çekilecem yazıyordu çekildin mi ?Bnde 15 martta kürtaj olmuştum. Rabbim gönlüne göre versin inş.
tüp bebek tedavimde çok kullandım yumurta sayısı artıyordu tavsiye edebilirim birde hayıt tohumunu kullanabilirsin çay şeklinde içiyorsun hem kalite hem yumurta oluşumunu dengeliyor . ayrıca harnup pekmezi kalsiyum içerdiği için yumurta kalitesini arttırırDaha iki gün önce adet oldumbal çörek otu tarçın kurunu duydum denemek istiyorum, kullanan var mi yumurta gelişimi için, soğan kürü yapacaktım ama ramazanda yapamam diye düşündüm
amin ... rahim filmi çekilecem yazıyordu çekildin mi ?
10 gün var gunume ama kasıkta batmalar var hafif hafif bide diğer gebeliklerimde olan bir kaç belirti var bir hafta sonra test yapayım diyom
hemşire arkadaşımdı hemen halletmişti,hem de tee yedi yıl önce,te o zamanlar fen bu kadar ileri değildi
Allahtan hayırlısı inşallah bu ay isteyen herkesin hayırlı evlatları olurEwt testi tekrarla bencede. İnş. hamişsindir.
Trombofili panelim çıkmış. Factor v ile mthfr 677 heterozigot. Doktorumla henüz görüşmedim ancak muhtemelen kan sulandırıcı başlayacam
Allahtan hayırlısı inşallah bu ay isteyen herkesin hayırlı evlatları olur
Trombofili panelim çıkmış. Factor v ile mthfr 677 heterozigot. Doktorumla henüz görüşmedim ancak muhtemelen kan sulandırıcı başlayacam
Bende tıp merkezinde verdiğimde sormuşlardı. Pozitif , negatif mi olduğunu öğrenmek istiyorsun yoksa Değerini mi öğrenmek istiyorsun diye. Pozitif, negatif yarım saat olmadan öğreniliyomuş. Sayısal değeri ise 1-2 saatte.
Belki hastaneye göre değişebilir tatlım bende hep aynı özel hastanede öğrendim bütün gebeliklerimi, 30-45 dk içinde değrr sayısı ile birlkte rapor veriyorlar yoğunluk olursa uzar belki süre hep boş oluyordu ben yaptırdığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?