- Konu Sahibi turuncu_girl
-
İnşallah Rabbim tez vakitte olur canım bir çocuğun daha? Ne güzel maşallah oğluna. Düşüklerin mi oldu canımÇok sağol canım, Allah verirse inşallah 1 tane daha olsun istiyoruz. Oğlum çok cana yakın herkesle arkadaş olur bebeklere çocuklara bayılıyor. Bende çok seviyorum 2 3 çocuk ama böyle kayıplar olunca 2.olursa olur ben elimden gekeni yapayım olmazsa da oğluma uzun ömür verrsin Allah
Bende pıhtılaşma da çıkması ama önlem amaçlı kullandırıyor dr lar, sana da muhtemeken öyle diyecekler. Hiçbirşey çıkmasa bile
İnşallah Rabbim tez vakitte olur canım bir çocuğun daha? Ne güzel maşallah oğluna. Düşüklerin mi oldu canımAllah oğluna uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. Neden olmasın olur inşallah. Bir yavrun var.
Canım bnm rahmim kalp şeklindeymiş ve ince bir zar rahmimi 2 ye bölmüş. Ondanda olabilir dedi dr um. O zar alınacak.
Öyle canım Rabbimin bir bildiği vardır. Zamanı geldiğinde ikincisi de olur inşHiç düşük yapmadım canım.
1.si kalıtsal anomali trizomi18di 6aylıkken ölü doğum oldu
2. Dış gebelik
3.oğlum sağlıklı doğdu
4.de 10 haftalık kalbi dursu hepsi farklı sebep işte Allahın bir bildiği vardır herhlde
Oruç konusunda bir başkasına kesin hükümlü olma lütfen. Ben gebe kalmadan önce bir diyetisyenle de çalışmaya başladım gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren beslenme listemi tekrar düzenlemiştik ve bana diyetisyenimin dediği “günde 3 lt su içmen gerekiyor plesanta gelişimi için” oldu. Tabi 3 beni çok zorladı ki normalde suyla barışık olan birisiyim. O zaman 2,5 kesin olsun demişti.Hiçbişey olmaz Allah korur onu 1.5 2 aya kadar senden besleniyor 2 aydan sonra yavaş yavaş gereksinim artıyor .. sen orucunu da tutabiliyorsan tut zorlanmadan, ben oğlumda çok hisstmiştim adete 2 gün kala falan orucun yarısına gelmiştik, başım dönmeye başladı tansiyonum düşmeye başladı işte bir de batmalar olunca dedim keisn birşey var. Öğrenene kadar tuttum ama öğrendikten sonra tansiyonumda iyice düşmeye başlayınca bırakmıştım .. sen tekrrala testi mutlaka 2 gün sonra
Doğeu canım hatırladım inşallah hemen arkasından hamile kalırsın sağlıkla
Aminn inşallah kötülükler kalsın geçmiş zamanda .. sen pozitif düşün duanı da et olur inşallah canım :)
Adetim en fazla 1 2 gün önce başlar. Daha erken başlamaz. İnşallah öyledir canım. Hani şu erken gebelik testleri var ya 6 gün öncesine kadar bilen. Onlardan alıp denedim. İnşallah test yanılmıştır.
Takılmayacağım zaten. Benimki days comfort tu. Ne kadar güvenilir bir marka bilmiyorum??Canim onların da yüzdesi var ya o yüzden çok takılma. En garantisi en azından adet günü yapilan
hepimiz aynıyız galiba ya. dayanamayıp erkenden test yapıyoruz olmayan çizgileri görüyoruz :)Ah canım keşke fotoğraftan size gösterip sorabileceğim bir test sonucum olsaydı. Ama bildiğin negatif zaten. Çıplak gözle iyice evirip çevirince gerilerde birşey var gibi bana :) o da işte olmayan şeyi oldurmak zorla :)
Oruç konusunda bir başkasına kesin hükümlü olma lütfen. Ben gebe kalmadan önce bir diyetisyenle de çalışmaya başladım gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren beslenme listemi tekrar düzenlemiştik ve bana diyetisyenimin dediği “günde 3 lt su içmen gerekiyor plesanta gelişimi için” oldu. Tabi 3 beni çok zorladı ki normalde suyla barışık olan birisiyim. O zaman 2,5 kesin olsun demişti.
Anladm canjm benimde o aralar olcak yum. :) Adetin 5. Günü bugun
Pazartesi çatlatma iğnesi oldum, yarın da catlamis mi diye kontrol var bakalım, çok stresliyim çok :)
Ay evet yanlış anlamışım (utanma kızarma emojisi))Ben hoca falan değilim zaten canım sen yanlış anladın sanırım :) arkadaş hamile değil zaten regline daha var ya hani sakin olup normal hayatına devam etmesini söyledim sadece. Ben 4 tane gebelik geçirdim ne ne kadar gerekli gayet iyi biliyorum. Hamile olduğunu öğrendikten sonra zaten dr u ona gerekeni söyler sana bana bakıp sözümü dinlemez korkma sen :) hayırlı sağlıklı evlatlar gebelikler nasip etsin Allah herkese
Ay evet yanlış anlamışım (utanma kızarma emojisi))
Ben sandım ki hani gebeyken ben tuttum hiç de bi şey olmadı gibi bir Öneri olarak anlamışım:)))
Amin inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur hepimizin de.
Inşallah tez zamanda Rabbim hepimize göstersin canım o koyu çizgilerihepimiz aynıyız galiba ya. dayanamayıp erkenden test yapıyoruz olmayan çizgileri görüyoruz :)
Lütfen kusura bakma. Sanırım bu ara biraz hassasım. İki hafta önce hafta sonu sırtım boynum tutulmuştu ama ne tutulma.. yerimden kıpırdayamıyorum. Acile gittik dediler siz gebesiniz size hiç bir şey yapamayız masaj sıcak havlu uygulayın ancak gerçekten tutulmanız çok spastik eğer imkanınız varsa bir fizik tedavi merkezine gidip ultrasonik cihazla masaj yaptırabilirsiniz dedi doktorlar. Benim de iki sene boyunca düzenli olarak aletli pilatese gittiğim bir yer vardı sahibi ftr ci hemen onu aradım filan. O da bana gebelerde de kullandıklarını söylediği bir jel önerdi rahatlıkla kullanabilirsin dedi jeli aldırdım ancak içeriğine bakıyorum yok kullanamadım o iki gün yatağa çakılı kaldım ancak kullanmadım. Sadece ılık zeytin yağı ve Hindistan cevizi yağı ile ovdurdum eşime. Pazartesi doktor randevum vardı anlattım yaşadıklarımı ilacın etken maddesini söyledim. Doktorum boşver kullanmadığın iyi olmuş dedi. Sonra da bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Ya dedim o jeli kullansaydım kendimi öyle suçlu hissederdim ki. Belki jelden değil elbette farklı bir şeyden ancak Benim duyacağım vicdan azabı...Çok uzun oldu.Aminn :) yok canım hiç dermiyim hamileykenn :)
Off canım çok üzüldüm ne kusuru hepimiz insanız hepimizin acısı var ayrı .. ben alınmam kimseye yeterki yanlış anlaşılmayayım .. seninde bana ilk başta neden o şekildw yazdığını anladım şimdi sende kuaura bakma ters cevap verdiysem .. benimde kalbi durdu bebeğimin 1 ay önce.. Allah 1 tane alır yerine en güzelni verir inşallah ..Lütfen kusura bakma. Sanırım bu ara biraz hassasım. İki hafta önce hafta sonu sırtım boynum tutulmuştu ama ne tutulma.. yerimden kıpırdayamıyorum. Acile gittik dediler siz gebesiniz size hiç bir şey yapamayız masaj sıcak havlu uygulayın ancak gerçekten tutulmanız çok spastik eğer imkanınız varsa bir fizik tedavi merkezine gidip ultrasonik cihazla masaj yaptırabilirsiniz dedi doktorlar. Benim de iki sene boyunca düzenli olarak aletli pilatese gittiğim bir yer vardı sahibi ftr ci hemen onu aradım filan. O da bana gebelerde de kullandıklarını söylediği bir jel önerdi rahatlıkla kullanabilirsin dedi jeli aldırdım ancak içeriğine bakıyorum yok kullanamadım o iki gün yatağa çakılı kaldım ancak kullanmadım. Sadece ılık zeytin yağı ve Hindistan cevizi yağı ile ovdurdum eşime. Pazartesi doktor randevum vardı anlattım yaşadıklarımı ilacın etken maddesini söyledim. Doktorum boşver kullanmadığın iyi olmuş dedi. Sonra da bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Ya dedim o jeli kullansaydım kendimi öyle suçlu hissederdim ki. Belki jelden değil elbette farklı bir şeyden ancak Benim duyacağım vicdan azabı...Çok uzun oldu.
İnşallah canım insallah bu ay bakalm dr.da gidicem ne olcak yum. Lar ne durumda gorur bilgi verir bi sıkıntı yoktu en son tsh dışındainşallah tutar canım güzel haberlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?