- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
İnşallah gelsin yavrular sağlıklaOhh miss iyiki de gitmişsin hayırlısıyla kucağına al inşallah minik mucizeni
Evet Canım ben bir önceki hamileliğimde yaşamıştım onu,test yapmayı düşünmüyor musun?İlk hamileliginde böyle bir şey yaşayan var mı?
Maşallah değerin çok güzel canım.allah tamamına erdirsinKızlar bu kadar sabredebildim,doktordan çıktım şimdi değerim 282 çıktıiğneye başlıyorum iyi ki gitmişim
Canım test yapacakmisinKızlar karnım şiş fena gazım var karnımda. Bugün adet günüm olcak miyim acaba bekliyorm oyle
Birkaç gün geçerse anca öyle yaparım testiCanım test yapacakmisin
İnşallah onun belirtisidir. Şu an kayınvalidemlerdeyim. Yarına kadar hastalanmazsam akşama test alırım buyuk ihtimalleEvet Canım ben bir önceki hamileliğimde yaşamıştım onu,test yapmayı düşünmüyor musun?
Ben bir gün geçsin öyle yapacağımBirkaç gün geçerse anca öyle yaparım testi
hadi hayırlısı canım benimBen bir gün geçsin öyle yapacağım
Canım sen hiç karbonat testi yaptım mihadi hayırlısı canım benim
canım 11 gün var benim düz 10 gün sadece kasığımda ağrım var canım onun dışında başım dalgalı gibi ama kendimi umutlandırmayayım canım şuan erken diyorum kendim için..Canım sen hiç karbonat testi yaptım mi
Sende belirtti var mi
O zaman tam sağlıklı bir sonuç vermiyorcanım 11 gün var benim düz 10 gün sadece kasığımda ağrım var canım onun dışında başım dalgalı gibi ama kendimi umutlandırmayayım canım şuan erken diyorum kendim için..
önceden yapmıştım o testi köpürdü ama hamile değildim
ay canım benim inşallah kuzum benim gelmiştir seviniriz cümlemiz deO zaman tam sağlıklı bir sonuç vermiyor
İnşallah seninde meleğin gelmiştir canım
Bugün yaptığım testtede 2.çizgi hafif çıktı ovu testide yaptım yine koyuydu hiç silikleşmemişRabisscyln son durum ne canim
İnsallah hamilesindir canim..az kalmis.. ben de cumartesi olmam lazimdi hala hastalanmadim. Agrim var ama olmadim hala.Son 5 gün Bata kasıklarda batma var uyku fena basıyor merak ediyorum bebişim geldimi
Sizler nasılsınız
İnşallah gelmiştir canım bende çok fena bi halsizlik meydana geldi adetten 5.6 gün öncede elimi kaldırmak bile istemiyodum devamlı eşimle kavga edip ağlayasım geliyo ufacık şeyi batıyoSon 5 gün Bata kasıklarda batma var uyku fena basıyor merak ediyorum bebişim geldimi
Sizler nasılsınız
Maşallah ne zaman kan testi yaptıracaksun artık tescillendir canım. 3. Hamiş sensin Allah'ın izniyleBugün yaptığım testtede 2.çizgi hafif çıktı ovu testide yaptım yine koyuydu hiç silikleşmemiş
Test yapmadım mı canimİnsallah hamilesindir canim..az kalmis.. ben de cumartesi olmam lazimdi hala hastalanmadim. Agrim var ama olmadim hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?