- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #2.421
Hadi atlattın canım inşallah sonuçlarda yüzümüzü güldürür :)Kuzlar cektırdım ben asırı kotu dgl hafıf sızlama var suan sadece sonucların ckmasını beklıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi atlattın canım inşallah sonuçlarda yüzümüzü güldürür :)Kuzlar cektırdım ben asırı kotu dgl hafıf sızlama var suan sadece sonucların ckmasını beklıyorum
Baya çizgi görünüyor ama bir kan mı versenkizlar gebelik testi. hayalet degil dimi t cizgoso
gidicm cnm cuma gunu. catlatna ignesi 14. gun bgnBaya çizgi görünüyor ama bir kan mı versen
İnternetten okuduğum kadarıyla rahimde yapışıklık var sanırım canım ama bu ne denektir tedavi gerektirir mi onu doktorun söyler herhaldeKuzlar anlayanlar yorumlarmı acaba
Evt dr yuz yuze cagardı yarın umarım halledılcek hamıle kalmamı engellıcek bısey degıldır cok korkuyorumİnternetten okuduğum kadarıyla rahimde yapışıklık var sanırım canım ama bu ne denektir tedavi gerektirir mi onu doktorun söyler herhalde
Engellese bile bir tedaviyle iyileşir canım minik bir operasyonla açılır diye düşünüyorum. Artık tıp çok ileri Allah’ın izniyle her şey hallolur inşallahEvt dr yuz yuze cagardı yarın umarım halledılcek hamıle kalmamı engellıcek bısey degıldır cok korkuyorum
Okdr yoruldum ko saglık sıkıntılarıyla uğraşmaktan hyatm ojdr karmasık ku esım yanımda yok tasıncaz ev bulamadk benm problemlerım ustune bıde atesımde var mıdem agrıyo Allahım hepımızın hakkında hayırlısını versınEngellese bile bir tedaviyle iyileşir canım minik bir operasyonla açılır diye düşünüyorum. Artık tıp çok ileri Allah’ın izniyle her şey hallolur inşallah
Rabbım yardımcın olsun canım inşallah biran önce her şey yoluna girer. Kendine stres yapma her şey halloluyor en sonunda biz kendimizi strese soktuğumuzla kalıyoruz. Söylemesi kolay biliyorum ama böyle.. bende 11 aydın bekliyorum bebeğim olsun stres yapıyorum olmuyor bir rahatlasam her şey yoluna girecek ama yok işte..Okdr yoruldum ko saglık sıkıntılarıyla uğraşmaktan hyatm ojdr karmasık ku esım yanımda yok tasıncaz ev bulamadk benm problemlerım ustune bıde atesımde var mıdem agrıyo Allahım hepımızın hakkında hayırlısını versın
Evt stressız olmuyo ıns bugunlerde gecıcek yarn ıns dr a godersem bakalm nasl tedavı uygulocekRabbım yardımcın olsun canım inşallah biran önce her şey yoluna girer. Kendine stres yapma her şey halloluyor en sonunda biz kendimizi strese soktuğumuzla kalıyoruz. Söylemesi kolay biliyorum ama böyle.. bende 11 aydın bekliyorum bebeğim olsun stres yapıyorum olmuyor bir rahatlasam her şey yoluna girecek ama yok işte..
Geçicek canım Allah’ın izniyle hayırlı güzel haberler alırsın inşallahEvt stressız olmuyo ıns bugunlerde gecıcek yarn ıns dr a godersem bakalm nasl tedavı uygulocek
Evet burdaym cnm rahım fılmı cekıldm yapısıkkık varmıs sanrm dr cagardı gıdıcem ona hastalıklar olumsuzluklar pesımı bırakmıyor kı dun serum yedım bıde ev tasıcaz hersy ust uste yanıCanım bayadır haberim yoktu senden şimdi gördüm bu topikte iyimisin nasılsın canım? Birde adet olmuşsun çok sevindim bu çok iyi bi haber biliyosun demi? Sakın umutsuzluğa kapılma stres herşeyin başı stres yapma rahat ol benim arkadaşımın 7 aylıkken karnında öldü bebeği ve sezaryenle acil almaları gerekmiş sezaryen oldu 2 sene boyunca hamile kalamazmış düşünsene allah korusun böyle bişeyde olabilirdi? Şükret kuzum allah nasip ederse hemen hamile kalma şansın var -ki ben kalıcağına inanıyorum :) dlkkydlntpl
Evet burdaym cnm rahım fılmı cekıldm yapısıkkık varmıs sanrm dr cagardı gıdıcem ona hastalıklar olumsuzluklar pesımı bırakmıyor kı dun serum yedım bıde ev tasıcaz hersy ust uste yanı
Cnm dun geceyı atesten acılde gecırdm oyuzdn dr a gıdemedım bıkac gun sonra gıdıcem sanrm rahımde yapısıklık var benımcnm doktor kontrolun bugun muydu? merak ettim. insallah hersey yolundadir
Canım onu nerden çıkardın? Bende baktım sonuçlarına ama pütürlük var yazıyor oda büyük ihtimalle siğildir. Siğiller rahimde pütür pütür olurmuş doktor banada demiştin rahminde siğillerin var istersen yakabiliriz diye korkma yani çoğu kişide olan bişey.Evet burdaym cnm rahım fılmı cekıldm yapısıkkık varmıs sanrm dr cagardı gıdıcem ona hastalıklar olumsuzluklar pesımı bırakmıyor kı dun serum yedım bıde ev tasıcaz hersy ust uste yanı
Yok cnm yapısıklıkmıs fılmden anlayan uzmana sordm sinileşi yapısıklıkmıs dr yuzyuze gorusmek ıstedı bakalm gıdenedm daha cok kotu rahatsızımCanım onu nerden çıkardın? Bende baktım sonuçlarına ama pütürlük var yazıyor oda büyük ihtimalle siğildir. Siğiller rahimde pütür pütür olurmuş doktor banada demiştin rahminde siğillerin var istersen yakabiliriz diye korkma yani çoğu kişide olan bişey.
Anladım canım ama eğer bi sıkıntı yaratsaydı hamile kalmakta sıkıntı yaşardın ama kaldın bi kere demekki korkulcak bişey yok. Bence doktorla görüş bian önce düşünüp durmazsın en azından kötü bişey değildir bence merak etme belki küçük bi operasyonla bile düzelebilir.Yok cnm yapısıklıkmıs fılmden anlayan uzmana sordm sinileşi yapısıklıkmıs dr yuzyuze gorusmek ıstedı bakalm gıdenedm daha cok kotu rahatsızım
Cnm kurtajdan sonra oluyomus bu yapısıklıklar ıkı kere kurtaj oldum ya oyuzden hamıle kalmada sıkıntı yasayablrm yada bebegın tutunmasında sıkıntı olabılırAnladım canım ama eğer bi sıkıntı yaratsaydı hamile kalmakta sıkıntı yaşardın ama kaldın bi kere demekki korkulcak bişey yok. Bence doktorla görüş bian önce düşünüp durmazsın en azından kötü bişey değildir bence merak etme belki küçük bi operasyonla bile düzelebilir.
Cnm kurtajdan sonra oluyomus bu yapısıklıklar ıkı kere kurtaj oldum ya oyuzden hamıle kalmada sıkıntı yasayablrm yada bebegın tutunmasında sıkıntı olabılır