- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.381
Maşallahh canım ne güzel :)) tirodinde de bişey çıkmaz inşallahSelam Kızlar,
Benim hormon testi sonuçlarım çıktı az önce, doktor şahane dedi. Bir doktordan bunu duymak nasıl güzel, nasıl sevindim
Bir tek tiroid hormonu kaldı sonucunu beklediğim. O da normal çıkarsa neden çocuğumuz olmuyor bi anlam veremeyecem doğrusu, rutin kontrolde rahim ve yumurtalıklar iyi durumdaydı çünkü. Başka yapılması gereken testler ya da kontroller var mıdır? Doktor bişey demedi ama neler olabilir bunlar dışında bilgisi ya da önerisi olan var mı ??
Kuzlar benım adet fena gelıyor normal mı acaba ılk adetler oldugu ıcın ıcımmı temızlenıyor acaba
Agrım yok cnm parçalı da degıl ıcerde kalan parcayı ıkıncı kurtajda aldıkar onun ustune uc dr a gıttm rahım guzel demıstı tam gunumde adet oldm ama kanama yogun sadece anlamadm gıttı yarını beklıcem ucuncu gun bugun belkı dogumda olduya ıcerısı temızlenıyor yarında boyle devam ederse dr a gıderım artık korktum acıkcası hıc boyle adet olmadım yanı ama bılmıyorum napsamÇok ağrın varsa eğer dr a sor mutlaka tatlım, benimde ilk adet az gelmişti 2.adet baya yoğundu ama dr demişti çok aşırı kanama olursa yada çok ağrın olursa gel diye. Allah korusun parça falan kalmamıştır artık sende dimi ya?
Parçalı mı geliyor normal yoğun bir kanamamı?
Biraz bak bakalım ağrın var mı parçalı mı geliyor diye
Dondu ama bıraz fazla kanamam var cnm suanBenim kurtaj sonrasi ilk adet az bile gelmisti rutine gore. Ikinci siklusta normale donmustu
Peki kullandigin bir vitamin var mi? Mesela ben omega 3 aliyorum omega 3 un Kani sulandirma ozelligi var.Dondu ama bıraz fazla kanamam var cnm suan
Yok ben hıc bısey kullanmıyorum ferıttın ve d vıtamınım dusuktu drlar ılac vermedı twkrar gıdıcem suan ıyıce azalıyor zaten dogumdan belkı ılk adet yogun olur demıslerdı umarım bıter boyle devm ederse ıyıce kansız kalcm senın neyın var anlamadım yazılarından cnmPeki kullandigin bir vitamin var mi? Mesela ben omega 3 aliyorum omega 3 un Kani sulandirma ozelligi var.
Benim de karyotip guya bu hafta cikacakti ancak hocalarin cogu izinliymis haftaya cikar dedi sekreter.
Yok ben hıc bısey kullanmıyorum ferıttın ve d vıtamınım dusuktu drlar ılac vermedı twkrar gıdıcem suan ıyıce azalıyor zaten dogumdan belkı ılk adet yogun olur demıslerdı umarım bıter boyle devm ederse ıyıce kansız kalcm senın neyın var anlamadım yazılarından cnm
Ugrastırıcı senın testler baya cnm allah yardımcın olsn hepımız zor zamanlar gecırıyoruz nekdr sure gectı olaydan tedavısı varmıBenim bebegimin sekizinci haftada kalbi durdu kurtaj olmustum pihtilasma genlerimde mutasyon cikti bir de embryo monosomi x cikti. Simdi esimle Benim kromozomlarimiz taraniyor. Ama Bu Asamaya gelmek o kadar Zor oldu ki gittigim bolum Cok sorunlu bir yer. Isin acikcasi neden ozelde yaptirmadim diyorum su an
Mayis ta kurtaj oldum doktor zaten uc ay demistiUgrastırıcı senın testler baya cnm allah yardımcın olsn hepımız zor zamanlar gecırıyoruz nekdr sure gectı olaydan tedavısı varmı
Biliyorum canım 2 kez oldun kürtajı işte söylemeye korkuyodum inş bişey kalmamıştır artık ya.Agrım yok cnm parçalı da degıl ıcerde kalan parcayı ıkıncı kurtajda aldıkar onun ustune uc dr a gıttm rahım guzel demıstı tam gunumde adet oldm ama kanama yogun sadece anlamadm gıttı yarını beklıcem ucuncu gun bugun belkı dogumda olduya ıcerısı temızlenıyor yarında boyle devam ederse dr a gıderım artık korktum acıkcası hıc boyle adet olmadım yanı ama bılmıyorum napsam
Ay cnm sankı sımdı hafıfledı bıkac saattır bakalm yarın ıyıce azalırsa sıkıntı yık demektır ıcım temızlenıyodur ılk adetler ya ay ıns hormonlar normale doner 3 4 aya bende tekrar anne olmak ıcın cesaret toplarm esıme uzun sure bebek ııcın cesaretım olmadıgını korktuguumu soyledımBiliyorum canım 2 kez oldun kürtajı işte söylemeye korkuyodum inş bişey kalmamıştır artık ya.
Sen kanama artae yoğunlaşırsa git mutlaka acile kafan rahatlasın herkesin bir olmaz bizim az olmultu belki de senin fazla oluyodur bişey yoktur belki de ..
Gunaydın bende nezamandır gırmedım gazıantepteyım yarın doncem ev telasındayız bulmaya calısıyoruz kosturmaca esımın unv den arkadası var dun onlarla gorustuk ıkı aylık bebegı var o bebegı sevmelerı ılgılenmelerı benı öldurdu dun aglamamak ıcın kendımı resmen zor tuttum senı cok ıyı anlıyorum benımde karsıma sankı bılır gıbı yenı bebeklıler cıkıyorGünaydın kızlar
Pek sessiz kalmış burası bende de pek bir değişiklik yok ama bir yazayım hal hatir sorayim dedim.
Bendeki tek değişiklik kardesimden sonra şimdi de bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmem oldu. Sevinilecek bir haber ama ben tabii ki oturup benim neden olmuyor diye ağladım
Derdini veren Allah sabrını da verir inşallah.
Allahtan yurt dışında yaşıyorum, hamile kalan tanıdıklar hep anayurtta. Gözümün önünde değiller sürekli. bi yandan da utanıyorum kendimden sevinmem gereken şeye üzülüyorum diye
Sizlerden ne haber?
Antepi nasil buldunuz? Sevdiniz mi?Gunaydın bende nezamandır gırmedım gazıantepteyım yarın doncem ev telasındayız bulmaya calısıyoruz kosturmaca esımın unv den arkadası var dun onlarla gorustuk ıkı aylık bebegı var o bebegı sevmelerı ılgılenmelerı benı öldurdu dun aglamamak ıcın kendımı resmen zor tuttum senı cok ıyı anlıyorum benımde karsıma sankı bılır gıbı yenı bebeklıler cıkıyor
Antebı begendım ama cok pahalı heryer kıralar hele fena ev yok kuralık meslek kısesı unv tarafından ev tutuk suan gercekten karısık bıyer suan bızım ıcın cnm kafam karıstı :)Antepi nasil buldunuz? Sevdiniz mi?
Ben de gecen komsuma girdim bebegi olmustu Ramazanda. Biraz buyusun toparlasinlar oyle goreyim dedim. Hemen kucagima Verdi ben de Cok duygulandim. Seni Cok iyi Anliyorum.
Bu arada önceki textte yazmamisim, yanlış anlamalara mahal vermemek için ekliyim. Hamile kalan iki kişi de hamilelik düşünmüyordu, o zoruma gitti, hani isteseler ya da bilerek yapsalar bana da umut olacak ama hale bak istemeyen hamile kalıyor isteyen bebek hasretiyle sürünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?