- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #2.401
Çok iyi anlıyorum canım seni bende öyleydim ilk bebek olana kaDr insan çok üzülüyo başkasının hamilelipe çok normal bu. Şimdi bizim gibi 2.düşünenler pek takmıyor. Bende duyuyoeum 1. Yeni doğmuştu2.yi peşpeşe yapuyolar moda oldu şimdi bide bana diyolar hemen yap sende geç kaldın amann diyorum yok ben 1 2 sene saha düşünmüyorum.
Şimdi kürtaj sonrası 4.reglimi de oldum 26.gün saatinde geldi sağolsun.
Tiroid sorunumdan dolayı tam olarak çalışmalara başlayamıylruz ayda 1 kere saçma sapan ilişkiyle 2 aydır aman tutarsa tutae tutmazsa kalsın dedim. Şimdi dr denemeye başlayabilirsin bu 1 2 ay içinde dedi ekdokrin.
Bende bu ay düzgün denicem yumurtlama gğnkerini değerlendireyim bakalım. 3 4 gün sık ilişki denicem gün aşırı zor oluyo yakalama şansı zor spermler çok hızlı kalitel olursa rahimde duruyo yoksa eşler 40 yaşına gelmişse sağlıksız beslenio sigara içiyolarsa benimki gibi maalesef pek kaliteli olmuyolar. En garanti sık ilişki bence yum günlerinde
Eskiden peşpeşe gebe kalana kizarlardi acrlen ne diye. ben de anneme kızmıştım hatta ben 6 aylıkken hamile kaldı beni erkenden sütten kesti diye. Anne sütünün önemi günümüzde daha çok biliniyor, buna rağmen peşpeşe gebelik isteğini ben de anlamış değilim.
biz bir yıllık evliyiz ilişki bizde ayda bire düşmedi daha hatta yumurtlama testiyle tam gününe denk getiriyorum çaktırmadan ama olmuyor, eşimin yaşı da 40ın üstünde, sigara içki kullanmıyor ama spermleri kendinden yavaş. dediğin gibi rahimde duramıyor, yukarı yuzemiyor belki.
Allah evladını sana bağışlasın. benim de olsun bi tane, yaşım geçiyor zaten yapar kaparim dükkanı.