Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Goguslerde hafif hassasiyet var üşüyorum ve arada batmalar oluyor kasıkta ve kabız oldum bende belirti bunlar

B
Goguslerde hafif hassasiyet var üşüyorum ve arada batmalar oluyor kasıkta ve kabız oldum bende belirti bunlar
Sizinle bat da yumurtlama günümüzde aynı benimde kasığımda batmalar var kabız oldum karnım şişti hafif mide yanması var kusacak gibiyim iftardan dolayı mı acaba bilemedim. Vücut ısım düştü dünkü gibi yanmıyorum. Göğüslerimde hiç hassasiyet oluşmadı henüz. Sabırsızlık gittikçe artıyor.....

Aynı belirtileri yaşıyoruz hemen hemen bende çok merak ediyorum inan bebiş geldimi diye şimdiden iki hamiş oldu inşallah sayı daha da artar

Aynı belirtileri yaşıyoruz hemen hemen bende çok merak ediyorum inan bebiş geldimi diye şimdiden iki hamiş oldu inşallah sayı daha da artar
Hayırlısıyla alsınlar bebeklerini bize de nasip olsun inşallah artsın sayıda şu mübarek günlerde gülsün isteyenlerin yüzü

Canım sen hamiş ol esin ve sen tü sevdiklerinle nasıl bir bayram yaparsınız elif nasıl mutlu etti inşallah sıra sende sonra @sahra41 de
ay kuzum çok sevindim elif için bizim grup peş peşe hamile kalacak diye seviniyorum hep ama içten içe ne şifa gelir acaba diyorum ramazandan sonra kilo vereyim diyorum şimdi de acaba ne dua etsem diyorum gülüm sıra bana da gelir mi ya rüya gibi olur heralde inanamam heralde yürümeye korkarım heralde ağlayasım var bir garibim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…