Slm
Rabbim inş başarıyla sonuçlandırır
Ben Haziran'ın 6 sında iğnelere başlıycam . Şuan dogum kontrol haplarını kullanıyorum .
Doktorum iğnelerden sonra 11 ve 13 arası kontrol edip yumurta gelişimine göre iğnelere devam edicez. Hayırlısı inş
Sizin sıkıntı ne neden tüp bebek yapıyorsunuz .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
meraba canim amin, hosgeldin,seni gordugume sevindim :))
bende bu tedavide yalniz basimayim sanirim demistim :) burda virlikte yazariz gelismelerimizi artik eger sende istersen
bizim sorun bulunamiyor canim sebepsiz yani
seninki kisa protokolmu olacak? yas kac ve kacinci tup bebek denemeniz?
ben 30 mayista basliyorum ignelere banada yumurta gelisimine bakmak icin 18 hazirana randevu verdiler.hayirlisi bakalim :)
Merhaba uzun mu kısa mı bilmiyorum ama işte reglin 2. Günü hapa başladım 1 ine kadar . 6 gün dinlenip iğnelere başlıycam . Sonra 11 ve 13 Haziranda kontrol var ona göre karar vericek yumurta gelişimine göre.
Ben 32 yaşındayım ilk tüp bebek denemem .
Senin kaçıncı kaç yaşındasın
Paristeyim ben sen
Allah bagışlasın canım . Çok yollar atlatmışşın . İnş bu sefer hemen olur.hmm seninki farkliymis biraz.ben reglnin 22. gunu ignelere basliycam ve 18 haziranda sabah ekografi randevum var...benimki uzun protokol seninki kisa sanirim...kac gun surecegi hakkinda bir bilgi verdilermi sana?
benim 3. tup bebek denemem bu..6 da asilamam oldu 3. de tuttu ama dustu.tup bebeginde ilkinde tutmamisti ikincide tek bir dondurulmus embryom vardi o tuttu ve dogdu..Allahim bagislasin oglum simdi 4.5 yasinda..bende 31 yasindayim...insallah bu sefer ilk denenemde tutar.zira olmazsa mikroenjeksiyona gecicez dedi bugun doktorum...cunku ilk seferde 7 tane yumurtanin sadece 3 tanesi dollenmisti...dollenen yumurtalar yarisindan az oldugu icin yontemi degistiricez ilk tedaviden sonra ( yine miktar dusuk olursa )dedi..hayirlisi insallah...
bu arada bende lyondayim ...
Allah bagışlasın canım . Çok yollar atlatmışşın . İnş bu sefer hemen olur.
Bize ne kadar süreceği hakkında bir bilgi verilmedi. Benim yumurtalar hızlı gelişiyormuş bu yüzden dikkatli olmalıyız dedi . Ilk deneme oldugu için herhangi bir bilgim yok . Heyecandan başka :)
Benim bilgim var ama ilk gibi heyecan var :) tabi aradan 5.5 sene gectigi icin bildiklerimin bir kisminida unutmusum tekrardan sordum :) insallah bu sefer hemen olur canim oglusum yalnizliktan bikti cunku,dilinden kardes dusmez oldu bu ara :)
sanirim seninde bir cocugun var o kac yasinda?
insallah ayni hafta hamilelik sevincimizi payladiriz burda...Rabbim hayirlisini ,sagliklisini nasip etsin ama cok isterim...
insallah canim saglikli olsunda yeterki..Evet benim 12 yaşında bir oğlum var daha sonra tüplerim tıkalıydı alındı . Şimdiye kadar ikinci bir çocuğu düşünmedik ilki hemen oldu zaten . Bunu planlı yapmak zorunda kaldık :) inş Rabbim nasip eder . Eşimin de benimde bir sorunumuz yok . Doktorum Haziran ortası sonu transfer olur dedi belli degil bakalım .
Dediğin gibi olur inş . Hamileyimm diyeceğim günü sabırla bekliyorum .
Ogluşuna belki de bi kız kardeş gelir :)
Oğlum var :) Doğal yoldan olmadıgı için zamana bıraktık . Oğlumuz büyüdü. . Bizim planlarımız vardı. Eşimin kız kardeşlerinin düğünü vardı da vardı . Kayın babam yok . Iki evin babasıda eşim bu yüzden yaşımız genç dedik . Şimdi nefes aldık bakalım hayırlısı . Karar verdiğimizden beri içimde birşeyler yerinden çıkıyor. Sanki ilk defa bu duygudayıminsallah canim .ama niye o kadar bekledinizki? yani arada baya bir fark var..
senin oglunmu var kizinmi?
bu arada benim transfer sanirim temmuzun ilk haftasi gerceklesicek ..cunku uzun protokol 35-40 gun suruyor..yani sen sonucunu almis olucaksin.benim transferimden once hadi bakalim :)
Oğlum var :) Doğal yoldan olmadıgı için zamana bıraktık . Oğlumuz büyüdü. . Bizim planlarımız vardı. Eşimin kız kardeşlerinin düğünü vardı da vardı . Kayın babam yok . Iki evin babasıda eşim bu yüzden yaşımız genç dedik . Şimdi nefes aldık bakalım hayırlısı . Karar verdiğimizden beri içimde birşeyler yerinden çıkıyor. Sanki ilk defa bu duygudayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?