Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçicek birazcık zaman. Hayırlısı buymuş diyelim. Nasip kısmet.
Bana eşim o süreçte çok destek olmuştu. Eşin neden yanında değil ki canım
Esım erzurumda polıs egıtımı alıyo cnm temmuz ortasında gelcek o yokken bebegımle huuzurluydm oda gıdınce cok yalnız kaldm

Benim trizomi18 di canım, testlerde bişey çıkmadı bende ama önlem amaçlı coraspin başlattı 2 ay öncesinden ve folik asit tabi, 3 ay sonra oldu ama dış gebelikti bu tamamen bana özgü bişey yani şans beni buldu, kürtaj oldum 2 ay sonra da oğlum geldi çok şükür. Folik ve coraspine devam ettim. 7.ayda coraspini kestik herley çok iyi ilerliyordu zaten. Gelişimi falan çok iyiydi 2 3 hafta öndeydeydi 40.haftada doğum yaptım. Yani sana önerim önce piskolojini düzelt kesnlikle, kinseye bebek düşündüğünü söyleme, çok gÜzel beslen hazır gıda tüketme, ama senin rahim ağzında sorun olabilir tadavini ol uygun dr bul, benim tamamen kalıtsal dı. Olur yine yeter li dua nı eksik etme

Bende sanardım ki o zamanlar tek benim başıma geldi ne yıpratmıştım kendimi, sonra burda gördümki benden bir sürü insna var içim rahatlamıştı acım soğumuştu 40 ın çıkana kafar dikkat et acını yaşa sonra hafifleyecek acın inşallah korkma. Süt için ben dostinex miydi neydi onu kullandım benim şakır şakır akmıştı kahrolmuştum bende. Sonra şişti davul gibi oldı mastit oldum falan bir de süt acısını yaşıyoruz işte .. kimi doğum yapar süt gelmez benim 6 aykıktı şakır şakır gelmişti işte o ilaç hemen kesmişti dr una söyle muhakkak yada soğuk buz koy ara ara kesilir

O dedıgın ılaclar kan sulandırıcımı cnm pek bılmıyorum cok yenı oldugu ocın suan kotuyum en kotu yardım da alcam pskolojık olarak duzelıp guzel bır dr bulcm bnm zaten rahım ahzı acılıp kapanıyordu snrm ayakta kalmamam lazımdı bırhaftda oldu zatn kanamamda oluyodu belkı deforme olmustu rahım agzı umarm tabı daha cok sıkıntılı durumum olmaz bıraz tedavıyle hallederm ınsan korkuyor aynı seylerı yasamaktan

Seni şu an çok iyi anlıyorum kaybım daha küçük olmasına rağmen çok rasyonel birisi olmama rağmen beynimin %95 ini şu an bebek konusu kaplıyor. Bu da hala salgıladığımız hormonlardan ötürü biliyorum zamanla geçecek sabırlı olmalıyız.

Çoğumuzun acısı ortak evet herseyde bebek dusuncesı ne olck tekrar aynı acıları yasarmıyım ne olur dusuncesı bızı hasta edıyor sanırm yardım almalıyım dıye dusunuyorum

Çoğumuzun acısı ortak evet herseyde bebek dusuncesı ne olck tekrar aynı acıları yasarmıyım ne olur dusuncesı bızı hasta edıyor sanırm yardım almalıyım dıye dusunuyorum
Eğer yardım almak sana iyi gelecekse yardım al lütfen. Ağlamak mı istiyorsun ağla anlatmak rahatlamak mı istiyorsun anlat. Vücudunu dinle ne istiyorsa onu yap.

Eğer yardım almak sana iyi gelecekse yardım al lütfen. Ağlamak mı istiyorsun ağla anlatmak rahatlamak mı istiyorsun anlat. Vücudunu dinle ne istiyorsa onu yap.
Suan napmam gerektıgını bılmıyorum bedenen bıraz duzelıp ısı bırakıp yardm almak dr bulup tedavı almak varsa sıkıntıları cozmek ıstıyorum sonra ne derse uc aymı bes aymı sonra ıyı olursam tekrardan bebek ıcın cabalamak ıns bıdaha aynı seylerı yasamam komse yasamasın

Evt cnm cok yenı oyuzzden daha atlatamadım pskolojık yardımda almayı dusunuyorum hayırlısoyla en guzel sekılde atlatıp bıdahakı hamılelıge rahat olmak ıcın
Aynen cok iyi olur hem kendin hem gelecek bebeğin icin.. Birde daha cok taze benim 2 hafta oldu zaman her şeye ilaç. Asla unutmucam tabi ama ilk günki o acı kalmıyor..

Aynen cok iyi olur hem kendin hem gelecek bebeğin icin.. Birde daha cok taze benim 2 hafta oldu zaman her şeye ilaç. Asla unutmucam tabi ama ilk günki o acı kalmıyor..
Belkı yenı bebek gelcek olursa ozaman az da olsa hafıfler acım tamamen unutulmaz asla o kucuk mezarı gorunce ıcım kahroluyo ama Allahım verende alan da o nasıbı buymus gunler gecmıyor kı daha bırhafta oldu

Canim çok geçmiş olsun. Benim 8 haftalıktı, senin 20 imiş. Allah yardımcın olsun, çok zor. Benim annem ve ablamlar yanımdaydı üç beş gün. Hepsine dusman olmustum üzülme, sabır dedikleri icin. Ve konuştum, lütfen gidin dedim. Aklıma geldikçe ağladım. Eşim konuşmuş herkesle, kimse tek kelime etmedi, hiç olmamış gibi davrandılar, üzülme nasılsın falan demediler. Esin yanı da olmayınca biraz daha zor senin icin. Ama geçecek, geçiyor, hafifliyor. Düşününce buruluyor icin ama bu hislerin devam etmeyecek. Atlatmam lazım, nasıl yapacağım vs diye düşünme üzerinde. Zamana bırak, isteyince ağla, isteyince gul. Sadece geçeceğini bil.

Sanada cok gecmıs olsn cnm nekadar gectı ustunden tekrar dusunuyomsn ıste cok yenı bende psıkolojık olarak cabuk etkılenıp coken bırıyım aklıma sureklı o an bebegın dustugu an gelıyo Allahım daha buyuk dertler yasatmasın cok zor ama kadere ınanan bırıyım ınancımdan dolayı rahatlamaya calısıyorum yardm alsam daha ıyı olur sanrm

Bugün test yaptım negatif neden olurki böyle olan varmı ki zaten daha 9 gün var adetime olmama ama test ilk kez silik 2.cizgiyi gördüm sabah yaptım negatifti erkenmi daha

Benim geçen yıl mart ayıydı. Haziranda doktor tekrar deneyebilirsiniz dedi ama ben Eylül’e kadar düşünemedim. İste 3 aydir klomen tedavisi goruyorum

Çok erken yapmamış misin canim
Biliyorum erken olduğunu dün kendimi kötü hissettim midem boğazım yaziyodu ağzımın içi bi garipti aklıma geldi gidip eve test yaptım akşamda baktım 2.cizgi silikti sabah tekrar yaptım negatif niye öyle olurki onu anlamadim morelim sıfır sana göndereyim bak dünkü testi acaba benmi hayal gördüm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…