- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
Adet gününden önce bir değer için süper maşallah cumartesi 350 ve üstü bir değer bu işin yolunda olduğunu gösterir MasallahKızlar kan değerim 193.17 bugün de regl günüm geçmedi henüz
Nasıl bir değer sizce
İlk mesajını gördüm bak umudun olmadığı ay bebisin geldi MasallahBenim de 23 haziran ama umudum yok bu ay,hiç belirtim yok
Evet hiç belirtim yok cidden,hala da emin değilim yarın sabah bir daha tekrarlayayım testi o da pozitif olursa belki biraz moda girerim.İlk mesajını gördüm bak umudun olmadığı ay bebisin geldi Masallah
İnşallah pozitif görürsün canım. Sonucu hatta testi ekle oldumuEvet hiç belirtim yok cidden,hala da emin değilim yarın sabah bir daha tekrarlayayım testi o da pozitif olursa belki biraz moda girerim.
Sizinle bat da yumurtlama günümüzde aynı benimde kasığımda batmalar var kabız oldum karnım şişti hafif mide yanması var kusacak gibiyim iftardan dolayı mı acaba bilemedim. Vücut ısım düştü dünkü gibi yanmıyorum. Göğüslerimde hiç hassasiyet oluşmadı henüz. Sabırsızlık gittikçe artıyor.....Goguslerde hafif hassasiyet var üşüyorum ve arada batmalar oluyor kasıkta ve kabız oldum bende belirti bunlar
Aynı belirtileri yaşıyoruz hemen hemen bende çok merak ediyorum inan bebiş geldimi diye şimdiden iki hamiş oldu inşallah sayı daha da artarB
Sizinle bat da yumurtlama günümüzde aynı benimde kasığımda batmalar var kabız oldum karnım şişti hafif mide yanması var kusacak gibiyim iftardan dolayı mı acaba bilemedim. Vücut ısım düştü dünkü gibi yanmıyorum. Göğüslerimde hiç hassasiyet oluşmadı henüz. Sabırsızlık gittikçe artıyor.....
Hayırlısıyla alsınlar bebeklerini bize de nasip olsun inşallah artsın sayıda şu mübarek günlerde gülsün isteyenlerin yüzüAynı belirtileri yaşıyoruz hemen hemen bende çok merak ediyorum inan bebiş geldimi diye şimdiden iki hamiş oldu inşallah sayı daha da artar
Amin canım aminHayırlısıyla alsınlar bebeklerini bize de nasip olsun inşallah artsın sayıda şu mübarek günlerde gülsün isteyenlerin yüzü
Senin ne zaman bat canımBende de kasık batması var baska da bisey yok insallah bebisler yoldadir
Cumartesi canımSenin ne zaman bat canım
Ayyy seninki yakın heyacan yaptım test yaptinmi ne zaman yapmayı düşünüyorsunCumartesi canım
Canım sen hamiş ol esin ve sen tü sevdiklerinle nasıl bir bayram yaparsınız elif nasıl mutlu etti inşallah sıra sende sonra @sahra41 debenim de 28 haziran bakalım çifte bayram olur mu bilemiyorum :)
Yakinda eczane yok esime soyledim alalim diye o da almak istemiyo negatif cknca cok bozuluyo :) batımı beklicem gibiAyyy seninki yakın heyacan yaptım test yaptinmi ne zaman yapmayı düşünüyorsun
ay kuzum çok sevindim elif için bizim grup peş peşe hamile kalacak diye seviniyorum hep ama içten içe ne şifa gelir acaba diyorum ramazandan sonra kilo vereyim diyorum şimdi de acaba ne dua etsem diyorum gülüm sıra bana da gelir mi ya rüya gibi olur heralde inanamam heralde yürümeye korkarım heralde ağlayasım var bir garibim yaCanım sen hamiş ol esin ve sen tü sevdiklerinle nasıl bir bayram yaparsınız elif nasıl mutlu etti inşallah sıra sende sonra @sahra41 de
belirti için daha erkendir heralde sizin bat ne zamankeske heyecanlanabilecegim bir belirti olsaydi. Sende de yok cok deglmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?