- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.401
Çok iyi anlıyorum canım seni bende öyleydim ilk bebek olana kaDr insan çok üzülüyo başkasının hamilelipe çok normal bu. Şimdi bizim gibi 2.düşünenler pek takmıyor. Bende duyuyoeum 1. Yeni doğmuştu2.yi peşpeşe yapuyolar moda oldu şimdi bide bana diyolar hemen yap sende geç kaldın amann diyorum yok ben 1 2 sene saha düşünmüyorum.
Şimdi kürtaj sonrası 4.reglimi de oldum 26.gün saatinde geldi sağolsun.
Tiroid sorunumdan dolayı tam olarak çalışmalara başlayamıylruz ayda 1 kere saçma sapan ilişkiyle 2 aydır aman tutarsa tutae tutmazsa kalsın dedim. Şimdi dr denemeye başlayabilirsin bu 1 2 ay içinde dedi ekdokrin.
Bende bu ay düzgün denicem yumurtlama gğnkerini değerlendireyim bakalım. 3 4 gün sık ilişki denicem gün aşırı zor oluyo yakalama şansı zor spermler çok hızlı kalitel olursa rahimde duruyo yoksa eşler 40 yaşına gelmişse sağlıksız beslenio sigara içiyolarsa benimki gibi maalesef pek kaliteli olmuyolar. En garanti sık ilişki bence yum günlerinde
İnşallah canım Allah versin hepinize tattırsın bu güzel duyguyu ..Eskiden peşpeşe gebe kalana kizarlardi acrlen ne diye. ben de anneme kızmıştım hatta ben 6 aylıkken hamile kaldı beni erkenden sütten kesti diye. Anne sütünün önemi günümüzde daha çok biliniyor, buna rağmen peşpeşe gebelik isteğini ben de anlamış değilim.
biz bir yıllık evliyiz ilişki bizde ayda bire düşmedi daha hatta yumurtlama testiyle tam gününe denk getiriyorum çaktırmadan ama olmuyor, eşimin yaşı da 40ın üstünde, sigara içki kullanmıyor ama spermleri kendinden yavaş. dediğin gibi rahimde duramıyor, yukarı yuzemiyor belki.
Allah evladını sana bağışlasın. benim de olsun bi tane, yaşım geçiyor zaten yapar kaparim dükkanı.
Canım ben anestezisiz yaptirdim. Adet sancısı seklinde acı oluyor önce hafif sonra açık konuşayım biraz fazla daha sonra basinc azaldıkça rahatliyorsun 5 -10 dk bir islem. Sag tüp tikaliydi benim ilacla acildi cok sukur. Iki kez yapti bana kapali olan acilsin diye.Kuzlar nasılsınız ben yarın rahım fılmı cekılcem agrısız dedıler ama cok korkuyorum buarada tasınma ıslerım falan da var bıkac haftaya hayat kosturmaca suan
Komsu oluyoryz o zaman :)Antebı begendım ama cok pahalı heryer kıralar hele fena ev yok kuralık meslek kısesı unv tarafından ev tutuk suan gercekten karısık bıyer suan bızım ıcın cnm kafam karıstı :)
Cnm ıkı uc dk sürüyor dedı bana acı agrı duymıcaksın dedı bayıltmaya gerek duymadan ama korkuyrmCanım ben anestezisiz yaptirdim. Adet sancısı seklinde acı oluyor önce hafif sonra açık konuşayım biraz fazla daha sonra basinc azaldıkça rahatliyorsun 5 -10 dk bir islem. Sag tüp tikaliydi benim ilacla acildi cok sukur. Iki kez yapti bana kapali olan acilsin diye.
Sen ne taraftasın cnm ben hıc bılmıyorum bıraz bılgı verırmısın banada ev tuttuk gıbı ama daha karar veremedık fıstık arastırma merkezıne yakın guzel bı ev ıstıyoruz ama kıralık bulamadık oralarda pahalı bırazKomsu oluyoryz o zaman :)
Ikı kere kurtaj oldm tupler kapandıysa acılır dımı ya o basınclı ılaclaCanım ben anestezisiz yaptirdim. Adet sancısı seklinde acı oluyor önce hafif sonra açık konuşayım biraz fazla daha sonra basinc azaldıkça rahatliyorsun 5 -10 dk bir islem. Sag tüp tikaliydi benim ilacla acildi cok sukur. Iki kez yapti bana kapali olan acilsin diye.
Tüpler enfeksiyon iltihapla vs kapaniyor. Kurtaj sebep degildir bence. Hamile kalabildiysen en az biri aciktir zaten benimde sol acikti ondan gebe kaldin demek ki dedi doktorIkı kere kurtaj oldm tupler kapandıysa acılır dımı ya o basınclı ılacla
Sanırım evet bakalm yarın be cıkacak bılmıyorum ıns cok buyuk sıkıntı olmazTüpler enfeksiyon iltihapla vs kapaniyor. Kurtaj sebep degildir bence. Hamile kalabildiysen en az biri aciktir zaten benimde sol acikti ondan gebe kaldin demek ki dedi doktor
Bende pazartesi çektiricem canım bana cektirdikten sonra bilgi verir misin çok tedirginimKuzlar nasılsınız ben yarın rahım fılmı cekılcem agrısız dedıler ama cok korkuyorum buarada tasınma ıslerım falan da var bıkac haftaya hayat kosturmaca suan
Allah yardımcın olsun canım inşallah hiçbir şey anlamadan olup biter sonuçlarında tertemiz çıkarSanırım evet bakalm yarın be cıkacak bılmıyorum ıns cok buyuk sıkıntı olmaz
Bende cok tedırgnm hıc bılgım yok nasıl olcak buraya yazarım amaBende pazartesi çektiricem canım bana cektirdikten sonra bilgi verir misin çok tedirginim
Amin cnm korkuyrm acı cekmek ıstemıyorum artık hayatım suan ıyıce karmasık yeterınce ıns sonuclar ıyı olsnAllah yardımcın olsun canım inşallah hiçbir şey anlamadan olup biter sonuçlarında tertemiz çıkar
Dua edicem sana canım saatini yazarsan tam o saatte ederim. Bursa’da mı olucak çekim ?Amin cnm korkuyrm acı cekmek ıstemıyorum artık hayatım suan ıyıce karmasık yeterınce ıns sonuclar ıyı olsn
Hayır ıst da cnm aılemın yanındayım bursa benım ıcın kapandı antepe tasınıcaz ev bakıyoruzDua edicem sana canım saatini yazarsan tam o saatte ederim. Bursa’da mı olucak çekim ?
10 da gırıcem cnm sagolasnDua edicem sana canım saatini yazarsan tam o saatte ederim. Bursa’da mı olucak çekim ?
10 da gırıcem cnm sagolasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?