Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde aynıyım cnm cok zor durum sımdı olsaydı 30 haftalık olcaktm nılurdu esımle eleele benek alısverısı yapmaya gıtseydm o heycanı yasadaydm dıye cokmu sey ıstedm hayattan belkıde hep hamılelıklerm yayarak gecıcek hep bısey olckmı dıye yasıcam Allahım ıns anne olmayı nasıpetsn yatmayada ragzıyım kaderımız boyleymıs nabalım saglıkla atlayaşım su ıkı uc ayı ıns hamıle kalırız sonra

İnş. canım hayırlısı olsun. Sağlıklı hamilelik geçirelim, sağ salim bebişimizi kucağımıza alalım inş.

Okdr zor zamankardan gecıyorum kı arkadasımın yanına gıdıyorum onla dr a gıdıyorum bebegı var mecbur kımse yok yanında cnm yanıyo bebekle ama ons bu sınavı gectıgımde umarım bende anne olurum tekrardan

Canım olursun elbette bnde bebek gördüğümde bile kendimi tutamıyorum ağlıyorum bazen. Ama bunlar geçici süreçler. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Canım olursun elbette bnde bebek gördüğümde bile kendimi tutamıyorum ağlıyorum bazen. Ama bunlar geçici süreçler. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Cok buyuk sınavdan gecıyoruz Allahm ıns gorur ıcımızı dualarımızı bızıde anne yapar dayanılcak gıbı degıl yoksa

Sadece zaman elbet geçecek bu günler canım. Sen nasıl oldun? Kanaman bitti mi?
4 gundur kanamam yok akıntım vardı bıraz rnfeksıyon cıktı d vıtamını demır dusuk cıktı ıyıce dusmus pazartesı dr a gıdıcem beklıyorum bakalm ıns aradıgım drdur ne dıcek

Kızlar bende yeni katıldım. 3 yıldır evliyim artık bebeğimiz olsun istiyorum. Ama bartolin kisti çıktı dün ameliyatla içini boşalttılar. Doktor gebeliğe engel değil dedi. Allah isteyen herkese nasip etsin . Vakti ne zaman hayırlı ise ozaman gelsin

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Ben de bu yıl 3. yılımı doldurcam evlilikte. Bende haftaya ameliyat olucam. İnş. tez zamanda dileğine kavuşursun.

Selam kızlar,
Bu sabah karın ağrısıyla uyandım, dedim hah doğum günü hediyem adetim geliyor. Ağrı şiddetli sayılırdı, tam adet başlarken yaşadığım ağrı. Kalktım lavaboya baktım kahverengi akıntı, dedim tamam. elimi yüzümü yıkadım, pedimi taktım. Kahvaltı hazır olana kadar ağrı yok oldu
Bir diğer sıkıntı kreşte çalışmaya yeni başladım. Benden aşı istediler, eğer aşı olursam ama 3 ay gebe kalmam yasak, bebeğe hastalık bulaşırmış. Aşılar da şart Bugün başlayacaktı doktor ama ben istemedim. Haftaya randevu verdi. Son şansım şuan adet olursam 3 ay beklemek zoruna kalacam
Bu arada M Melly_41 dertliler kervanına hoşgeldin

Hayırlı akşamlar kızlar bende inş bebek düşünüyorum ama bakalım hayırlısı reglm bu ay gecikti bakalım inş bebiş vardır

Sağlıkla hepimiz gebe kalırız inşallah ,benım kociş yurtdışında gelsin çalışmalara başlayacağız

Ahh canım hoşbuldum inş dert veren rabbim dermanınıda vericek. İnşallah tez zamanda bebiş haberlerimizi alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…