Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Memurmusunuz sızde acaba nasıl sehır bıran genel olarak bılgı verırmısın cnm
Antep epey gelişti son yıllarda çok güzel 4 tane avm,cafeler,çarşısı tarihi mekanları,eğitim,ulaşım sağlık sektöründe ki gelişimi ve daha bir sürü şey
Kesinlikle yaşanılacak çok güzel bir şehir eminim sizde seversiniz.Ama benimsemeye çalışın yoksa zorlanırsınız
Dediğim gibi bende Mardin’e yeni taşındım ve burası pek gelişmemiş Antep ile uçurum fark var arada

Bence biraz erken davranmışsın canım evet çok zor ama sabırlı olmaya çalış günün geçmeden asla test yapma daha çok yıpranırsın benim adetim biraz düzensiz tahminen şu günlerde olmam gerekir ama test yapmadım bekliyorum.Adetten sonra bende ovulasyon testi kullanacağım sen nerden aldın memnun kaldın mı?

I
nsallahh cnm sagol bılgıler ıcın uc yıl ordayız en az hakkımızda hayırlısı

Ah cnm oyle saycaz ama bak esınlede ıyısın uc ayın tadını cıkarmaya bak bızım hayat ıyıce karısık bıde sımdı gazıantep e tasıncaz kımsem olmıcak orda bursadan

canim antepte iyi bir doktor bulursun illa ki arastir bence.
Antepte kardesim okudu ben de ziyaretine gittim kac kez. insanlari tutucu biraz ama gelismis guzel bur sehir. hem yalniz olmayacaksin ki esin olacak yaninda.
ben de burda yalnizim. bi esim var onunla da tartissak dertlesecegim baska kimsem yok. oyle otobuse atlayip annemlere ya da arkadaslara kafa dinlemeye gidemiyorum mesela. senin en azindan bu luksun olacak. cok iyi bir haber bence Antepe gidiyor olmaniz

Cnm kendımı rıske atamam aaılemın yanına gelcem yasarken bu fedakarlıgı bebegm ıcın yaomak zorundayım burdakı drlar ıyı yeterkı ozaman gelsn hayırlısı

Kızlar dayanamayıp test yaptım ama günüm geçiyordu zaten böyle çıktı bozuk olabilir mi test

Hayirli olsun canim. Doktora ne zaman gittin? Kese gordu mu degere gore mi hamilesin dedi?
Henüz doktora gitmedim idrar ve kan testinde pozitif çıktı doktora 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum biraz büyüsün Bebiş diyorum
Pazartesi kan veririm yine değerime baktırırım dedim

Kizlar bende bugun hamile oldugumu ogrendim beta hcg 145 cikti reglime 1 gün var siz ne zaman doktora gittiniz henuz erken galiba gitsemde birsey gormez diye dusunuyorum diger gebeligimde 6. Haftam bitince gitmistim

Hadi çok geçmiş olsun canım. Gelsin sağlıkla bebişin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…