- 11 Mart 2017
- 148
- 91
- 98
- 38
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Biliyorum erken olduğunu dün kendimi kötü hissettim midem boğazım yaziyodu ağzımın içi bi garipti aklıma geldi gidip eve test yaptım akşamda baktım 2.cizgi silikti sabah tekrar yaptım negatif niye öyle olurki onu anlamadim morelim sıfır sana göndereyim bak dünkü testi acaba benmi hayal gördüm((
Ben hayalmi görüyorum delircem ya
aslında daha koyu ama resimde nedense böle cikiyo bekliyom bakaljmVar gibi sanki hayali bir cizgi
Var sankı sabah ılk ıdrarla daha belırgın cıkar benceBen hayalmi görüyorum delircem ya
Sabah ilk idrarla negatif çıktı bende ona şaşırdım biraz daha gün geçsin yapıcam tekrarVar sankı sabah ılk ıdrarla daha belırgın cıkar bence
Ben ilaçla oluyorumBnmde bu ay adetim olmadı.
Bilmiyorum ki canim, gönder bakalım. Benim hiç basıma gelmedi bekleyince çıkması falan
Adetime daha 9 gün var canimcanım silik bi çizgi gorukuyor kan testi yaptır adetin geçti mi geçmediyse kaç gün var
Tamm canım çok saol güzel dileğin içinDaha çok varmış canım 2 gün sonra tekrar yap inş bebisin seninledir güzel haberlerini verirsin bize
aslında daha koyu ama resimde nedense böle cikiyo bekliyom bakaljm
Kızar kurtajdan sonra adetlerınız hemen duzene gırdımı ne kadr süre sonra adet oldunuz
Nekdr sıre oldu ılk ıcıncıyle arasımhatırlarsan cnm benım adetlerım duzensızdı bıraz son zamanlarda korkuyorum bıkac ayda bozulur dıye hamıle kalma sansım acısındanBenim hemen girdi diye hatırlıyorum canım
Benim de ilk kürtajdan sonra hemen girmişti. Bunda ne olacak hiç bilmiyorum. Çünkü kasılmalarım oluyor doktoruma göre normalmişKızar kurtajdan sonra adetlerınız hemen duzene gırdımı ne kadr süre sonra adet oldunuz
Nasıl kasılmaların oluyor cnm rahımdemı dr a bıldırsen o kasılmalar yuzunden bebegım gıttıBenim de ilk kürtajdan sonra hemen girmişti. Bunda ne olacak hiç bilmiyorum. Çünkü kasılmalarım oluyor doktoruma göre normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?