- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
D ve B12 eksikliğimi var.. efa mom diye bir destek var bunu duyan kullanan var mı peki? SosyAl medyada tüm hamilelerde görüorm da..Bana doktor folik asidi şimdilik bırakmamı söyledi. Ama senin koruma dönemin bitiyorsa başlayabilirsin çünkü folik asit embriyoda nöral tüp gelişiminin ilk 3 haftası önemli.
Diyetisyenim omega 3 önerdi balık Sezonu da kapandığı için haftada 1 anca tüketebiliyoruz onlar da kültür balıkları oluyor. Kanama sürecini bi geçireyim omega 3 takviyesine başlıyorum. Bir de d vitamini ve b12 yiyorum kastan
D ve B12 eksikliğimi var.. efa mom diye bir destek var bunu duyan kullanan var mı peki? SosyAl medyada tüm hamilelerde görüorm da..
Adetim geçmedi daha canım 10 gün var daha adet olmama2. Çizgiyi gördüm
Hamilesin tebrik ederim.
Adetin kaç gün geçmişti
Adete 10 gün varkenn bu siliklik gebelik bence : ) ama tekrar test yap bakalım testte sonuc icin bahseden süre kac dakikaysa o zaman diliminde bak.
Bende heves ettim sipariş verdim : )Canım bnm eşim efa one kullanmıştı balık yağı hapı.
Tmm canım zaten 10 gün de bu çizgi bile mucize eğer hamileysem yazıcam ve bu mucize sadece 5 yıldır hiç bir sebep yokken olmuyo ben bugün daha yeni ağladım ölüyorum artık diyeAdete 10 gün varkenn bu siliklik gebelik bence : ) ama tekrar test yap bakalım testte sonuc icin bahseden süre kac dakikaysa o zaman diliminde bak.
Bunlar hemen olmuyor: ) 7 . 8. Haftada baslamıstı bende.. Psikolojik olabilir. Dur bakalım heyecan yapma şampiyon : ) uzan dinlen agır iş yapma zaten sürekli uykun gelecek hicbişey yapamıcaksın.. Golik asitede baska hemen kullanmıyorsanAma midem çok kötü boğazımda yaniyo midem eksiyo sanki
İnanamıyorum... gercekten mi.. hayırlı olsun inşallah hamilesindir. Ama tekrar yap testi ve süresinde bak bakalım hafifte olsa varsa hamilesin: ) cok dikkat et sakına elini kolunu biyerlere uzatma bolca uzan ayaklarını dikerek.Tmm canım zaten 10 gün de bu çizgi bile mucize eğer hamileysem yazıcam ve bu mucize sadece 5 yıldır hiç bir sebep yokken olmuyo ben bugün daha yeni ağladım ölüyorum artık diye
Onu uzun zamandır kullanıyorum eczaci artık gelmiyomu diyo folik al al biktimBunlar hemen olmuyor: ) 7 . 8. Haftada baslamıstı bende.. Psikolojik olabilir. Dur bakalım heyecan yapma şampiyon : ) uzan dinlen agır iş yapma zaten sürekli uykun gelecek hicbişey yapamıcaksın.. Golik asitede baska hemen kullanmıyorsan
Adetim geçmedi daha canım 10 gün var daha adet olmama
Tmm canım allahım günler geçsin artık bu heyecan böle paha biçilemezO zaman adet tarihini bekleyip kan testi yaptır canım
Ama kendinede dikkat et bu süre zarfında ağır falan kaldırma
Ya gece gece mutlu oldum senin adına şuan.. İnşallah hamilesindir.. Evet bakta haber ver mutlaka bizede.. Hayırlısı olsum rabbim gönlüne göre versin..Onu uzun zamandır kullanıyorum eczaci artık gelmiyomu diyo folik al al biktimtmm canım çok saol ilgin için allah razı olsun
Ben şubat ayında Diyetisyene başlamıştım aslında kilom normaldi ancak yağ oranımı biraz azaltayım gebeliğe hazırlık gebelik emzirme ve sonrası dönem diye devam edeyim istiyordum. Tabi depolarımı da fulleyelim yediklerim bana değil bebeğe yarasın daha bilinçli bi beslenme alışkanlığım olsun vs vs. Diyetisyenin istediği rutin testlerde d vitaminim yerlerde çıktı b12 de yetersiz.. hemen aile hekimi ve dahiliyecinin de tavsiyesi ile takviyeye başladım d vitaminini 15 günde bir iğne olarak yiyorum. B12 için de üç kutu vermişlerdi. İlk kutu her gün, ikinci kutu her hafta, üçüncü kutu ayda 1. Kadın dogumcum da biliyordu tabi.D ve B12 eksikliğimi var.. efa mom diye bir destek var bunu duyan kullanan var mı peki? SosyAl medyada tüm hamilelerde görüorm da..
Bende heves ettim sipariş verdim : )
Bakalım haftada bir kullanayım diyorum
Tmm canım allahım günler geçsin artık bu heyecan böle paha biçilemez
Aminnnnn allahım hepimize inşallah gönlümüzden geçeni ellerimize mucize diye bıraksın inşallah hamileyimdir odaya kapanıp avazım çıkana kadar ağlayasım var o kadar doluyum günler geçsin hemen 10 gün olsunYa gece gece mutlu oldum senin adına şuan.. İnşallah hamilesindir.. Evet bakta haber ver mutlaka bizede.. Hayırlısı olsum rabbim gönlüne göre versin..
Amin kuzucumCanım bunlar tatlı heyecanlar. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim
Benim de folik asidimi değiştirmiştik kokteyl halinde bir multivitamin alıyordum ama benim takıntılı deli deli sorularım yüzünden biliyorum :)))doktorum yok öyle bir şey net değil dedikçe üsteledim durdum. araştırmacının biri demiş ki gebelikte alınan yüksek doz folik asit bebekte otizme sebep olaBİLİR. Bir gün oturdum literatür taradım hep muğlak ifadeler var hiç net bi şey yazmıyordu.Bnm önceden kullandığım yani hamileyken kullandığım folik asidi kullanma dedi başka yazıyorum dedi içinde başka vitaminlerde var dedi hatta.
1 tanede b12 verdi
Birde demir hapı vermişti
Ama 1 ay kullandım kürtajdan sonra ve bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?