Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Rabbim tez vakitte olur canım bir çocuğun daha? Ne güzel maşallah oğluna. Düşüklerin mi oldu canım Allah oğluna uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. Neden olmasın olur inşallah. Bir yavrun var.

Bende pıhtılaşma da çıkması ama önlem amaçlı kullandırıyor dr lar, sana da muhtemeken öyle diyecekler. Hiçbirşey çıkmasa bile

Canım bnm rahmim kalp şeklindeymiş ve ince bir zar rahmimi 2 ye bölmüş. Ondanda olabilir dedi dr um. O zar alınacak.

Hiç düşük yapmadım canım.
1.si kalıtsal anomali trizomi18di 6aylıkken ölü doğum oldu
2. Dış gebelik
3.oğlum sağlıklı doğdu
4.de 10 haftalık kalbi dursu hepsi farklı sebep işte Allahın bir bildiği vardır herhlde

Öyle canım Rabbimin bir bildiği vardır. Zamanı geldiğinde ikincisi de olur inş

Oruç konusunda bir başkasına kesin hükümlü olma lütfen. Ben gebe kalmadan önce bir diyetisyenle de çalışmaya başladım gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren beslenme listemi tekrar düzenlemiştik ve bana diyetisyenimin dediği “günde 3 lt su içmen gerekiyor plesanta gelişimi için” oldu. Tabi 3 beni çok zorladı ki normalde suyla barışık olan birisiyim. O zaman 2,5 kesin olsun demişti.

Canim onların da yüzdesi var ya o yüzden çok takılma. En garantisi en azından adet günü yapilan

hepimiz aynıyız galiba ya. dayanamayıp erkenden test yapıyoruz olmayan çizgileri görüyoruz :)

Ben hoca falan değilim zaten canım sen yanlış anladın sanırım :) arkadaş hamile değil zaten regline daha var ya hani sakin olup normal hayatına devam etmesini söyledim sadece. Ben 4 tane gebelik geçirdim ne ne kadar gerekli gayet iyi biliyorum. Hamile olduğunu öğrendikten sonra zaten dr u ona gerekeni söyler sana bana bakıp sözümü dinlemez korkma sen :) hayırlı sağlıklı evlatlar gebelikler nasip etsin Allah herkese

Ay evet yanlış anlamışım (utanma kızarma emojisi))
Ben sandım ki hani gebeyken ben tuttum hiç de bi şey olmadı gibi bir Öneri olarak anlamışım:)))
Amin inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur hepimizin de.

Aminn :) yok canım hiç dermiyim hamileykenn :)
Lütfen kusura bakma. Sanırım bu ara biraz hassasım. İki hafta önce hafta sonu sırtım boynum tutulmuştu ama ne tutulma.. yerimden kıpırdayamıyorum. Acile gittik dediler siz gebesiniz size hiç bir şey yapamayız masaj sıcak havlu uygulayın ancak gerçekten tutulmanız çok spastik eğer imkanınız varsa bir fizik tedavi merkezine gidip ultrasonik cihazla masaj yaptırabilirsiniz dedi doktorlar. Benim de iki sene boyunca düzenli olarak aletli pilatese gittiğim bir yer vardı sahibi ftr ci hemen onu aradım filan. O da bana gebelerde de kullandıklarını söylediği bir jel önerdi rahatlıkla kullanabilirsin dedi jeli aldırdım ancak içeriğine bakıyorum yok kullanamadım o iki gün yatağa çakılı kaldım ancak kullanmadım. Sadece ılık zeytin yağı ve Hindistan cevizi yağı ile ovdurdum eşime. Pazartesi doktor randevum vardı anlattım yaşadıklarımı ilacın etken maddesini söyledim. Doktorum boşver kullanmadığın iyi olmuş dedi. Sonra da bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Ya dedim o jeli kullansaydım kendimi öyle suçlu hissederdim ki. Belki jelden değil elbette farklı bir şeyden ancak Benim duyacağım vicdan azabı...Çok uzun oldu.

Off canım çok üzüldüm ne kusuru hepimiz insanız hepimizin acısı var ayrı .. ben alınmam kimseye yeterki yanlış anlaşılmayayım .. seninde bana ilk başta neden o şekildw yazdığını anladım şimdi sende kuaura bakma ters cevap verdiysem .. benimde kalbi durdu bebeğimin 1 ay önce.. Allah 1 tane alır yerine en güzelni verir inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…