• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi anlıyorum canım seni bende öyleydim ilk bebek olana kaDr insan çok üzülüyo başkasının hamilelipe çok normal bu. Şimdi bizim gibi 2.düşünenler pek takmıyor. Bende duyuyoeum 1. Yeni doğmuştu2.yi peşpeşe yapuyolar moda oldu şimdi bide bana diyolar hemen yap sende geç kaldın amann diyorum yok ben 1 2 sene saha düşünmüyorum.
Şimdi kürtaj sonrası 4.reglimi de oldum 26.gün saatinde geldi sağolsun.
Tiroid sorunumdan dolayı tam olarak çalışmalara başlayamıylruz ayda 1 kere saçma sapan ilişkiyle 2 aydır aman tutarsa tutae tutmazsa kalsın dedim. Şimdi dr denemeye başlayabilirsin bu 1 2 ay içinde dedi ekdokrin.
Bende bu ay düzgün denicem yumurtlama gğnkerini değerlendireyim bakalım. 3 4 gün sık ilişki denicem gün aşırı zor oluyo yakalama şansı zor spermler çok hızlı kalitel olursa rahimde duruyo yoksa eşler 40 yaşına gelmişse sağlıksız beslenio sigara içiyolarsa benimki gibi maalesef pek kaliteli olmuyolar. En garanti sık ilişki bence yum günlerinde

Eskiden peşpeşe gebe kalana kizarlardi acrlen ne diye. ben de anneme kızmıştım hatta ben 6 aylıkken hamile kaldı beni erkenden sütten kesti diye. Anne sütünün önemi günümüzde daha çok biliniyor, buna rağmen peşpeşe gebelik isteğini ben de anlamış değilim.
biz bir yıllık evliyiz ilişki bizde ayda bire düşmedi daha hatta yumurtlama testiyle tam gününe denk getiriyorum çaktırmadan ama olmuyor, eşimin yaşı da 40ın üstünde, sigara içki kullanmıyor ama spermleri kendinden yavaş. dediğin gibi rahimde duramıyor, yukarı yuzemiyor belki.
Allah evladını sana bağışlasın. benim de olsun bi tane, yaşım geçiyor zaten yapar kaparim dükkanı.

Eskiden peşpeşe gebe kalana kizarlardi acrlen ne diye. ben de anneme kızmıştım hatta ben 6 aylıkken hamile kaldı beni erkenden sütten kesti diye. Anne sütünün önemi günümüzde daha çok biliniyor, buna rağmen peşpeşe gebelik isteğini ben de anlamış değilim.
biz bir yıllık evliyiz ilişki bizde ayda bire düşmedi daha hatta yumurtlama testiyle tam gününe denk getiriyorum çaktırmadan ama olmuyor, eşimin yaşı da 40ın üstünde, sigara içki kullanmıyor ama spermleri kendinden yavaş. dediğin gibi rahimde duramıyor, yukarı yuzemiyor belki.
Allah evladını sana bağışlasın. benim de olsun bi tane, yaşım geçiyor zaten yapar kaparim dükkanı.
İnşallah canım Allah versin hepinize tattırsın bu güzel duyguyu ..
Şimdi moda oldu kimse emzirmiyo pat peşpeşe doğuruyolar. Ben çok az emmişim 3 4 ay, oğluma inatla 26 ay emzirdim. Zaten peşpeşe asla düşünmezdim. 3 4 yaş ideal aralık. Riskki olduğum için de şimdiden bari başlayayım dedim denemeye anca olup doğana kadar 3 3.5 yaşına gelir oğlum tabii Allah verirse. Vermszsr canımız sağolsun. 1 tane yeter

Kuzlar nasılsınız ben yarın rahım fılmı cekılcem agrısız dedıler ama cok korkuyorum buarada tasınma ıslerım falan da var bıkac haftaya hayat kosturmaca suan

Kuzlar nasılsınız ben yarın rahım fılmı cekılcem agrısız dedıler ama cok korkuyorum buarada tasınma ıslerım falan da var bıkac haftaya hayat kosturmaca suan
Canım ben anestezisiz yaptirdim. Adet sancısı seklinde acı oluyor önce hafif sonra açık konuşayım biraz fazla daha sonra basinc azaldıkça rahatliyorsun 5 -10 dk bir islem. Sag tüp tikaliydi benim ilacla acildi cok sukur. Iki kez yapti bana kapali olan acilsin diye.

Canım ben anestezisiz yaptirdim. Adet sancısı seklinde acı oluyor önce hafif sonra açık konuşayım biraz fazla daha sonra basinc azaldıkça rahatliyorsun 5 -10 dk bir islem. Sag tüp tikaliydi benim ilacla acildi cok sukur. Iki kez yapti bana kapali olan acilsin diye.
Cnm ıkı uc dk sürüyor dedı bana acı agrı duymıcaksın dedı bayıltmaya gerek duymadan ama korkuyrm

Komsu oluyoryz o zaman :)
Sen ne taraftasın cnm ben hıc bılmıyorum bıraz bılgı verırmısın banada ev tuttuk gıbı ama daha karar veremedık fıstık arastırma merkezıne yakın guzel bı ev ıstıyoruz ama kıralık bulamadık oralarda pahalı bıraz

Ikı kere kurtaj oldm tupler kapandıysa acılır dımı ya o basınclı ılacla

Tüpler enfeksiyon iltihapla vs kapaniyor. Kurtaj sebep degildir bence. Hamile kalabildiysen en az biri aciktir zaten benimde sol acikti ondan gebe kaldin demek ki dedi doktor
Sanırım evet bakalm yarın be cıkacak bılmıyorum ıns cok buyuk sıkıntı olmaz

Kuzlar cektırdım ben asırı kotu dgl hafıf sızlama var suan sadece sonucların ckmasını beklıyorum

kizlar gebelik testi. hayalet degil dimi t cizgoso

Eklentiler

• 20180807_013254.jpg
    20180807_013254.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 23
Back