Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzlar anlayanlar yorumlarmı acaba

Eklentiler

• 8D0BB6C5-E8EE-41E7-8341-6F1966841BDB.jpeg
    30,6 KB · Görüntüleme: 31
Evt dr yuz yuze cagardı yarın umarım halledılcek hamıle kalmamı engellıcek bısey degıldır cok korkuyorum
Engellese bile bir tedaviyle iyileşir canım minik bir operasyonla açılır diye düşünüyorum. Artık tıp çok ileri Allah’ın izniyle her şey hallolur inşallah

Engellese bile bir tedaviyle iyileşir canım minik bir operasyonla açılır diye düşünüyorum. Artık tıp çok ileri Allah’ın izniyle her şey hallolur inşallah
Okdr yoruldum ko saglık sıkıntılarıyla uğraşmaktan hyatm ojdr karmasık ku esım yanımda yok tasıncaz ev bulamadk benm problemlerım ustune bıde atesımde var mıdem agrıyo Allahım hepımızın hakkında hayırlısını versın

Rabbım yardımcın olsun canım inşallah biran önce her şey yoluna girer. Kendine stres yapma her şey halloluyor en sonunda biz kendimizi strese soktuğumuzla kalıyoruz. Söylemesi kolay biliyorum ama böyle.. bende 11 aydın bekliyorum bebeğim olsun stres yapıyorum olmuyor bir rahatlasam her şey yoluna girecek ama yok işte..

Evt stressız olmuyo ıns bugunlerde gecıcek yarn ıns dr a godersem bakalm nasl tedavı uygulocek

Canım bayadır haberim yoktu senden şimdi gördüm bu topikte iyimisin nasılsın canım? Birde adet olmuşsun çok sevindim bu çok iyi bi haber biliyosun demi? Sakın umutsuzluğa kapılma stres herşeyin başı stres yapma rahat ol benim arkadaşımın 7 aylıkken karnında öldü bebeği ve sezaryenle acil almaları gerekmiş sezaryen oldu 2 sene boyunca hamile kalamazmış düşünsene allah korusun böyle bişeyde olabilirdi? Şükret kuzum allah nasip ederse hemen hamile kalma şansın var -ki ben kalıcağına inanıyorum :) dlkkydlntpl

Evet burdaym cnm rahım fılmı cekıldm yapısıkkık varmıs sanrm dr cagardı gıdıcem ona hastalıklar olumsuzluklar pesımı bırakmıyor kı dun serum yedım bıde ev tasıcaz hersy ust uste yanı

Evet burdaym cnm rahım fılmı cekıldm yapısıkkık varmıs sanrm dr cagardı gıdıcem ona hastalıklar olumsuzluklar pesımı bırakmıyor kı dun serum yedım bıde ev tasıcaz hersy ust uste yanı
Canım onu nerden çıkardın? Bende baktım sonuçlarına ama pütürlük var yazıyor oda büyük ihtimalle siğildir. Siğiller rahimde pütür pütür olurmuş doktor banada demiştin rahminde siğillerin var istersen yakabiliriz diye korkma yani çoğu kişide olan bişey.

Yok cnm yapısıklıkmıs fılmden anlayan uzmana sordm sinileşi yapısıklıkmıs dr yuzyuze gorusmek ıstedı bakalm gıdenedm daha cok kotu rahatsızım

Yok cnm yapısıklıkmıs fılmden anlayan uzmana sordm sinileşi yapısıklıkmıs dr yuzyuze gorusmek ıstedı bakalm gıdenedm daha cok kotu rahatsızım
Anladım canım ama eğer bi sıkıntı yaratsaydı hamile kalmakta sıkıntı yaşardın ama kaldın bi kere demekki korkulcak bişey yok. Bence doktorla görüş bian önce düşünüp durmazsın en azından kötü bişey değildir bence merak etme belki küçük bi operasyonla bile düzelebilir.

Cnm kurtajdan sonra oluyomus bu yapısıklıklar ıkı kere kurtaj oldum ya oyuzden hamıle kalmada sıkıntı yasayablrm yada bebegın tutunmasında sıkıntı olabılır

Cnm kurtajdan sonra oluyomus bu yapısıklıklar ıkı kere kurtaj oldum ya oyuzden hamıle kalmada sıkıntı yasayablrm yada bebegın tutunmasında sıkıntı olabılır

canım sen bi de iki kere kürtaj oldun yapisiklik olmasina şaşmamalı. ama içini ferah tut, illa ki bi çaresi vardır. belki sadece ilaçla duzelecektir. uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…